Kde v Ostravě oblečení Wolf?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde v Ostravě oblečení Wolf?
Hodně jsem se dočetla na internetu chvály na značku Wolf. Je mi jasné, že přes net (např. na Mimibazaru) bych asi nakoupila levněji, ale ráda bych toto oblečení někda skoula na vlastní oči a „ošahala“ si ho. Nevíte kde se v Ostravě prodává??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojki, jsem sice z Brna, ale Wolf je značka, kterou prodávají Vienamci na stáncích...... jinde jsem toto oblečení neviděla. A ano, ačkoliv je to stánkový prodej, tak občas po něm taky koukám, mají hezké a fajn věci.
nepřihlášená Anik
- Citovat
- Upravit
tak tak, viděla jsem to u Vietnamců u Duhy. Ty věcičky ale mají fakt některé super. Máme doma bundy, oteplováky a fakt bombičkové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V OD LASO v Ostravě. A já myslela, že jsou to Poláci.
Je to na můj vkus drahé, ale nikde jinde jsem třeba šusťáky nesehnala. Tepláky mají cenu dobrou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se to drahé nezdá, zase je to kvalitní. Já jsem ty šusťáky koupila MMB asi za 149,– což mi nepřijde zase tak moc, jarní bundu za 249,–, ty tepláky jsou kolem stovky a pokud si jich koupíš víc kusů, což já budu muset s nástupem dcery do školky, tak se vyplatí i to poštovné. Jinak jejich věci mám moc ráda.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se byla podívat v OD Laso (obchod s dětským textilem v 1.patře) a mají tam ten Wolf, ale tedy pěkně drahý
. Ale aspoň jsem tam něco okoukla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen tak pro zajímavost, kolik tam za to chtěj ? Jestli by se to nevyplatilo raději přes ten MMB.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsi mne dospala
Já co si nezapíšu, to si nezapamatuji. Ale mám pocit, že na dívčí teplákovce tam byla cena něco přes 400,–, Ty roll- upky myslím také, kraťasky kolem 200,– Ale fakt nevím, já jsem šla spíše na „čumendu“ a občas se jukla na cenu. Ale přesně co co stálo opravdu nevím.
Jen mne mrzí, že jsem tam nenašla vystavené klučičí tepláky. Ty jsem si chtěla „ošahat“. Ale určitě to výjde lépe přes MMB.
Asi si budu mudet udělat někdy výlet do Poruby k Duze (jsem z Hrabůvky) a okouknou to tam, co tam mají apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tepláky maj teď na MMB tak kolem 120,–, ty materiály jsou opravdu super, máme od nich už několik věcí a jsem strašně spokojená, opravdu je ta bunda nepromokavá a neprofuková, perfektně ušitá, jen v kamenejch obchodech se to nedá sehnat ani tady v Praze. Já jsem napřed koupila na zkoušku tu bundu a teď hodlám na podzim nakoupit haldu tepláků, neb nastupujem do školky a růžový jí tam dávat teda fakt nehodlám
.
Líbí se mi, že má hrozně praktický barvy.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jaké máš ty tepláky? Máš nějaké tenčí, jsou opravdu bavlněné a hlavně nežmolkuji?
Uděla jsem si takový malý přehled na MMB (mám to z Excelu, doufám, že se to moc nerozháže)
WOLF
ID
tepláky 119 Kč 22022
3/4 tepláky 89 Kč 55241
105 Kč 201127
teplákovky 285 Kč 89866
trička 71 Kč 12955
75 Kč 79453
pruh 89 Kč 12955
95 Kč 75242
tričko+kraťasy 130 Kč 139985
136 Kč 23072
roll up 210 Kč 201127
215 Kč 118756
kraŤASY 73 Kč 82223
s lebkami 95 Kč 63868
100% 79 (75,69) 22022
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tedy rozházelo se to ![]()
vždy za cenou je ID prodávajícího na MMB
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem tepláky ještě nekupovala, máme jarní bundu podobnou týhle, ale loňská kolekce http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tyhle kalhoty, ale byly levnější http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, pak ještě jedny zateplený a od loňska takovou letní soupravičku, ale bylo jí to velký, tak to nenosila, takže jestli to žmolkovatí nevím. něco na tenhle způsob. Asi koupím jedny na zkoušku a uvidím.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, je ještě někde v OV, kde se prodává toto oblečení značky WOLF?? Nebo opravdu kupujete jen přes net? D.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda kupuju jen přes net, většinou to i s poštovným výjde levněji než v krámě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit