Bloguje tu někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
29.9.17 14:26

Bloguje tu někdo?

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu někdo kdo si založil vlastní blog. Jak vám to jde? Jak jste získali lidi? Založila jsem si blog ale nevím jak oslovit lidi, nechci to říkat kamarádkám, aby si neříkali: Ty jsi si založila blog? A proč? A ty si myslíš, že budeš mít uspěch?.. Atd.. :nevim: Děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
29.9.17 15:25

Nevím, blogy nečtu, přijde mi to takové trapné celé to okolo.Ty,které jsem si kdysi přečetla byla fakt trapárna na entou :roll: Tím nechci říct, že by to byl tvůj případ, ale tyhle věci mi přijdou mimo a jak slýchám z okolí, tak nejsem jediná…

• Citovat
  • Upravit
27613
29.9.17 15:43

Otázka je o čem ten blog je, jestli řeči typu jak se namalovat, a kolik čeho nakoupit tak to úspěch asi mít nebude, osobně to nemám ráda a nečtu a znám víc takových lidí. Jediný blog co mě kdy fakt zaujal je od jedné paní co má stejný koníček a píše to dost humorně ale taky ho nečtu pravidelně spíš fakt nárazově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.17 16:15

Já si založila před nedávnem blog. Moje tři ušmudlaný články si zatim nikdo nepřečetl, ale nevzdávám to :D

• Citovat
  • Upravit
19981
29.9.17 17:50

Záleží o čem je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.9.17 18:03

Zalezi o cem to je, ale prijde mi, ze momentalne jedou na pozornost lidi daleko vice videoblogy na youtube, jestli ti jde o pozornost lidi a ne o vypsani se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
29.9.17 18:45

Záleží na tématu… jestli někdo píše jen obecné kecy o něčem, co je aktuální teď, ale za měsíc po tom neštěkne pes… tak to je asi divné, protože pak lidi nemaj potřebu se k článkům vracet…

mám blog/stránku, kde občas píšu o svém koníčku… lezou tam lidi furt, jsem vysoko ve vyhledávání… je to pro lidi, kteří mají stejný koníček. občas dám i nějaký pracovní postup, že to nafotím - a na ty články pak chodí plno lidí pořád, i když jsou několik let staré.
manžel taky kdysi psal blog zase o svém jiném koníčku… už tam nemá čas psát, ale v sezóně (sezóna toho jeho koníčku) tam chodí dost lidí pořád, i když tam 5 let nic nenapsal. prostě je to stále platné a nezastarává to

ale nevím, jestli tohle jsou přímo blogy v tom pravém slova smyslu… je to spíš povídání o tom, jak jsme něco udělali, jak se to povedlo/nepovedlo, co bychom udělali jinak příště… k tomu máme oba poměrně kvalitní fotky. blogy jsou možná víc o osobnosti pisatele, o jeho názorech, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
29.9.17 21:27

Pisu blog. O zdrave strave - jak zacit a privest k tomu i deti. Pisu od letoska a celkem se to cte. Ctenare dost ziskavam pres FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová