Trpasličí čepička

341
14.5.09 21:17

Trpasličí čepička

Dobrý večer.
Potřebovala bych poradit.Dcerka má ve škole vystoupení a mají mít trpasličí čepičku.Nemáte někdo nějaký tip jak jí ušít?Jsem na takové věci antitalent.
Snad neotravuju.
Přeju hezký večer a předem děkuji za pomoc
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
14.5.09 22:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.5.09 22:50

Ahoj, jéé teď jsem si vzpomněla, jak jsem mojemu synkovi dělala trpasličí čapku do školky. Páni ale to už je let, klukovi je totiž už devatenáct :D :D a pořád mám tu fotku s malým trpaslíčkem. Já ale neměla tu špici zahnutou, to jsem nevěděla jak, ale myslím že by se to dalo udělat. Základ byl čtvrtka, z ní kužel (všechno jsem sešila sešívačkou a velkou jehlou a nití) a pak jsem celou čapku potáhla červenou tenkou bavlněnou látkou (normálně jsem jí přilepila). Teď mě napadlo, že by se ta špice mohla ustříhnout (jen ten papír), červenou látku ale nechat a zašít do špičky a tu pak vycpat vatou, aby to udělalo tu trpajzličí. No mamčo, tak jestli máš chuť si pohrát, tak držim palce, ať se to povede a malá je ve školce nejhezčí trpajzlička :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
15.5.09 11:46

Moc Vám děkuju za rady a odkazy.Snad se nám to nějak povede.Ještě jednou díky a přeju hezký den Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat