Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Maminanamatersky píše:
Tak ja nevim, docela tuctovky, co? Ktera se vam libi?
Já koukám na Miladu. Na Bárbíny s velkou hlavou a dlouhýma nohama nejsem zvědavá.
Nie. Taketo sútaže považujem za povrchne. Krásnych dievčat vidím i vo svojom okolí dosť ![]()
Nevim ze je.Me takove porady bez urovne nebavi.Jo,jako malou me to bavilo, to je pravda. Uprimne, nevim ze by to nekdo v mem okoli sledoval.
Ja myslela, ze uz to uplne zrusili
nevim ani co takovy missky z predchozich let delaj, hazou fotky na IG a influencertuji srack. oidni vyrobky? Rikaji jak maji moc prace? No… Pust si radsi Miladu.
Koukli jsme jen na závěr
Holky pěkný, mě spíš zajalo, že dvě z nich měly dost krkolomná jména
Tak mě překvapiva složitost organizace, Miss tohohle a tamtoho, kdo se v to má vyznat ![]()
Z vítězek se mi líbila jen ta laura, ostatní až tak ne, byly tam hezčí ![]()
Já ani nevím, že ti jde. Koukám na Čt na detektivku komunistickou
@pe-terka píše:
Koukli jsme jen na závěrHolky pěkný, mě spíš zajalo, že dvě z nich měly dost krkolomná jména
Tak mě překvapiva složitost organizace, Miss tohohle a tamtoho, kdo se v to má vyznat
Z vítězek se mi líbila jen ta laura, ostatní až tak ne, byly tam hezčí
Protože se jejich matky nemohly na epipi poradit, jaké jmeno mají dát, aby to bylo moderní a fešný ![]()
No takze k mestu, ze kterého pochazi vítězka, mam specialni pozitivni vztah, tak aspon tak
Jinak jsem to vyhlasovani patyho pres devaty taky moc nechápala ![]()
Nekoukam od doby co to prejmenovali.dnes plnej internet a opet tuctovky. takze nekoukam
@Russet píše:
Protože se jejich matky nemohly na epipi poradit, jaké jmeno mají dát, aby to bylo moderní a fešný
na mě byly moderní až moc, ale trhalo mi to uši! Bouček zaslouží metál, že to nekomolil ![]()
Sledovala jsem tak před 15 lety… Další osypky mám z 35. serie Superstar…
@Bubla Bůčková píše:
Sledovala jsem tak před 15 lety… Další osypky mám z 35. serie Superstar…
Neboj, ve středu budou nové Malé lásky… ![]()