Blíží se porod - jsem 38 tt

Anonymní
10.2.12 13:25

Blíží se porod?

Ahojky,
jsem zoufalá. Je mi 21let a za 2 budu ve 38tt, jsem prvorodička. V noci jsem měla takové zvláštní bolesti v podbřišku - jako při MS a bolest mi šla až do zad. Bylo to dost nepřijemné, ale naštěstí jsem to zaspala a ráno už to nebolelo.
Již 3.den mám průjem a křeče, na záchod chodím tak 3× - 4× za den, může se jednat o blížící se porod?
Děkuji za Vaše odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
10.2.12 13:26

Řekla bych, že se může jednat o blížící se porod. Máš to ,,za pár,, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
10.2.12 13:28

hlídala bych si bolesti, vypadá to na blízký porod :palec:
držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.2.12 13:30

Jo, jo bude to asi brzičko. Já noc před porodem strávila skoro celou na wc s průjmy, byla jsem vyčištěná jako asi nikdy v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.2.12 13:31
Anonymní píše:
Ahojky,
jsem zoufalá. Je mi 21let a za 2 budu ve 38tt, jsem prvorodička. V noci jsem měla takové zvláštní bolesti v podbřišku - jako při MS a bolest mi šla až do zad. Bylo to dost nepřijemné, ale naštěstí jsem to zaspala a ráno už to nebolelo.
Již 3.den mám průjem a křeče, na záchod chodím tak 3× - 4× za den, může se jednat o blížící se porod?
Děkuji za Vaše odpovědi. :kytka:

Určitě to být může:-) Pokud bezpečně víš, že jsi nesnědla nic špatného a nechodíš na záchod kvůli tomu, tak se Ti to fakt blíží. taky jsem to tak měla, ale u mě to trvalo skoro týden. nakonec mi porod stejně vyvolávali :roll: tak přeji hodně štěstí a brzké shledáni s miminkem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 13:31

Tak příznaky úplně stejné , co sjem měla před porodem- - chystej si tašku , už to začíná. Hodně štěstí a držím palce a přeji co nejméně trápení a krásný porod :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 13:33

kluk je narozený taky 38 tt :kytka: Příznaky nachlup stejné jak píšeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.12 13:37

Díky holky. :kytka: Mám i takovej divnej pocit, takže jsem se na tu tašku dneska vrhla a dobalila ji, kdyby náhodou. :)

• Citovat
  • Upravit
3278
10.2.12 13:39
Anonymní píše:
Díky holky. :kytka: Mám i takovej divnej pocit, takže jsem se na tu tašku dneska vrhla a dobalila ji, kdyby náhodou. :)
Dobře jsi udělala, uvidíš že nejpozději v noci pojedeš. Dej vědět, že jsi na odchodu do porodnice, jestli to ještě stihneš :lol: :pankac: A hlavně klíííííd. To zvládneš na jedničku :palec: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
10.2.12 13:52

Já měla stejné příznaky…taky to takhle v noci začalo a šla jsem to zaspat..další noc už byla na světě :mrgreen: tak přeji hodně štěstí a rychlý porod :mavam:

• Citovat
  • Upravit
46867
10.2.12 14:05

Ja mela to stejne a porod prisel za 2 tydny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
10.2.12 17:10

tak to bude asi fakt blížící se porod, já to měla podobně, až teda na ty bolesti do zad, na záchod 3-4× sem chodila asi tři dny, pak mi dopoledne odešla hlenová zátka no a ve dvě v noci jsme valili =)) těš se na mrňouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
27.12.13 00:28

Ahoj holky, dnes nemůžu vůbec spát, když ležím, nebo sedím bolí mě podbřišek. Když to začne musím vstát a chodit. Myslíte že jsou to jenom poslíčci?

• Citovat
  • Upravit
3175
27.12.13 00:52

Spis jo. Dej si vanu…pokud se to zlepsi, tak jen poslicci, pokud zhorsi, tak pocitej intervaly da jsou pravidelne. V kolikatem jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
27.12.13 00:54

Pocitej jak často prichazeji. Děj si horkou koupel, buď se ti ulevi nebo se to rozjede :) držím pěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí