Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady nikoho bloknout nemůžeš… Jedině psát jako anonymní a jinak si můžeš zamknout profil, pokud píšeš pod svým nickem, ale je fakt, že je to ve veřejných diskuzích dohledatelné, v uzavřených ne.
No jen si můžeš zamknout profil, ale pokud na sebe narazíte v diskusi tak si přečte co píšeš
Jakoze pulka lidi bude mit zakaz vstoupit do jistych diskuzi, protoze je nekdo zablokuje? hmmmm… at zije svoboda slova, mysli a chlastu ![]()
@girlie sage To ja vim, ze to neni FB.
Ale ja jen kdyby nahodou. Je mi trapne byt tu jako anonymni, ale hrozne me tu vyprudila jedna slecna/pani a nechci se ukazovat, at se vyhnu zbytecnym argumentum. Nekdo se holt chce hadat misto rady…tak jsem si rikala, ze se zeptam. Ale nic, zmenim prezdivku, zalozim novy ucet. Dekuju mockra. ![]()
@AniNevim To prave nechci, nic, dobre..
Zalozim novy ucet. Jen jsem zadala kdysi o radu a celkem vsichni odpovedeli uplne v pohode, pomahali, poradili a nekdo se spatne vyspal a zacal byt mimo misu, tak uz bych se s dotycnou nerada potkala. Ale diky. Samozrejme pro svobodu slova, mysli a chlastu rozhodne jsem!! ![]()
@Anonymní píše:
Zmenim prezdivku, zalozim novy ucet. Dekuju mockra.
Nj, co te nezabije, to te posili
ale uz dobre vim, co nektere „mistni“ damy dokazi. Uz se mi stalo, ze jsem parkrat psala a vzapeti mazala neodeslany post, protoze se mi v hlave rozsvitilo moudro me babicky „nesahej na hovno, nebude smrdet“…
Mne je anonymita trapna, pokud nejde fakt o nejake osemetne tema…tak vypadam jak nejaky spion!! ![]()
Pcha… sice jsem anonymitu nikdy nepouzila, ale vypadas prece jako clovek, co ma dobry odhad na lidi a vi, ze vetsina trpi predsudky a skatulkovanim. Tech, co maj nadhled a umi se oprostit je v teto zemi opravdu malo. Nejmensi nadhled maji ti, co se dusuji, jak ho maji velky ![]()
Moudro si pujc
babicka byla slusnacka, ale obcas z ni vypadly veci… v detstvi jsem zirala a v dospelosti jsem byla vdecna. Dalsi o stejne sorte je „ho*no se neutopi“…
@Anonymní píše:
@girlie sage To ja vim, ze to neni FB.Ale ja jen kdyby nahodou. Je mi trapne byt tu jako anonymni, ale hrozne me tu vyprudila jedna slecna/pani a nechci se ukazovat, at se vyhnu zbytecnym argumentum. Nekdo se holt chce hadat misto rady…tak jsem si rikala, ze se zeptam. Ale nic, zmenim prezdivku, zalozim novy ucet. Dekuju mockra.
můžeš požádat admina o změnu přezdívky. Zůstanou ti všechny diskuze i údaje, jen se změní jméno - otázkou je, jelit to ta dotyčná zjistí.
@AniNevim Jako bys mi mluvila z duse! Diky moc. To potesi tady najit takove lidi.
Babicka urcite vedela, o cem mluvi. V tomhle dost podobna te moji.
Tak dikec. Ja jdu zkusit toho admina.
Halo, halo, nevite nekdo, jak bych mohla nekoho bloknout tak, aby nevidel me komentare a temata? Diky.