Veselé a trapné historky

122228
21.8.19 19:52

Byl jsem se se svou dcerou koupat v bazénu a když jsem vylézal, spadly mi plavky. :lol: Kolem mě mladé holky - měly z toho dokonalé divadlo. :roll: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36720
21.8.19 19:54

@mrav nekeke :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.8.19 19:57

Jela jsem vlakem ze zkousky. Tu jsem udelala, tak jsem si na oslavu koupila rumove pralinky. Ve vlaku jsem je vesele jedla a pak jsem utikala na autobus. Ve spechu jsem nevedela, kam jede, tak jsem se cela udychana s vycenenymi zuby zeptala ridice: jedete ke kauflandu? On mi se zvlastnim usmevem odpovedel, ne, bohuzel. Tak jsem sla pesky. Doma jsem s hruzou zjistila, ze mam cele zuby od cokolady!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 20:01

Máme tady tetu, starší, vzali jsme děti plavat do bazénu, městského. Máme tam takové ty šatny typu společní skříňky, převlékací kabinky. To ona nepochopitelně neznala, prošla první turniketem, než jsem se tam dostala já, sedla na lavičku, kde se zouvají jen boty a jala se tam vysvlékat, naštěstí jen kalhoty, stála na té chodbě v kalhotkách.

• Citovat
  • Upravit
4443
21.8.19 20:04

Manžel my měl koupit gumičky do vlasů, v drogerii řekl že potřebuje nějaké gumičky a paní prodavačka donesla kondomy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 20:08

@mrav Nebylo to v HK? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
137
21.8.19 20:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
21.8.19 20:10
@Anonymní píše:
Máme tady tetu, starší, vzali jsme děti plavat do bazénu, městského. Máme tam takové ty šatny typu společní skříňky, převlékací kabinky. To ona nepochopitelně neznala, prošla první turniketem, než jsem se tam dostala já, sedla na lavičku, kde se zouvají jen boty a jala se tam vysvlékat, naštěstí jen kalhoty, stála na té chodbě v kalhotkách.

ježiš, chudera teta, má matka už asi 5 let odmítá chodit do jakýchkoli aquaparků, že nerozumí těm turniketům, šatnám, čipovým hodinkám, skříňkám na kód - jinak je docela moderní, ale toto nezvládá - loni jsme byly v Tatralandii a kdybych jí vše nevysvětlila, tak by stála dodnes venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.8.19 20:11
@mrav píše:
Byl jsem se se svou dcerou koupat v bazénu a když jsem vylézal, spadly mi plavky. :lol: Kolem mě mladé holky - měly z toho dokonalé divadlo. :roll: :pankac: :mavam:

A dalo ti to hodně práce, aby spadly? :mrgreen:
Ty už fakt nevíš, jak upoutat pozornost ;).

• Citovat
  • Upravit
76445
21.8.19 20:11
@Anonymní píše:
@mrav Nebylo to v HK? :mrgreen:

proč? viděla jsi ho tam?
jedině by tam byl na výletě, mrav je z jiného konce republiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
21.8.19 20:12

Známý jel autobusem a byl hrozně nadmutý. Držel to seč mohl, když autobus ale najel na vymol a zadrncal, neudržel..ozvala se kanonáda jak z děla, známý rudý až na prdeli. Hned na to zastavili v zastávce, známý vstal, uklonil se a utekl ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
21.8.19 20:13
@stinga píše:
ježiš, chudera teta, má matka už asi 5 let odmítá chodit do jakýchkoli aquaparků, že nerozumí těm turniketům, šatnám, čipovým hodinkám, skříňkám na kód - jinak je docela moderní, ale toto nezvládá - loni jsme byly v Tatralandii a kdybych jí vše nevysvětlila, tak by stála dodnes venku

Není v tom sama, já se zase nevyznám na letištích a nádražích. Kde co odevzdat, co ukázat, kam už se nemůžu vracet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
21.8.19 20:17

@laskazakleta Paní asistentce jsem řekl: Je středa, popíchám domů. Jelikož na téma středa a domácí povinnosti má občas nějaké průpovídky, byl to velmi nešťastný přeřek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
21.8.19 20:18
@Janli píše:
A dalo ti to hodně práce, aby spadly? :mrgreen:
Ty už fakt nevíš, jak upoutat pozornost ;).
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
21.8.19 20:20

@brisco no z letiští mají s otcem taky bobky, ale tam se vydají
myslím, že to aqua je pro ni horší, bylo to jako bych šla se dvěma dětma - jedno na kočárku, jedno trooošku starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí