Bodovací "hodnocení" lidí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2069
17.9.19 15:35

Bodovaci "hodnoceni" lidi

Nevedela jsem, jak jinak to nazvat :)
Zajimalo by me, jen tak z blbosti, kdybyste se meli ohodnotit jako ve filmech 1-10 (muzi i zeny, 1 je nejhorsi), co byste byli z vaseho pohledu, co z pohledu jinych a kolikatka je vas protejsek ci potencialni partner.
Jen tak pro pobaveni. Normalne zadne podobne hodnoceni nepouzivam. Jen mi to dnes blesklo hlavou. :D
Ja se vzhledove hodnotim jako 5ka, kdyz pripoctu charakter, tak lepsi 6ka. :) Kdyz se zamyslim, mym objektem zajmu jsou vetsinou chlapi 6-8, ale napr. expartner je zpetne v mych ocich tak 3ka, charakterem 0 :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
17.9.19 15:41

To jako fakt? Ty asi nemáš co na práci. K čemu to jako je? Není to tady náhodou určeno pro poradenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.9.19 15:43

Manžel je u mě jasná 10, ale u sebe netuším, tak 5,6? :nevim: Myslím že člověk sám sebe hodnotit nemůže. Znám pár holek, co by si z fleku daly 10, ale z mého pohledu jsou to spíš dvojky.

• Citovat
  • Upravit
37124
17.9.19 15:46

Tohle sme hrály s kámoškou na základce, když sme hodnotily kluky :mrgreen: teď by mě to nenapadlo a sama sebe ohodnotis těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
17.9.19 16:02

Ja si teda dam zlatej stred, ted 5. Muj milenec je 1 a manzel 10. Rozumis tomu? Ja taky moc ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.9.19 16:07
@nikive píše:
To jako fakt? Ty asi nemáš co na práci. K čemu to jako je? Není to tady náhodou určeno pro poradenství?

No nemam. Ty nikdy nemas blbe napady? Treba si jen tak vylezt na strom? Nezajimaji te divne veci? :mrgreen:
A sekce „pro pobaveni“ je urcite mysleno jako poradenstvi…
Tak mi teda porad, jak se misto hloupych temat, venovat vic tem denodenne stresujicim vecem a byt vic vazna a upjata, hm? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.9.19 16:08
@Kriss Tina píše:
Tohle sme hrály s kámoškou na základce, když sme hodnotily kluky :mrgreen: teď by mě to nenapadlo a sama sebe ohodnotis těžko.

No my prave ne, tak mi to asi chybi :lol:
Ja to videla jen ve filmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
17.9.19 16:09

To jsme taky dělaly se ségrou a kamarádkami v pubertě, jako hodnocení kluků :D, teď tak maximálně když treba někde čekám a hoodně se nudím, tak sama pro sebe hodnotím třeba modní vkus dotyčných, nebo jak celkově působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.9.19 16:11

Ne, me to bavi :lol: ja vzhled 7, ty 3 body mi prebyvaji na postave ze vsech stran :lol: a charakter? No ryzi, ne :lol: taky 7, jsem zloun zlej. Muj chlap se ke me tak nejak hodi, ackoli sam sebe by jiste ohodnotil 10 ve vsech amerech :mrgreen:
Dite 10, dite v brise budouci 10 :dance:

• Citovat
  • Upravit
24379
17.9.19 16:28

Ja nemam rada hodnoceni lidi takto :jazyk:.je to urazejici. Hlavne kazdy ma jiny vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
17.9.19 21:41

Tak já jsem 10 a manžel též 10 a syn 10000000 minimálně. To je hloupé. Nemá mě kdo hodnotit. Kdo určil či je 10 a co 1… Na ostatní lidi kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
2.11.19 20:33
@wildcherry píše:
Ja nemam rada hodnoceni lidi takto :jazyk:.je to urazejici. Hlavne kazdy ma jiny vkus.
:kytka: :palec: asi tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky