Body nebo trika?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mikulenka píše:
Kdyz je tepleji ma kratke bodyno a triko s kratkym a dnes mame 30stupnu tak bude mit jen triko nebo saty bez bodyna
Mikulenko, jsi mi trošku procvičila mozkové závity, než mě napadlo, podívat se na bydliště, abych se uklidnila, že v Čechách těch 30 dnes opravdu nebylo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bodycka měli v akci v tescu - bílá s krátkým za 75 3ks a s dlouhým za 100 taky 3ks. Pěkná bavlna až do vel. 92.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taktéž hlasuju pro body, je to praktičtější. Nakupuju v tescu ta trojbalení, cenově to není tak strašný a často jsou akce. Mají ten lodičkový výstřih a u nás teda dobrý. Měla jsem pár s těma drukama na rameni, ale jak už sebou malej u oblíkání šije, jakýkoliv zapínání navíc je nežádoucí. Dokud byl malej neotáčející se, bylo to asi jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
juma píše:Mikulenka píše:Mikulenko, jsi mi trošku procvičila mozkové závity, než mě napadlo, podívat se na bydliště, abych se uklidnila, že v Čechách těch 30 dnes opravdu nebylo.
Kdyz je tepleji ma kratke bodyno a triko s kratkym a dnes mame 30stupnu tak bude mit jen triko nebo saty bez bodyna
JUMO, asi tak, já jsem taky marně přemýšlela, v kterém koutě ČR dneska mohlo být 30st.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit