Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopejka píše:
@JayLee mě je to v celku jedno, když mě někdo obtěžuje nereagují, ale zatím jsem tady všechny prudiče umlátila
Podle mě jde spíš o to, že ta konkrétní uživatelka, je jak posedlá a kolikrát už jsem si všimla, že i když nemá absolutně nic k tématu, tak prostě musí reagovat, kdyby jaylee napsala, že tráva je zelená, tak ona bude vyrypovat, že to není pravda
nedivím se, že by ji nejraději blokovala, co s takovým jinýho ![]()
Tohle se neuskuteční, jelikož příspěvky mohou číst i neregistrovaní uživatelé…
@ka2ka Dobře blbě jsem to napsala - myslela jsem tím pod svými reálnými osobnostmi, myšleno tak, že když si někoho přidám do přátel, tak on už ví kdo jsem - proto bych měla možnost si ho zase zablokovat.
Dobrý den,
o blokování uživatelů neuvažujeme.
Diskuze je otevřená všem a různým názorům, navíc každá další funkce trochu zesložiťuje užívání.
Omezit s konkrétním uživatelem můžete pouze komunikaci přes SZ.
Hezký večer přeje admin Monika
@admin ovšem s uživateli, kteří jsou doslva zlí a honí si ego, je třeba něco udělat, lidé v sobě za maskou nicku mají spoustu zášti a nemají v sobě kousek pokory. Už mě to někdy začíná vytáčet, většinu věcí, co tu člověk napíše, by nikomu do očí nedokázal říct a líbilo by se mi, kdybych nemusela číst názory některých uživatelů ![]()
Tomu zcela rozumím. V takovém případě je prosím nahlaste. Nejprve uživatele upozorníme a při opakovaném porušení pravidel blokujeme. Nahlašování má smysl, kdykoliv máte pocit, že už je uživatel nebo příspěvek za hranou - bereme v potaz i počet nahlášení od více uživatelů. ![]()
Monika
@admin píše: Dobrý den,
o blokování uživatelů neuvažujeme.Diskuze je otevřená všem a různým názorům, navíc každá další funkce trochu zesložiťuje užívání.
Omezit s konkrétním uživatelem můžete pouze komunikaci přes SZ.
Hezký večer přeje admin Monika
Moniko, Moniko, dobroy vecer, pisete tu, ze uzivatele neblokujete, ale ja se vratil po nejakem tydnu a vypsalo mi to cerveny ramecek, ze jem blokovan (nick Pesimista), s odkazem, ze mam psat adminovi, sice nevim jak a kam, nez cernou kridou do komina, napisi si to sem,
Takze jsme v banu, netusim sice proc, byt se mohu domnivat, ze je to za nejake ty me srandicky v diskusi na tema „ornitologie“,
myslim, ze to snad nebylo tak svet-borici, abych byl na veky vekuv vyobcovan z diskusi na miiminu,
je mi to celkem jedno, az na jednu vec,, jsou tam SZ a ty mi snad jednou odtajnite,
prosim
![]()
![]()
pesimista (ten zly!!!)
@admin píše:
Tomu zcela rozumím. V takovém případě je prosím nahlaste. Nejprve uživatele upozorníme a při opakovaném porušení pravidel blokujeme. Nahlašování má smysl, kdykoliv máte pocit, že už je uživatel nebo příspěvek za hranou - bereme v potaz i počet nahlášení od více uživatelů.Monika
aha, uz to vidim, takze kdopak me nahlasil, me, stareho sprostaka, hlasit udavat a banovat, to jsme tedy dopadl
![]()
![]()
Pesimista
@Pesimistaa Váš nick neblokujeme, ani jsme ho nikdy neblokovali. Při blokaci by se Vám nemělo podařit přihlásit vůbec. Pokud se budou potíže s přihlášením opakovat, kontaktujte nás na info@emimino.cz nejlépe se screenshotem situace.
Děkuji a přeji pěkné pondělí ![]()
admin Josefina
@admin píše:
@Pesimistaa Váš nick neblokujeme, ani jsme ho nikdy neblokovali. Při blokaci by se Vám nemělo podařit přihlásit vůbec. Pokud se budou potíže s přihlášením opakovat, kontaktujte nás na info@emimino.cz nejlépe se screenshotem situace.Děkuji a přeji pěkné pondělí
admin Josefina
male nedorozumeni, nick Pesimistaa jsem si udelal jako novy, ale to co je blokovano, neumozni mi ani prihlasit se, je nick „Pesimista“, ten puvodni, o kterem pisi, omlouvam se za neuplnou informaci, netyka se to nicku „Pesimistaa“, ktery jsme stvoril pred par dny
diky za odpoved, snad jsem to vyjasnil
Pesimista s novym nickem Pesimistaa
@Pesimistaa Aha, děkuji za doplnění, odpovídám v SZ.
admin Josefina
@Halibar píše:
@admin ovšem s uživateli, kteří jsou doslva zlí a honí si ego, je třeba něco udělat, lidé v sobě za maskou nicku mají spoustu zášti a nemají v sobě kousek pokory. Už mě to někdy začíná vytáčet, většinu věcí, co tu člověk napíše, by nikomu do očí nedokázal říct a líbilo by se mi, kdybych nemusela číst názory některých uživatelů
Moc, moc hezké. ![]()