Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, poslední dobou mám pocit, že se tu rojí čím dál více kontroverzních diskuzí, některé založené jako provokace, jiné kontroverzní už názvem, ať jedny či druhé, dost často se pak na nich strhne docela nelítostný boj… Chodím sem téměř tři roky a poslední tři měsíce se s nimi vyloženě roztrhl pytel. Nebo mám takový pocit jen já a bylo to tu vždycky stejné? ![]()
Bych tak řekla, že jsou lidi spíš míň tolerantní a nenechají někomu jeho názor… ![]()
Máš jen takový pocit
byli jsou a budou… akorát se asi o prázdninách víc lidí nudí…
Jo máš pravdu…taky je tu čím dál tím víc uživatelek co jsou doma uťápnutý, tak musí dát aspoň virtuálně svůj názor hodně hlasitě najevo.. ![]()
Taky se mi zdá že poslední dobou je to jaksi výbušné… nebo možná spíš se zrovna zajímám o taková témata jako kojení, nebo uspávání, očkování.. to jsou témata na hádky třeba když mě zajímaly kočárky a výbavičky tak není moc důvodů se dohadovat ![]()
Necítím nějaký zásadní rozdíl.
Spíš mi připadá, že se střídají období - někdy je relativní klid, nic se tu neděje - a pak najednou během dvou tří týdnů se semele deset různých hádek.
Připadá mi to docela normální jev - na diskusním serveru, kde se schází stovky různých názorů, různých povah, různých charakterů. ![]()
Vždycky tu byla témata, na kterých se to hádalo, očkování, plenky, plácání po zadku, ale najednou jsou agresivní názory a hádky i ve zdánlivě nevinných tématech, puboši si vymýšlí imaginární problémy, aby si měli s kým povídat a mě to hlava nebere. Se tu poslední dobou vždycky akorát rozčílím
Ale snažím se mlčet ![]()
Teda mlčet na diskuzích, kde vím, že by to mohlo dopadnout špatně ![]()
@Mogwai píše:
puboši si vymýšlí imaginární problémy, aby si měli s kým povídat a mě to hlava nebere. Se tu poslední dobou vždycky akorát rozčílímAle snažím se mlčet
Jsou prázdniny a nudí se
tipuju, že to se školou zas přejde…
@Mogwai píše:
Teda mlčet na diskuzích, kde vím, že by to mohlo dopadnout špatně
To pak ale o Tobě nikdo neví, když tam mlčíš! ![]()
Ne ale vážně, mně spíš vadí takové to vnucování vlastního pohledu na věc stále dokola a dokola a dokola (viz. včerejší diskuse) s nulovým přínosem dále k diskusi. Na druhou stranu když napíšu svůj názor, tak moje zkušenost je, že pokud není příliš jiný nebo agresivní, tak stejně zapadne a nikdo moc nereaguje. Třeba proto se to tu jen hemží ostrými slovy a černobílými názory v ožehavějších tématech - aby to rozproudilo diskusi, ale to je tedy jen moje teorie ![]()
Ale to víš, že to bylo
Jen teda poslední dobou nebyla žádná chodítková ![]()
Já si včera musela přečíst diskusi „Počasí v Česku“, protože jsem si nedokázala představit, co by na ní mohlo být k zamčení.
@ana11 Asi tak, nadzvedla mě taky tahle diskuze(kam už radši zakladatelka asi ani nedorazí), dorazila Kamila slepé střevo
To je asi fakt, doma se nudíme u dětiček (neříkám že nepříjemně), tak si to tady pak kompenzujeme vzrůšem a adrenalinem
Nemluvím samozřejmě v globálu, tak se nikdo neuražte ![]()