Blokace IP adresy

143
15.5.13 13:51

Blokace IP adresy

Dobrý den.
Vzhledem k tomu, že mi od čtvrtka nikdo neodpověděl na email, ptám se touto cestou.
Je tady spousta témat fotografování miminek.
Já jsem zhřešila tím, že na dotaz, kde fotit miminka ve Zlíně jsem vložila webovou adresu, kde jsem byla já spokojena a at se holky podívají, že tam jsou i fotky a paní fotí fakt dobře.
Byla jsem ihned zablokována, takže z Ipadu už si neškrknu.
Prosila jsem paní Moniku, ať mě odblokuje, že jsem nedělala úmyslnou reklamu, a že mě to mrzí, teď to vím, jsem poučená, a už sem nic nevložím.
Bohužel již bez odpovědi.
Přitom u témat fotografování jsou linky na webovky úplně běžně, takže mě fakt nenapadlo, že mě za to může emimino vyloučit.
Proč někdo tedy může vložit link a někdo je hned vyloučen za stejnou věc?
Nerozumím tomu. Omluvila jsem se, sypu si popel na hlavu, ale už se se mnou nikdo nebaví.
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.5.13 13:53

Tak to by mě taky zajímalo, já sem dávám odkazy v jednom kuse :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.5.13 13:57

Nejhorší na tom je, že mě to fakt jednak mrzí a jednak štve, protože první mimčo, člověk se potřebuje poradit a nemůže kvůli tomu, že udělal takovou pitomost. :( A navíc se s tebou už nikdo nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.5.13 14:24

Nediv se, nejvíc reklam tu vkládají Nováčci, a proto je těžké rozeznat, co je reklama, a co ne.
A pokud svůj úvod začneš vložením odkazu na nějakou službu či produkt, tak to admini ihned smáznou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.5.13 14:24

A to jsou tu i lidi, kteří píšou jen ve formě odkazů na nákup věcí… Jmenovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
15.5.13 14:55

To je divný, že to jen nebylo smazané nebo tě to neupozormnilo, že děláš něco co porušuje pravidla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
15.5.13 14:56

Ale přihlásila si se-to je divné neblo by prve emimino účet a pak po nové registraci IP adresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.5.13 15:00

No přesně jsem napsala toto (na dotaz kde fotit miminka ve Zlíně).
Holky podívejte se na www.x-y-blablabla.cz :palec:

Dejte si schválně do vyhledávače focení miminek a podívejte se. Všude jsou odkazy na fotografy. Tak jsem chtěla taky poradit…

Ale mě bylo sděleno toto:
Zdravím,
přístup byl blokován z důvodu nepovolené reklamy, blokaci ponechávám.
Za tým eMimino.cz
adminka Monika

A to mě právě štve, že je to tu běžné, tak jak jsem mohla tušit, že na to takhle dojedu a už se na emimino ze svého PC nedostanu. Že se omluvím, ale už budu ignorována…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.5.13 15:39
@maminka189 píše:
Ale přihlásila si se-to je divné neblo by prve emimino účet a pak po nové registraci IP adresu?

Já jsem se přihlásila, ale z jiného PC.
A ten příspěvek jsem psala z Ipodu. A z Ipodu právě sem už nic nemůžu napsat, ta IP adresa je právě zablokovaná. Ten příspěvek jsem asi dávala nepřihlášená, protože to byl nový Ipad, a neměla jsem asi uložené přihlášení. A to je asi ta největší chyba. Možná, kdybych byla přihlášená, tak bych dostala jenom varování. Asi. Nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
15.5.13 17:06

Zdravím,
fotoalba zatím ponecháváme, po spuštění nového Bazárku je budeme kontrolovat mnohem přísněji.

Vzhledem ke zkušenostem s různými podobami propagace ponecháváme nováčky při pochybnostech blokované, a to bez upozornění.

Mailová korespondece proběhla, zprávy jsme si vyměnily několikrát. Při drobných porušení o týdnu je možné odblokovat.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.5.13 17:13

@admin Dobrý den!
Znamená to tedy pro mě, že by jste mi to za týden odblokovala? A mám se tedy znovu připomenout emailem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
15.5.13 17:47

Pokud zde i diskutuješ, tak i SZ.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.5.13 18:40