Chci porodit :-(

Anonymní
9.2.12 07:31

Chci porodit :-(

Ahoj holky,doufám že mě neukamenujete :-D Jsem ve 37tt,a mám to co asi každá žená v tomto týdny.Otoky,bolesti zad,bolesti nouhou,ale hlavně nespavost a pálení žáhy :cert: v noci se neustále budím,probouzím se unavená,a za celý den nic neudělám.Tak se chci zeptat od kolikátého týdne jste se začaly snažit o porod?a kdy se vám to podařilo?
Mám takový pocit,že mi moc nic nepomáhá :-(
Omlouvám se anonym,a doufám,že mě neodsoudíte,že chci porodit dříve.Děkuji za vaše komentáře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
9.2.12 07:36

Podle mě to vůbec ničím neovlivníš.. vím jak se cítíš, buď trpělivá, porodem únava teprve přichází, pokud tedy nebudeš mít úplně zlaté často spící dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.2.12 07:37

já tě chápu, člověk už mele z posledního a je rád, když se zvedne a dojde si aspon na záchod. :lol: Já rodila v 38 tt. Ale stejně si myslím, že to ničím neuspěcháš, mimčo půjde na svět až se mu bude chtít, zkus ho přemluvit :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 07:39

Přemlouvám pořád :-D aspoň ho trochu popohnat,kdyby šlo.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
9.2.12 07:56

jen ho tam hezky nech, ja mela porod 37+0 a byl fakt silene malinkatej a doted behame po doktorech protoze je ,,hranicne donosenej,, jen ho tam nech, ono vi kdy prijit na svet.

• Citovat
  • Upravit
181
9.2.12 07:57

Ahoj,myslím že máš asi na mysli „zaručené“ rady,že? no já se před porodem cítila úplně stejně,několik nocí jsem nespala,přidaly se silné bolesti zubů,zad atd. asi 34.týdne…musíš to už vydržet :) 37.týden je ještě opravdu brzy na „popohnání“. U nás to bylo tak,že jsem byla objednána na vvyvolání porodu v 39. týdnu,kvůli vyššímu tlaku,no a noc před tímto plánovaným porodem jsme s manželem chtěli miminku trochu pomoct sexem a podařilo se to tak,že ty tabletky ani nebyly potřeba,ale to bylo v 39. týdnu.Přeju Ti,ať to vydržíš,miminko už bude brzy na světě,neboj se a ať jste hodně zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.2.12 08:05

Zakladatelko, myslím, že každá chápe, jak Ti je a skoro každá Ti řekne, ať odpočíváš, že po porodu se nezastavíš ;)
jinak já se vcelku začala snažit vyhánět malou tak v tom 38tt, sice jsem nepila různé odvary, ale takové ty klasické rady- vytírat, sex, schody…a teď už bych to nedělala a místo toho koukla na film :lol: (teda ten sex ještě možná :P )malá se narodila 41+5 po skoro třídenním vyvolávání, takže asi tak ;)

• Citovat
  • Upravit
Did
405
9.2.12 08:08

Ahoj,
přesně vím, jak se cítíš. Já ke konci měla navíc šilené tříselné křeče. Bohužel dle mne nezabere nic. My zkoušeli všechno /sex, víno, procházky denně,…/ - dokonce mi dva různí lékaři dělali hamiltona - ve 40. týdnu - a nic. Nakonec jsem týden byla přes termín a malý se narodil SC - zašla jsem k jinému lékaři, ten změřil prcka - 3700g /což i pak opravdu měl/ - a hlavičku a moji pánev a řekl, že normální porod by bylo příliš velké riziko a jelo se na císařák - epiduralem. Dnes mi tu kňourá 3týdenní prcek.
Takže se obávám, že ho nepopoženeš a narodí se až bude chtít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.2.12 08:12

Bud ráda,že budeš mít pěkně donošené miminko ;) Poslední týdny jsou děsné,ale za to za ně dostaneš tu nejkrásnější odměnu a na tu se vyplatí počkat.Já ve 37 tt byla jak almara a už začínala počítat s tím,že by se mohlo začít něco dít :mrgreen: A tak jsem čekala a čekala a čekala.Dočkala jsem se až ve 41+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.2.12 08:15

chápu jak se cítíš… já jsem poslední 2 týdny vyloženě protrpěla… krom toho mi malý někde tlačil na nerv, takže jsem necítila nejdříve levé stehno ke kolenu a pak skoro celou nohu… pak se tam uvelebil ještě líp, takže jsem se k tomu všemu nemohla pořádně narovnat a chodila shrbená jako stařena. Mojí dr. se mě zželelo a vzhledem k tomu, že byl malý už dost velký, tak jsem šla v 38+6 na vyvolání. Jinak bych do toho 40. týdne, ne-li dýl asi chcípla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.2.12 08:16

ahoj, neboj, ke konci už se za porod modlí asi každá, není to nic, za co by ses měla stydět ;-). bohužel ale s tím neuděláš nic. já jsem přenášela týden a nějakou tu „babskou radu“ jsem zkusila - vytírání, občas jsem nejela výtahem… ale byla to hloupost, porod to nevyvolalo, místo toho jsem ovšem málem dostala infarkt :lol:. o porodu prostě rozhoduje miminko, které se ohlásí, až bude připravené. mně tedy nakonec po tom týdnu přenášení udělali v poradně hamiltonův hmat a za několik hodin přišly první kontrakce (možná by se ale porod rozjel i bez hamiltona, řadě maminek vůbec nepomohl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
9.2.12 08:18

Já věřím na to že to člověk musí mít v hlavě. Já jsem si třeba naplánovala na konci 4.měsíce že porodim 6 dní před termínem a povedlo se. Vím tak ještě o jedné holce co mě to poradila a taky jí to vyšlo. Taky jsem to pak každej den říkala Ladíkovi kdy se má narodit. Ráno jsem si umyvala hlavu zvohla přes vanu (rada diabetolozky) a taky jsme měli sex. Pak se to rozjelo. Ale stejně věřím na tu psychiku, musí tomu clovek ale stopro věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.2.12 08:20

však se taky dočkáš :srdce: . My jsme v 38tt stěhovali a dva dny na to jsem rodila :dance: dohromady za 5 hodin, takže my jsme asi tímto trochu popohnali, ale malá už byla cvalda a dýl bych to asi nevydržela (50cm a 4kg) nebo spíš neporodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
9.2.12 08:22

Ahoj, no já rodila syna ve 36,5 a to císařem, měl 50cm a 3050g a zdraví, ale kdybych si mohla vybrat nechala bych ho v bříšku co nejvíc tak to vydrž, asi se mu v bříšku líbí a narodí se až přijde jeho doba :hug:

• Citovat
  • Upravit
14721
9.2.12 08:34

To nechtěj. Byla jsem v porodnici na pokoji s paní, její holčička se narodila o 10 dní dřív. Měla hroznou novorozeneckou žloutenku, byla spavá, nedařilo se jim kojení. A byla drobná. Paní byla zoufalá, hodně brečela.
Doktorka jí vysvětlovala, že je to dřívějším narozením, prý je i těch 10 dní hodně.
Tak jen ať mimčo pořádně dozraje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky