Pletení a háčkování
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj, mohla byste mi některá poradit, jak na tento svetr? Babička se mi nabídla, že mi ho uplete, ale potřebovala by vědět, co je to za vzor… Ukazovala mi jakousi knížku se vzory a nic podobného jsem tam nenašla…
Předem dííííky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Njedeš určitě na mimibazaru a tahle tunika tam zrovna určitě je, ale háčkovaná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeTer na MMB jsem hledala a tohle nenašla… ale na nějakém zahraničním serveru jsem našla něco podobného a je to také háčkované… ten na obrázku bude tedy taky asi háčkovaný… (to nevím, jestli bude babička nadšená
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to ale není složité… Najdu ti to. Je to tam jak pěst na oko vystavené.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lind002 Není vůbec za co… At se zadaří, taky s enaní chystám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď ale koukám na ten vzor z MMB a je to úplně jiný a popravdě se mi tohle moc nelíbí… chci ten svetr z mého obrázkuuuuu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lind002 píše:
@DeTer na MMB jsem hledala a tohle nenašla… ale na nějakém zahraničním serveru jsem našla něco podobného a je to také háčkované… ten na obrázku bude tedy taky asi háčkovaný… (to nevím, jestli bude babička nadšená)
tohle je asi fakt pletené, dle těch rantlů dole a nahoře, tipuji, že se to pak splétá a rozplétá, to dělá ta oka, ale to by spíš chtělo mít v ruce a ne dle obrázku z e-baye ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek já viděla podobný i v obchodě, ale obrázek jsem stáhla babičce, aby měla představu a zároveň vám sem, aby někdo poradil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys lpěla na pletené, tak si zkus najít vzor tady http://www.knittingfool.com/…/Thumbs.aspx
Z AJ ti to můžu přeložit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lind002 Tak to už bohužel nevím. Škoda, ale i tak přeji sikovné prstíky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lind002 píše:
@kozisek já viděla podobný i v obchodě, ale obrázek jsem stáhla babičce, aby měla představu a zároveň vám sem, aby někdo poradil
Ono to nebude těžké, tenčí vlna - příze na větší jehlice, ale chce to zkoušet. Asi si bude muset babi udělat vzorek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
Ono to nebude těžké, tenčí vlna - příze na větší jehlice, ale chce to zkoušet. Asi si bude muset babi udělat vzorek
aby to nakonec nedopadlo tak, že si ten svetr raději koupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit