Porod cisarskym rezom

8.2.12 01:33

Porod cisarskym rezom

Ano, tiez som citala ten clanok na idnesu. A tak som si spomenula, ako ma strasne vystrasila suseda ked som bola tehotna. Jej 5 rocny chlapcek ma totiz za uchom jazvu po skalpele od porodu. A jeho sesternica na pravom stehne, tiez ju porezali pri porode.

Ked som si v tehotenstve prechadzala clanky o porode, tak moznost ze by mohlo byt dieta poranene pri cisari sa nikde ani nespomenula. Popravde, nevidiet Kristiana, tak ani neuverim ze sa nieco take moze stat.

A ked sa o tom nikde nehovori, ake su vase skusenosti? Porezali vam dieta, alebo je to specialita len v nasej oblasti? (Kristian ma 5 rokov, ale jeho sesternica uz 13…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
8.2.12 06:33

Nepořezali a mám 5 známých, které rodily v posledním půl roce a žádné z dětí nebylo pořezané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
8.2.12 07:17

Já rodila v Podolí císařem, a znám jiné co rodily v Podolí CS a ani jedno dítě nebylo pořezané. Takže to je asi specialita toho jednoho doktora.. :)
A díky bohu za možnost rodit CS, protože polohu KP s 3740g bych nechtěla přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
8.2.12 07:31

To jsem ještě neslyšela že by se to někdy stalo. Nikoho takového neznám. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
8.2.12 07:38

Ne, syn říznutý nikde nebyl. Kamarádka rodila sekcí 2 měsíce po mně a taky nemá pořezané dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
8.2.12 07:50

Oliver smiknutej byl.
Mel zaklonenou hlavicku a celem byl prilepenej primo na delozni stenu, takze jak doktor rizl, tak rizl… udelal nam Harryho Pottera :lol: ted uz se tomu smeju, ale doktor z toho byl hodne spatnej (je to kamarad). nastesti to nebylo vubec hluboky a ted (3m) tam sice jizvu ma, ale vidime ju jenom my, protoze o ni vime.

EDIT: jeste pred dvema tydny, kdyz jsme byly u pana doktora na kontrole, tak tam jizva byla. ted ju ale nemuzu najit..... takze cajk 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
8.2.12 08:12

Neteř bala taky říznutá na hlavičce.Už má 7 roků.

• Citovat
  • Upravit
ET-Lucius
8.2.12 08:23

tohle se často stává v Kolínské porodnici…kolem sebe mám tři lidi co znám osobně a pak spousty ,,kamarád kamaráda,,

já rodila v Podolí císařem a malá je v pořádku naštěstí :-)

• Citovat
  • Upravit
12968
8.2.12 08:25

Já jsem měla malou na akutní sekci a říznutá nebyla :srdce: :mrgreen:
Stát se to určitě může…
Malej po kleštích vypadal mnohem hůř - měl šílenou modřinu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.2.12 08:31

tak u nás jsou všichni v pohodě, slyším to poprvé a to mám kamarádky narozené císařem i před 25 lety, v podstatě mám pocit, že snad ani nezmám maminku,co rodila normálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.2.12 09:05

Jsem po 2 CS. Holky jsou ok, klučíka mi dr. řízl nad pravém obočí. Je z dvojčat a byli tam už hooodně na těsno (narodili se měsíc před termínem a měli 3,380 a 2,840). Dr z toho byl špatný, ale jizvička není vůnec vidět............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
8.2.12 09:13

My ani nikdo v okolí říznutý nebyl a taky to slyším prvně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.2.12 09:40

Já jsem taky byla na sekci a ok. Že pan doktor nezmínil taky rizika klešťového porodu.. :think:
Tak z toho mám trochu depku, chudák Emička, to jsem jí do života moc dobrý start nezařídila. Jenže to jinak nešlo, byla kp a mně hrozilo prasknutí stehů na sklivci. Jako těhotenská a poporodní komplikace mi stoupl nitrooční tlak, takže ani další (doufám miminálně jedno) se už asi též fyziologicky nenarodí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
8.2.12 09:47

Mám za sebou akutní císařský řez a syn byl nádherné miminko bez jedinýho škrábance! Nikdy jsem o tom neslyšela. Měl i nádhernou hlavičku, nestlačenou z porodních cest. Kamarádka rodila s kleštěmi a malé jí poranili hlavičku tímhle způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.2.12 10:17

Náš prďola z toho vyšel taky bez újmy. Mám kolem sebe hodně případů narozených císařem, všechny bez pořezání až na jeden případ před 8 lety. Kluk od sousedů měl po narození malinkatou řeznou ranku na hlavičce, spíš jen takový škrábaneček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí