Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, kam zařadit toto téma
, tak se omlouvám.
Pro obě děti mám metřík na tickerclub.cz a nechápu proč mi jde u holky ta kočička odzadu
, ač pod metříkem se to počítá dobře. Poradíte někdo prosím? Děkuju
@Pipet Jako ty kočičky, že jsou ze stejný strany od čísla 1?
U spodního metříku já vidím kočičku přes fotku ![]()
Metřík ukazuje rok. Kluk se ti blíží ke 2 rokům, tak je kočka vzadu. A u holky je naopak teprve na startu, takže vše OK ![]()
@Veruš1 Jo počkej, teď vidím, že tam jsou ty čísla obráceně! To jsem si nevšimla
![]()
Tak to vůbec nechápu, jak to mysleli ![]()
většinou jdou ty metry jakože po měsících, když tam je od 1 do 12 a chlapeček má stejně tu kočku na č.2, což nevím proč? A holčička 12?
bych udělala nové metříky jinde ![]()
Koukla jsem na ty stránky a když vytváříš metřík pro „birthday“, tak na konci, jak zadáváš, data, je
Timer options:
Decreasing timer
Increasing timer
tam bych to zkusila překliknout
ale jestli je to tím, těžko říct
No právě, že holka to má na čísle 12
, přitom dole to píše správně
, klukovi budou v září 2 a holka je teď čerstvá.
Zkoušela jsem překlikávat co se dalo a pořád to ukazuje takhle ![]()
A jinde nechci, mě se tyhle tak líbí… ![]()
@Veruš1
Dej tam to Increasing a mělo by to jít… nic jiného neměnit…
""http://www.tickerclub.com/cache/50ed5f07ec.png:http://www.tickerclub.com/…ed5f07ec.png. tickerclub. com/
nejde to i po překliknutí ![]()
Jo jde, čísla jsou obráceně, aha. Tak já změním i klukovo, ať jim jde ten směr stejně
Díky
Ale stejně mi vrtá v hlavě, že jeden metr jde tak a druhý tak ![]()
Teď jak to máš nastavené, tak jakoby odpočítávají, kolik ještě zbývá do dalších narozenin. Když to překlikneš, tak bude počítat, kolik času uplynulo od minulých narozenin.
@Pipet Alepíše to, že jsou staří tolik let, měsíců a dní
Mně spíš vrtá v hlavě, že u jednoho to jde a u druhýho ne, ten synův jsem dělala už dávno a nepamatuju si jak přesně, ale divný to je
Každopádně někuju ![]()
@Veruš1 No to půjde vždycky… jedině bys udělala metřík a fotku dala před něj zvlášť, jen jako obrázek… musela bys vychytat velikost, aby byla stejně velká, jako metřík.
@Pipet Ale u toho Adámkovo to přes fotku nejde…
Jsem z toho blázen
A poradila bys, jak to natáhnout přes celý metřík? Prosím ![]()