Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pokud ti to nevadi a prospeje to vasemu sexualnimu zivotu, tak proc ne?
Bud rada, ze nechce, abys nosila latex nebo pripinaka. ![]()
Příspěvek upraven 07.09.19 v 19:44
A to nechci vediet co robil ked som si dala tanga plavky ked sme boli sami na wellnesse ![]()
Vsak v tom nebudes chodit na verejnosti, bez vrchniho obleceni ne? Tak je jedno jaky na to mas vek, kdyz manzelovi v tom prijdes jako kost.
K tomu chvala bohu za zeny, co nosi tanga v jakemkoli veku, nebo specialni kalhotky a ne bombardery, ktery puli zadek pod kalhoty a vypada to strasne ![]()
Nesnasim cokoliv krom tangaci. Takze je budu nosit i v 70
muzes i brazilky. Mit na sibe bombardaky - to uz rovnou se muzu prestat holit a dbat o sebe. V nich vypada priserne kazdej. Hlavne ty svy jsou videt pres vsechny kalhoty a to je mega hnus
A ty se hodláš ukazovat ve spodním prádle široké veřejnosti? To, co máš pod gatěma, snad vidíš jen ty a tvůj muž. Jestliže se vám to oběma líbí, tak je jedno, zda se to hodí k tvému věku. Klidně si nechej na pipinu vytetovat Křemílka a Vochomůrku, když se vám to pod těmi tanga kalhotkami bude líbit. Je to vaše věc.
Mně je 46 a tanga nosím a vůbec mě nenapadlo řešit, že na ně nemám věk. Hlavně, že mám figuru
Ne
, je to vaše věc.
Buď rád, že má zájem.
Pokud ti tanga nevadí a jeho to potěší, nos je. Mně třeba tanga nedělají dobře, ale kdyby chlap chtěl, vzala bych si je třeba jen na cestu z koupelny do ložnice
Mýmu je to jedno, prádlo podle něj jen zdržuje. Před létem jsem si koupila krajkový bandeletky a na to mi řekl, že zbytečně utrácím (nejsme v situaci, kdy by nás dvě stovky položily)
Nesnáším bombardaky, tanga nosím od 17let a budu nosit asi až do smrti
Nevidím důvod nevyhovět manželovi když se mu to líbí ![]()
Proč tě zajímá názor lidí, kteří tě v tangách nikdy neuvidí? Podstatný je názor partnera a jestli mu chceš udělat radost a vzrušovat ho.
ahojte.je mi cez 44 a manzel prisiel s jednou poziadavkou neviem co si mam o tom mysliet.
ale na druhej strane sa nas sexualny zivot zlepsil a stale hoto neako vzrusuje.aky ma te na to nazor?
chce od mna aby som nosila viac tanga nohavicky cez den aj sexy pradlo ze ho to vraj vzrusuje a paci sa mu to na mne. nemam s tym problem si dat tanga nohavicky len neviem ci v mojom veku sa to este nosi