Pletení a háčkování

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20518
13.3.09 09:08

Pletení a Háčkování

Ahoj holky, najde se tu někdo, kdo plete a háčkuje na děti?
Jarda je zcela opleten. Svetry jsem pletla i na manžela a dneska si dělám srandu, že ty poměry jsou neporovnatelné. na jardu mis tačí dvě klubíčka, na manžela kilo dvacet vlny. Mám plnou krabici klubíček, a je úžasný, jak je na tom prckovi můžu likvidovat. Jo , a ještě pletu ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
13.3.09 09:25

Ahoj,tak se hlásím do klubu :lol: Pletení a háčkování mě baví, občas se pustím i do něčeho na sebe, ale to na můj vkus moc dlouho trvá a občas mám problém si čas na pletení někde vyšetřit :D Pletu hlavně na Věrku - trička na léto, háčkované čepky, svetříky. Na kluky spíš svetry na zimu. Pletení a háčkování zdar. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.09 09:28

No, koukám, jsi moje krev! Super! Taky už nemám tolik času. Před měsícem se narodila malá neteř, tak pochopitelně už tady má schovanej světřík. Akorát když jsem ho začala, ještě jsme nevědli, jestli to bude holka nebo kluk. nevadí, vybrala jsem odstíny žluté a hnědé, snad se bude švagrové líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.3.09 09:48

Já mám taky neteřinku, budou jí dva roky, tak pletu i na ni. Ségra neplete, ale pletené věci se líbí, tak mám kam dodávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.3.09 09:49

Holky chlubte se i s fotkama, ať je na co koukat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.3.09 09:52

Taky pletu a háčkuju, ale čas není - mám i spoustu jiných aktivit ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.09 10:03

Když já nevlastním digi fotoaparát, a narvat sem film by asi nešlo .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.09 10:10

Tak jsem našla přeci jen jednu fotku … a nevím, jak jí sem vložit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.3.09 10:43

Pošli mi ji mailem, vložím ti ji k příspěvku.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
13.3.09 10:54

Ahoj holčiny, tak se hlásím mezi vás. Ráda pletu poslední dobou hlavně na neteř na objednávku :-D Občas něco i pro sebe, pro kamarádky na mimča a teď na Míšu. Háčkování mě moc nechytlo, ale pár věcí už jsem taky uháčkovala.
 Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
13.3.09 11:01

fotku bych vložila laespoň nějkaou,ale potřebuji popostrčit jak se to dělá .-O Lesi můžeš poradit ?
 maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
13.3.09 11:18

pletu a háčkuju - lepší relax neznám. jenom málokdy něco dokončím, mám začatých x věcí a ne a ne to dodělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.3.09 11:42
Maru píše:
fotku bych vložila laespoň nějkaou,ale potřebuji popostrčit jak se to dělá .-O Lesi můžeš poradit ?
 maru

Musíš ji vložit někam na web, třeba k nám na eMimino do galerie, ideální je, když má na šířku maximálně 500 pixelů - já dávám 480 pix větší rozměr, pro diskuse to bohatě stačí.

Pak na ni klikneš, dáš vlastnosti a zkopíruješ její adresu - pozor, adresu fotky, nikoli stránky, na které je umístěna. Měla by končit .jpg - no a pak klikneš tady nahoře na Img , dáš ctrl V a zase klikneš na Img - v textu se ti objeví - ale vše bez mezer. A když dáš náhled, uvidíš obrázek v plné kráse. A když ne, napíšeš mi a já to spravím :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.3.09 12:37

Má to cenu…
taky se hlásím do klubu.
Synovi každý rok pletu svetr. Mám to podle nálady a je to fajn relax.
Teď na miminko jsem si taky pletla a háčkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.3.09 13:27

Já jsem na ruční práce opravdu levá, ale kdyby se našla dobrá duše a upletla mi teplé vlněné ponožky vůbec bych se nebránila… Pletla mi je vždy moje maminka, ale ta už na to bohužel nevidí a ty z obchodu prostě nejsou ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat