Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak u FB to má logiku, protože tam jsme pod reálnými jmény a ne každému chceme odtajnit to co přátelům… tady jsme pod anonymní přezdívkou. Navíc, proč blokovat jednoho uživatele, když na netu jsou naše názory volně přístupné - může si je přečíst, i když není přihlášený.
@JayLee mě je to v celku jedno, když mě někdo obtěžuje nereagují, ale zatím jsem tady všechny prudiče umlátila ![]()
To by byla skoda. I kdyz chapu, ze nekdy se to muze zvrhnout az v urcite pronasledovani a pak to stoji za bobek.
Jinak ani na FB nejsem pod svym skutecnym jmenem.
@JayLee přesně kvůli tomuhle jsem jednomu adminovi před pár dny psala a není to možné
@JayLee píše:
Dobrý den přeji,chtěla jsem se zeptat zda třebas nezvažujete zavedení funkce jako má FB, tak zablokovat určitého uživatele aby nemohl na můj nic nijak reagovat a ani číst nikde mé příspěvky
Díky za odpověďnevím zda se to tu někdy řešilo už pokud ano, tak se omlouvám, že se takto ptám
je to vůbec reálné tuto funkci zavést?
Co jsem proved? ![]()
@Premek_Orac píše:
Co jsem proved?
Přeoral jsi pole
A nebudou brambory
![]()
@Premek_Orac píše:
Co jsem proved?
to ne ty - to ja v diskuse o Tetovani ucitelky ![]()
Ted jsem byla v diskuzi tetovani a ucitel. Proto si tu zakladas tuto, ze?
Nestalo se tam nic vetsiho nez ze nekdo reagoval na tvuj komentar. Pokud to nechces rozvijet, nemas dal s tim kterym clovekem diskutovat. Jak jednoduche.
Prijde mi to mirne hystericke. Komu se nelibi muj nazor, toho nechci videt, znat.. Na to, ze jsi na verejne diskuzi, je to vcelku naivni.
A to i v beznem zivote odstrihavas lidi s jinym pohledem na vec?
A ted, kdyby tu bylo tlacitko „blokovat uzivatele“, uz na nej klikas, vid?
@Hanka1 píše:
to ne ty - to ja v diskuse o Tetovani ucitelky
Bardot: Jednou se všichni sejdem v jedné posteli.
Oráč: Jednou budem všichni vzájemně blokovaní na emiminu.
@Premek_Orac píše:
Bardot: Jednou se všichni sejdem v jedné posteli.
Oráč: Jednou budem všichni vzájemně blokovaní na emiminu.
Ale ne, jednou se všichni sejdeme na hřbitově a budeme tam tancovat mariáš ![]()
@Premek_Orac píše:
@chipsa V tom případě si rezervuji místo u výčepu…
myslíš, že duch chlastá pivo? Aby to neprotékalo skrz neviditelný žaludek ![]()
@JayLee pak by ale diskuze přestávaly mít smysl
A to, že má někdo jiný názor než ty, tak s tím se na veřejném diskuzním fóru musí počítat.