Druhá puberta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.9.19 19:31

druha puberta ?

ahojte.je mi cez 44 a manzel prisiel s jednou poziadavkou neviem co si mam o tom mysliet.
chce od mna aby som nosila viac tanga nohavicky cez den aj sexy pradlo ze ho to vraj vzrusuje a paci sa mu to na mne. nemam s tym problem si dat tanga nohavicky len neviem ci v mojom veku sa to este nosi :( ale na druhej strane sa nas sexualny zivot zlepsil a stale hoto neako vzrusuje.aky ma te na to nazor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
688
7.9.19 19:33

Pokud ti to nevadi a prospeje to vasemu sexualnimu zivotu, tak proc ne? :) Bud rada, ze nechce, abys nosila latex nebo pripinaka. :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.09.19 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 19:41

A to nechci vediet co robil ked som si dala tanga plavky ked sme boli sami na wellnesse :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
24379
7.9.19 19:42

Vsak v tom nebudes chodit na verejnosti, bez vrchniho obleceni ne? Tak je jedno jaky na to mas vek, kdyz manzelovi v tom prijdes jako kost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.9.19 19:45

K tomu chvala bohu za zeny, co nosi tanga v jakemkoli veku, nebo specialni kalhotky a ne bombardery, ktery puli zadek pod kalhoty a vypada to strasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122015
7.9.19 19:51

Třeba chce postelové hrátky. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
7.9.19 19:51

Nesnasim cokoliv krom tangaci. Takze je budu nosit i v 70 :lol: muzes i brazilky. Mit na sibe bombardaky - to uz rovnou se muzu prestat holit a dbat o sebe. V nich vypada priserne kazdej. Hlavne ty svy jsou videt pres vsechny kalhoty a to je mega hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
7.9.19 20:09

A ty se hodláš ukazovat ve spodním prádle široké veřejnosti? To, co máš pod gatěma, snad vidíš jen ty a tvůj muž. Jestliže se vám to oběma líbí, tak je jedno, zda se to hodí k tvému věku. Klidně si nechej na pipinu vytetovat Křemílka a Vochomůrku, když se vám to pod těmi tanga kalhotkami bude líbit. Je to vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.9.19 20:15

Mně je 46 a tanga nosím a vůbec mě nenapadlo řešit, že na ně nemám věk. Hlavně, že mám figuru :mrgreen: Ne ;), je to vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
7.9.19 20:29

Buď rád, že má zájem. :mrgreen: Pokud ti tanga nevadí a jeho to potěší, nos je. Mně třeba tanga nedělají dobře, ale kdyby chlap chtěl, vzala bych si je třeba jen na cestu z koupelny do ložnice ;) Mýmu je to jedno, prádlo podle něj jen zdržuje. Před létem jsem si koupila krajkový bandeletky a na to mi řekl, že zbytečně utrácím (nejsme v situaci, kdy by nás dvě stovky položily)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
7.9.19 20:41

Nesnáším bombardaky, tanga nosím od 17let a budu nosit asi až do smrti :lol: Nevidím důvod nevyhovět manželovi když se mu to líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.9.19 21:20

Proč tě zajímá názor lidí, kteří tě v tangách nikdy neuvidí? Podstatný je názor partnera a jestli mu chceš udělat radost a vzrušovat ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí