Body nebo trika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
21.6.09 20:25
Mikulenka píše:
Kdyz je tepleji ma kratke bodyno a triko s kratkym a dnes mame 30stupnu tak bude mit jen triko nebo saty bez bodyna :wink:

Mikulenko, jsi mi trošku procvičila mozkové závity, než mě napadlo, podívat se na bydliště, abych se uklidnila, že v Čechách těch 30 dnes opravdu nebylo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
21.6.09 22:13

Bodycka měli v akci v tescu - bílá s krátkým za 75 3ks a s dlouhým za 100 taky 3ks. Pěkná bavlna až do vel. 92.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.6.09 22:42

Taktéž hlasuju pro body, je to praktičtější. Nakupuju v tescu ta trojbalení, cenově to není tak strašný a často jsou akce. Mají ten lodičkový výstřih a u nás teda dobrý. Měla jsem pár s těma drukama na rameni, ale jak už sebou malej u oblíkání šije, jakýkoliv zapínání navíc je nežádoucí. Dokud byl malej neotáčející se, bylo to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.6.09 22:49
juma píše:
Mikulenka píše:
Kdyz je tepleji ma kratke bodyno a triko s kratkym a dnes mame 30stupnu tak bude mit jen triko nebo saty bez bodyna :wink:
Mikulenko, jsi mi trošku procvičila mozkové závity, než mě napadlo, podívat se na bydliště, abych se uklidnila, že v Čechách těch 30 dnes opravdu nebylo. :lol:

JUMO, asi tak, já jsem taky marně přemýšlela, v kterém koutě ČR dneska mohlo být 30st. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat