Blokace jména

Anonymní
15.9.12 23:37

blokace jmena

Halo, halo, nevite nekdo, jak bych mohla nekoho bloknout tak, aby nevidel me komentare a temata? Diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
15.9.12 23:40

Tohle tady snad ani nejde :think: :think: tohle není FB ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.9.12 23:41

Tady nikoho bloknout nemůžeš… Jedině psát jako anonymní a jinak si můžeš zamknout profil, pokud píšeš pod svým nickem, ale je fakt, že je to ve veřejných diskuzích dohledatelné, v uzavřených ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256

No jen si můžeš zamknout profil, ale pokud na sebe narazíte v diskusi tak si přečte co píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

Jakoze pulka lidi bude mit zakaz vstoupit do jistych diskuzi, protoze je nekdo zablokuje? hmmmm… at zije svoboda slova, mysli a chlastu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.12 23:42

@girlie sage To ja vim, ze to neni FB. :mrgreen: Ale ja jen kdyby nahodou. Je mi trapne byt tu jako anonymni, ale hrozne me tu vyprudila jedna slecna/pani a nechci se ukazovat, at se vyhnu zbytecnym argumentum. Nekdo se holt chce hadat misto rady…tak jsem si rikala, ze se zeptam. Ale nic, zmenim prezdivku, zalozim novy ucet. Dekuju mockra. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.12 23:45

@AniNevim To prave nechci, nic, dobre.. :) Zalozim novy ucet. Jen jsem zadala kdysi o radu a celkem vsichni odpovedeli uplne v pohode, pomahali, poradili a nekdo se spatne vyspal a zacal byt mimo misu, tak uz bych se s dotycnou nerada potkala. Ale diky. Samozrejme pro svobodu slova, mysli a chlastu rozhodne jsem!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6256
15.9.12 23:47
@Anonymní píše:
Zmenim prezdivku, zalozim novy ucet. Dekuju mockra. :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.9.12 23:47

Nj, co te nezabije, to te posili :-) ale uz dobre vim, co nektere „mistni“ damy dokazi. Uz se mi stalo, ze jsem parkrat psala a vzapeti mazala neodeslany post, protoze se mi v hlave rozsvitilo moudro me babicky „nesahej na hovno, nebude smrdet“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.12 23:49

@AniNevim Moudro babicky si nekdy pujcim, jestli to nevadi!! :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.12 23:51

Mne je anonymita trapna, pokud nejde fakt o nejake osemetne tema…tak vypadam jak nejaky spion!! :D

• Citovat
  • Upravit
16986
15.9.12 23:59

Pcha… sice jsem anonymitu nikdy nepouzila, ale vypadas prece jako clovek, co ma dobry odhad na lidi a vi, ze vetsina trpi predsudky a skatulkovanim. Tech, co maj nadhled a umi se oprostit je v teto zemi opravdu malo. Nejmensi nadhled maji ti, co se dusuji, jak ho maji velky :-)
Moudro si pujc :-) babicka byla slusnacka, ale obcas z ni vypadly veci… v detstvi jsem zirala a v dospelosti jsem byla vdecna. Dalsi o stejne sorte je „ho*no se neutopi“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.9.12 00:03
@Anonymní píše:
@girlie sage To ja vim, ze to neni FB. :mrgreen: Ale ja jen kdyby nahodou. Je mi trapne byt tu jako anonymni, ale hrozne me tu vyprudila jedna slecna/pani a nechci se ukazovat, at se vyhnu zbytecnym argumentum. Nekdo se holt chce hadat misto rady…tak jsem si rikala, ze se zeptam. Ale nic, zmenim prezdivku, zalozim novy ucet. Dekuju mockra. :kytka:

můžeš požádat admina o změnu přezdívky. Zůstanou ti všechny diskuze i údaje, jen se změní jméno - otázkou je, jelit to ta dotyčná zjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 00:48

@Marau Dekuju mockrat. Zkusim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.12 00:49

@AniNevim Jako bys mi mluvila z duse! Diky moc. To potesi tady najit takove lidi. :) Babicka urcite vedela, o cem mluvi. V tomhle dost podobna te moji. :D Tak dikec. Ja jdu zkusit toho admina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová