Apríl na přítele

22.3.15 18:24

Blíží se apríl

Ahojte,
blíží se 1. duben neboli apríl a já chystám na svého přítele velice krutou věc a zajímá mě Váš názor.
Chtěla bych mu říct, že jsem těhotná. Jenže mi se o dítě nesnažíme ani nechceme, takže by to v jeho případě bylo veliké zděšení. Aby tomu ještě více uvěřil, mám i pozitivní těhotenský test.
Jenže ja vůbec nevím, jak bude reagovat. Ano jako vtip je to určitě kruté a můžete to odsuzovat, ale náš vztah asi nepochopíte. Před pár měsící jsme právě podobnou situaci zažili, kdy jsem si nebyla jistá, jestli jsem těhotná nebo ne. Věřte, že přítel z toho nebyl zrovna nadšený a ja taky ne. Díky bohu se ukázalo že ne. A i ohledně této situace mě napadlo si z něj tímto způsobem vystřelit.
Není těžké mu to říci, ale těžké určitě bude mu říct, že to pravda není.
A tak tedy teď otázka na Vás. Udělali byste to svému partnerovi?
A nebo mi napiště, pokud někdo má rád apríl, co byste za pěknou nachytávku udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bondatrova
22.3.15 18:27
@Pavlina.th píše:
Ahojte,
blíží se 1. duben neboli apríl a já chystám na svého přítele velice krutou věc a zajímá mě Váš názor.
Chtěla bych mu říct, že jsem těhotná. Jenže mi se o dítě nesnažíme ani nechceme, takže by to v jeho případě bylo veliké zděšení. Aby tomu ještě více uvěřil, mám i pozitivní těhotenský test.
Jenže ja vůbec nevím, jak bude reagovat. Ano jako vtip je to určitě kruté a můžete to odsuzovat, ale náš vztah asi nepochopíte. Před pár měsící jsme právě podobnou situaci zažili, kdy jsem si nebyla jistá, jestli jsem těhotná nebo ne. Věřte, že přítel z toho nebyl zrovna nadšený a ja taky ne. Díky bohu se ukázalo že ne. A i ohledně této situace mě napadlo si z něj tímto způsobem vystřelit.
A nebo mi napiště, pokud někdo má rád apríl, co byste za pěknou nachytávku udělali.

Tak apríl má být legrace a pokud dítě zatím nechce, tak by to moc legrační nebylo. Nedělala bych to, zkusila bych něco jiného. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27265
22.3.15 18:30

@Pavlina.th vzhledem k tomu, že nejsem kráva, tak bych to nedělala. Není na tom nic vtipnýho a 2. dubna bychom si tu akorát přečetli, jak jste se zle pohádali, protože on zareagoval jinak, než si očekávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
22.3.15 18:34

No pokud to myslíš vážně, tak nemám slov :roll: Fakt strašně vtipné, už tvého přítele vidím, jak se popadá za břicho od samého smíchu. Jinými slovy je to debilní nápad hodný 15leté puberťačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.3.15 18:35

Ne, tohle bych teda neudělala, to je podle mě na aprílový vtípek už přes čáru.
Nejodvážnější, co jsem si na apríla troufla, bylo tvrdit manželovi a následně rodičům, že jsem nám z impulzivního rozhodnutí pořídila druhého psa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.3.15 18:39

Tohle je fakt blbost a ne legrace. Být tebou vymyslím něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
22.3.15 18:43
@Pavlina.th píše:
Ahojte,

Ten tvůj fór je opravdu hodně „přes čáru“ a i když miluju vtipy a srandičky všeho druhu, tohle ne.
Takže ne, já bych takový vtip neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.3.15 18:45
@Pavlina.th píše:
Ahojte,

Vzpomen si na tenhle výbornej forek az se budete marně snažit o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.3.15 18:45

Nepřijde mi to jako vhodný fór

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
22.3.15 18:48

Taky bych tenhle „vtip“ zařadila do škatulky nevhodné.
Co budeš dělat, když náhodou zareaguje nadšeně?? Nebo teda vyděšeně, ale apríl má být o legraci nebo o překvapení a né o vyděšení, ne?

To už mi přijde vtipnější mu ve spánku pomalovat obličej fixama. Je to také pubertální, ale zároveň to neubližuje ;)

Příspěvek upraven 22.03.15 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.3.15 18:49

Bych chtěla vidět, co bys dělala kdyby začal dojetím plakat :lol:

Jinak teda oznámit těhotenství na apríla je fakt průhledné, vůbec ho to nenapadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
22.3.15 18:56

Mne to nepřijde vůbec vtipné :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.3.15 19:04

Nee, to se mi nezdá zrovna moc vtipné, neudělala bych to.

Ale co se mi líbilo, jak jsem někde tady na emim. loni četla, že si někdo udělal srandu z přítele. Navlhčit bílou nit a „přilepit“ ji na obrazovku televize tak, aby to vypadalo, že je rozbitá. Pak už jen vymyslet nějakou historku jak se to stalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
22.3.15 19:11

Blbější fór už tam nemáš? :poblion: Za tohle by ti přítel asi poděkoval…za mě určitě ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
22.3.15 19:17

Já bych tohle neudělala…Nepřijde mi to ani vtipné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie