Kontroverzní diskuze

203
25.8.12 09:34

Kontroverzní diskuze

Ahoj holky, poslední dobou mám pocit, že se tu rojí čím dál více kontroverzních diskuzí, některé založené jako provokace, jiné kontroverzní už názvem, ať jedny či druhé, dost často se pak na nich strhne docela nelítostný boj… Chodím sem téměř tři roky a poslední tři měsíce se s nimi vyloženě roztrhl pytel. Nebo mám takový pocit jen já a bylo to tu vždycky stejné? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.8.12 09:37

Bych tak řekla, že jsou lidi spíš míň tolerantní a nenechají někomu jeho názor… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
25.8.12 09:37

Máš jen takový pocit :-) byli jsou a budou… akorát se asi o prázdninách víc lidí nudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.8.12 09:38

Jo máš pravdu…taky je tu čím dál tím víc uživatelek co jsou doma uťápnutý, tak musí dát aspoň virtuálně svůj názor hodně hlasitě najevo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.8.12 09:39

Že by okurková sezóná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
25.8.12 09:40

Taky se mi zdá že poslední dobou je to jaksi výbušné… nebo možná spíš se zrovna zajímám o taková témata jako kojení, nebo uspávání, očkování.. to jsou témata na hádky třeba když mě zajímaly kočárky a výbavičky tak není moc důvodů se dohadovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
25.8.12 09:41

Necítím nějaký zásadní rozdíl.

Spíš mi připadá, že se střídají období - někdy je relativní klid, nic se tu neděje - a pak najednou během dvou tří týdnů se semele deset různých hádek.

Připadá mi to docela normální jev - na diskusním serveru, kde se schází stovky různých názorů, různých povah, různých charakterů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.8.12 09:41

Vždycky tu byla témata, na kterých se to hádalo, očkování, plenky, plácání po zadku, ale najednou jsou agresivní názory a hádky i ve zdánlivě nevinných tématech, puboši si vymýšlí imaginární problémy, aby si měli s kým povídat a mě to hlava nebere. Se tu poslední dobou vždycky akorát rozčílím :mrgreen: Ale snažím se mlčet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.8.12 09:42

Teda mlčet na diskuzích, kde vím, že by to mohlo dopadnout špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
25.8.12 09:44
@Mogwai píše:
puboši si vymýšlí imaginární problémy, aby si měli s kým povídat a mě to hlava nebere. Se tu poslední dobou vždycky akorát rozčílím :mrgreen: Ale snažím se mlčet :mrgreen:

Jsou prázdniny a nudí se :roll: tipuju, že to se školou zas přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.8.12 09:46

@j.a.n.i1 Já doufám, jinak se tady na to snad vyprdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.8.12 09:48
@Mogwai píše:
Teda mlčet na diskuzích, kde vím, že by to mohlo dopadnout špatně :mrgreen:

To pak ale o Tobě nikdo neví, když tam mlčíš! :mrgreen:

Ne ale vážně, mně spíš vadí takové to vnucování vlastního pohledu na věc stále dokola a dokola a dokola (viz. včerejší diskuse) s nulovým přínosem dále k diskusi. Na druhou stranu když napíšu svůj názor, tak moje zkušenost je, že pokud není příliš jiný nebo agresivní, tak stejně zapadne a nikdo moc nereaguje. Třeba proto se to tu jen hemží ostrými slovy a černobílými názory v ožehavějších tématech - aby to rozproudilo diskusi, ale to je tedy jen moje teorie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.12 09:48

Ale to víš, že to bylo :lol: Jen teda poslední dobou nebyla žádná chodítková :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
25.8.12 09:51

Já si včera musela přečíst diskusi „Počasí v Česku“, protože jsem si nedokázala představit, co by na ní mohlo být k zamčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.8.12 09:52

@ana11 Asi tak, nadzvedla mě taky tahle diskuze(kam už radši zakladatelka asi ani nedorazí), dorazila Kamila slepé střevo :roll: :mrgreen: To je asi fakt, doma se nudíme u dětiček (neříkám že nepříjemně), tak si to tady pak kompenzujeme vzrůšem a adrenalinem :mrgreen: Nemluvím samozřejmě v globálu, tak se nikdo neuražte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová