Co v létě na hlavičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2621
23.3.09 13:52

Co v létě na hlavičku?

Ahoj maminky!!!
Zkoušela jsem malému v obchodě klobouček a kšiltovku a neustále to rval z hlavy. Na léto ale bude muset mít něco na hlavě. Myslíte, že ho to přejde? Přece nebude mít všechno na šňůrky? Zimní čepičky mu nevadí. Podělte se o zkušenosti :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
452
23.3.09 14:00

Musíš vydržet, až si zvykne. Šla bych do kloboučku, který i stíní, hlavně je přes krk a UV filtr, pokud nebude jen v kočáru, což podle věku nebude. Kluci si zvykli v tomhle věku i na sluneční brýle, z počátku to bylo bezva žužlátko, pak bez nich nevystrčili nos z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.3.09 14:06

Anežka musela mít všechno na tkaničku, jinak by to na hlavě nezůstalo déle než minutu. Teď už je to lepší, ale zase si hodně vybírá, co chce nosit. Na léto jsem ji uháčkovala vzdušný klobouček s širokým okrajem, aby jí nesvítilo sluníčko (brýle přivázat nejde, takže ty na nose vydržely maximálně tu minutu), a pod krčkem jsem jí ho vázala. Pak nosila šátek s kšiltem, i ten jsem sehnala s tkaničkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
23.3.09 14:16

Můžu připojit otázk k tématu - co na hlavičku novorozenci v létě? čekáme chlapečka v červnu a tak nevím jakou čepičku, jak teplou pořídit, nebo zda je v létě vůbec do kočárku potřeba dávat??? Předtím jsem měla zimní mimi,tak teď nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.3.09 14:33

Ahoj, tak my patříme k těm, co mají všechno na tkaničky. Míša cokoli jiného okamžitě sundává. Kupujeme taková plátěné čepičky s kšiltíkem, jsou takové „větrací“ :lol: David nosí bavlněné „piráty“ :wink:

Korena - čepičku bych rozhodně pořídila. Nějakou tenoučkou, jsou k dostání letní bavlněné s kšiltíkem. Aspoň naše děti nedají bez čepičky ani ránu. :D
Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
23.3.09 14:39

Korena - když vlítneš před létem do obchůdku, najdeš spousty mimi čepiček (větrací, jak já říkám). Nestrachuj se. Rozhodně bych ji miminku dala. Nemusí být pořád v kočárku, tak ať ho neofoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.3.09 15:13

Koreno - Honzík je v červnu a čepičku v kočáře rozhodně nenosil, když jo, tak se mu loupala hlava. Když ho ale někdo choval, tak jsme dávali takovou tenounkou bavlněnou aby mu nenafoukalo do oušek (naše dr. tvrdí že je to nemožný aby nafoukalo do oušek, ale já raděj prevenci, než pak nekonečný pláč a detektivní práce proč pláče..)

k tématu - nevidím důvod proč nemít na letních kloboučcích šnůrky nebo gumu. Náš Tom to nesnese(no to je vlastně ten důvod :wink: ) aspoň klobouček nikde nestratíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
23.3.09 23:49

Koreno - čepičku určitě pořiď, i když do kočárku podle mne není potřeba (když je horko). Ale třeba do autosedačky ano. Nejlíp se mi osvědčila úplně obyčejná bavlněná (něco jako tenoučký kulich). Neměla jsem nervy na zavazování mašle pod krkem, když vlastně nikde žádný krk nebyl k nalezení. :D
Jo, a ještě jsem docela užila overálky s kapuckou. Měl je do auta, kapucku místo čepičky.

No a co budeme nosit letos v létě … mám objednanou kšiltovku s clonou na krk a jsem zvědavá, jestli vydrží na hlavě. Nemá šňůrku pod krk… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
2.5.09 09:00

Já mám obě děti na léto (květen červen a osvědčila se mi taková ta kojeneckí čepička. Zeptej se mamky, bude vědět i my to nosily. V předu mylý kšiltik, šňůrka pod krk (aby se netočila, a v zadu dva otvory na vetrání ----

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.5.09 13:57

ahoj já si čepičky háčuji sama a jsou příjemné na hlavě takže si je tam nechá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.5.13 09:46

@CokeLady šátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.5.13 09:47

@CokeLady v háčkované se upaří.
já už tři roky nakupuju mimo jiné na marandy.cz. mají tam čepky s látkou vzadu, co chrání krk.
EDIT: Ted jsem si přečetla, že je to dotaz na dospělé :roll: :mrgreen: Pardon. No já nenosím nic. Jednak mám hlavu velkou a nic mi na ni nesedí. A druhák mám strašně vlasů a dlouhé a hlava by se mi pařila pod čepicí či kloboukem. Tak to holt vydržím.

Příspěvek upraven 21.05.13 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
21.5.13 09:49

@CokeLady Nenosím nic a nikdy jsem se nespálila a to rozhodně nemám husté vlasy, spíš naopak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.5.13 09:51
@CokeLady píše:
Dám to sem… prosím o radu, co nosíte v létě na hlavě vy - mámy. Spálená hlava je sviňa a já nevim, co na hlavu. Klobouk mám 1 z dovolený a ten nosim jen tam, kde mě neznaj :mrgreen:, pak klobouček bílý, v tom vypadám jako zedník :D, kšiltovka se moc k mému oblečení nehodí. Napadla mě háčkovaná čepice nějaká lehká http://www.hackovane-cepice.cz/…cepicka-.jpg, ale nemám zkušenost, jak moc ohrání, když je děrovaná a zda se v ní neuvařim… Chodíme ven před poledne cca 11-14 hod, vychází nám to tak na spaní a už to pěkně peče… tak prosím o inspiraci.

Tahle tě spíš zahřeje, chce to lehké plátýnko, letní klobouk, když nenosíš sportovní ohoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.5.13 09:54

Ještě mně napadl slunečník, jako nosily naše praprababičky, ale s malým dítětem by to chtělo spíš takovej ten přištej na čepici, jak to měl kdysi dávno Krampol v jedné scénce, tuším když se Šimkem předváděli Surio Mário z Havaje nebo Honolulu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat