Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Řekla bych, že se může jednat o blížící se porod. Máš to ,,za pár,, ![]()
hlídala bych si bolesti, vypadá to na blízký porod ![]()
držím palce ![]()
Jo, jo bude to asi brzičko. Já noc před porodem strávila skoro celou na wc s průjmy, byla jsem vyčištěná jako asi nikdy v životě.
Anonymní píše:
Ahojky,
jsem zoufalá. Je mi 21let a za 2 budu ve 38tt, jsem prvorodička. V noci jsem měla takové zvláštní bolesti v podbřišku - jako při MS a bolest mi šla až do zad. Bylo to dost nepřijemné, ale naštěstí jsem to zaspala a ráno už to nebolelo.
Již 3.den mám průjem a křeče, na záchod chodím tak 3× - 4× za den, může se jednat o blížící se porod?
Děkuji za Vaše odpovědi.
Určitě to být může:-) Pokud bezpečně víš, že jsi nesnědla nic špatného a nechodíš na záchod kvůli tomu, tak se Ti to fakt blíží. taky jsem to tak měla, ale u mě to trvalo skoro týden. nakonec mi porod stejně vyvolávali
tak přeji hodně štěstí a brzké shledáni s miminkem:-)
Tak příznaky úplně stejné , co sjem měla před porodem- - chystej si tašku , už to začíná. Hodně štěstí a držím palce a přeji co nejméně trápení a krásný porod
![]()
kluk je narozený taky 38 tt
Příznaky nachlup stejné jak píšeš. ![]()
Díky holky.
Mám i takovej divnej pocit, takže jsem se na tu tašku dneska vrhla a dobalila ji, kdyby náhodou. ![]()
Anonymní píše:Dobře jsi udělala, uvidíš že nejpozději v noci pojedeš. Dej vědět, že jsi na odchodu do porodnice, jestli to ještě stihneš
Díky holky.Mám i takovej divnej pocit, takže jsem se na tu tašku dneska vrhla a dobalila ji, kdyby náhodou.
Já měla stejné příznaky…taky to takhle v noci začalo a šla jsem to zaspat..další noc už byla na světě
tak přeji hodně štěstí a rychlý porod ![]()
tak to bude asi fakt blížící se porod, já to měla podobně, až teda na ty bolesti do zad, na záchod 3-4× sem chodila asi tři dny, pak mi dopoledne odešla hlenová zátka no a ve dvě v noci jsme valili =)) těš se na mrňouska
Ahoj holky, dnes nemůžu vůbec spát, když ležím, nebo sedím bolí mě podbřišek. Když to začne musím vstát a chodit. Myslíte že jsou to jenom poslíčci?
Spis jo. Dej si vanu…pokud se to zlepsi, tak jen poslicci, pokud zhorsi, tak pocitej intervaly da jsou pravidelne. V kolikatem jsi tt?
Pocitej jak často prichazeji. Děj si horkou koupel, buď se ti ulevi nebo se to rozjede
držím pěstí.
Ahojky,
jsem zoufalá. Je mi 21let a za 2 budu ve 38tt, jsem prvorodička. V noci jsem měla takové zvláštní bolesti v podbřišku - jako při MS a bolest mi šla až do zad. Bylo to dost nepřijemné, ale naštěstí jsem to zaspala a ráno už to nebolelo.
Již 3.den mám průjem a křeče, na záchod chodím tak 3× - 4× za den, může se jednat o blížící se porod?
Děkuji za Vaše odpovědi.