Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte,
Prosím vás, stává se vám někdy, že když si dáte blokurimu, tak vás třeba bolí břicho, nebo celkově mate po ni nějaké jiné nežádoucí účinky? Mě totiž po ní vždycky žgrundá v břiše a jsem po ní hodně nafoukla, ale na druhou stranu mi vždycky pomůže co se týče močových cest. Nevím, jestli přestat užívat a zkusit něčí jiného, nebo jestli je to normální. ![]()
@Kačullí píše:
Ahojte,
Prosím vás, stává se vám někdy, že když si dáte blokurimu, tak vás třeba bolí břicho, nebo celkově mate po ni nějaké jiné nežádoucí účinky? Mě totiž po ní vždycky žgrundá v břiše a jsem po ní hodně nafoukla, ale na druhou stranu mi vždycky pomůže co se týče močových cest. Nevím, jestli přestat užívat a zkusit něčí jiného, nebo jestli je to normální.
tak žaludeční problémy můžeš mít z každého léku, ale Blokurima je to nejlepší, co na močové cesty koupíš bez receptu, takže si musíš rozmyslet, jestli ti to nafouknutí stojí za to nebo ne
Naprosto souhlasím!!!
Blokurima mi vždy rozhodí zažívání. Začne to křečema, potom plynatost, nakonec průjem. No ale lepší jak zánět močáku. Jen mě taky štve, že se blokurima prezentuje jako naprosto bez vedlejších účinků, přitom na sobě mám vyzkoušeno již roky, že veškerý nápoj s D-manózou mi dělá zle, nejhorší je ten růžový z Dr Maxe.
Beru několik let preventivně a nikdy jsem žádné vedlejší účinky nepociťovala.
Beru pravidelne a dlouhodobe a bez problemu, ale priznavam ze totalne nedavam ten sumivy napoj z Dr. Maxe, me teda bublinky vadi celkove, ale tohle jsou superbublinky
Ted zrovna beru Blockurimu Uno+ a prvni den od vypiti prvniho pytlicku jsem byla jak balon pred explozi, sileny kruceni a pohyby ve strevech. Jinak za 2 dny uzivani uleva od mocaku, sice ho jeste lehce citim, ale myslim, ze uz to bude dobré afakt pomohl na zanet. Uzivam ho s Lichorerisnici kapkami. A jak uz se dal ta Blockurima bere po 1 pytliku, tak uz je to nafouknuti docela dobry, jen trochu, ale co pozoruji, ze je hodne svetla stolice (nevim zda od sacku nebo tech kapek). Ale to nyfouknuti mozna bude z tech lyzatu, pac samotnou manozu jsem kdysi uzivala a nafoukla jsem nebyla.