UM Loulouka

16
5.2.22 22:18

Umele mleko loulouka

Dobry den. Chci se zeptat, zda li mate nekdo zkusenost z UM Loulouka 1..??mame kendamil 1 a nesedi, ani ten anticolic. Premyslim jestli nutrilon profutura, loulouka nebo babybio.
Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Evuliiikkk
18.7.22 05:55

@Hejmovka dobrý den co jste nakonec zvolila za Um

• Citovat
  • Upravit
16
21.7.22 19:23

No nakonec mala mela diky kendamilu alergii na kravskou bolkovinu. Reklamy jak je to nejlepsi a z okoli vsechny deti co pily kendamil, nebo premiova mleka od brzkeho veku, mely problemy. Takze jsme najeli na nutrilon alergy. Jinak doporucuji loulouka… Ptz ma prave snizeny obsah bilkoviny. Skoda, ze jsem na nej neprisla drive. Je sice pouze na eshopu, (Nejlevnejsi benu nebo max a nestoji tolik… ) Ale je super. Ted s nim zacineme znovu, aby si zase na laktozu mala zacla zvykat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
21.7.22 19:27

Jakoze vazne rikate, ze diky Kendamilu ma alergii jo? A kdybyste dala diteti treba Sunar tenkrat, myslite ze by ji nemelo? :D
Moji maly jsou skoro tri, od dvou mesicu veku doted ma Kendamil, nedam na nej dopustit. Mate teda asi jiniu bublinu kolem sebe, pac trem kamaradkach s miminama jsem Kendamil doporucila, a ani jedna si nestezovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.7.22 19:36

No a taky ste ho meli uz od narozeni? Jako jasne, ze kazdy to ma jinak.. ja ho mela na doporuceni taky od kamaradky a nakonec meli holky problem obe.. a pak jeste dalsi znamy. Kazdy reaguje jinak a priste uz bych vedela, ze plnotucne mleko ne.. no a to nemluvim o tom, jaky byla mala burt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
21.7.22 19:42

Ne bohuzel mala sla z porodnice s Hippem :roll: Hruza, des.. zacpy. Pak jsem zkusila Hami, a jeste horsi. A cca na dvou mesicich jsem objevila Kendamil. A jako kdyz utne, vse se srovnalo. A doted ho jednou denne pije.
No, burt… tak zalezi asi na diteti. Moje mala burt neni a ani nebyla. Na roce nemela ani trojnasobek porodni vahy 3300g/ 9100g. Ale ona je zivel od narozeni, porad sebou mrskala. :D Ted ji budou v zari 3 a ma 15,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.7.22 19:48

No ted uz to nastesti taky trochu vytahla.. ma 10m-10kg a 9100g mela v 8 mesicich 😄
Ja ho koupila hned z porodnice.. a zase moje kamaradka mela hipp a nemohla si ho vynachvalit. Ja to těžké. Na druhou stranu mame nutrilon alergy, ten je na predpis a stoji doplaci se 70kc. Problemy zmizely a nic me to nestoji.. aspon neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová