Blond přeliv na vlasy

Anonymní
17.3.23 19:01

Blond přeliv na vlasy

Dnes jsem byla na blond melíru a přelivu, absolutně se mi to nelíbí, jsem z toho opravdu nešťastná, za jak dlouho si mužů dat nový přeliv? Mám tmavou blond a chtěla bych světlou

Příspěvek upraven 17.03.23 v 19:08

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37134
17.3.23 19:06

Tak přeliv klidně hned, ale záleží ceho tím chceš docílit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
17.3.23 19:53
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla na blond melíru a přelivu, absolutně se mi to nelíbí, jsem z toho opravdu nešťastná, za jak dlouho si mužů dat nový přeliv? Mám tmavou blond a chtěla bych světlouPříspěvek upraven 17.03.23 v 19:08

No, kdybys aspon dala fotku…jinak, castig l oreal jsou celkem fajn, tak nějaký hodně světlý. Kdyžtak zkus umýt vlasy šamponem na mastné vlasy a oplachovat heřmánkem.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.3.23 19:56
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla na blond melíru a přelivu, absolutně se mi to nelíbí, jsem z toho opravdu nešťastná, za jak dlouho si mužů dat nový přeliv? Mám tmavou blond a chtěla bych světlou

Já jsem byla před Vánocemi u nové kadeřnice s odrosty, protože moje kadeřnice je v dlouhodobé neschopnosti a zastupuje ji jiná, která mi lidsky nesedla a ta, co mi udělala v tom prosinci na hlavě mě absolutně dorazilo.
Měla jsem hustý blond melír, ani ne platinu, ani ne kuřecí barvu. ona mi na vlasy dala asi slabý peroxid, protože jak jsem přišla domů, tak jsem se zděsila, melír byl najednou jemný a tmavě blond, několik pramenů i zrzavých. Nevím, jak se to mohlo sát, z blond barvy špinavá blond.
V únoru jsem byla zase u jiné kadeřnice, té jsem řekla, o co mi jde, vlasy mám tedy světlé, ale pořád to není ono.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová