Dětské plavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2977
5.6.09 08:43

Dětské plavky

Ahoj holky, prosím poraďte mi, kde jste kupovali a za kolik dětské plavky? A co moc nechápu, jak se takové plavky zkouší? přes plínku přece nemůžu poznat, jestli to nebude padat, ale aspoň poznám,jestli to neškrtí na nožičkách. Doteď jsme používali plavací plínky, ale už chci koupit plavky, přece jenom si řekne na nočník a v létě na bazéně to taky bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
5.6.09 09:00

N plavání jsem kupovala na bazárku www.kvitko.cz, koupila jsem tehdy dvě velikosti, bylo to klasicky číslované 74 a 80. Teď jsem koupila v Tescu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.6.09 09:05

Ahoj,
já jsem si vzala do obchodu spodní kalhotky, které dcerce seděly a podle nich jsem vybrala velikost plavek. :D
Nové stály kolem 250,–Kč. V prvních, co jsme kupovali kolem roku byl uvnitř igelit. Našla jse je na netu: http://www.babydracek.com/…hybaby-divci
Dcra měla ty samé, jenom přehozené barvy. Velikost měla v roce už L, menší by ji asi škrtily (měla větší stehniska)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
5.6.09 09:08

taky kupuju v Tescu, už třetím rokem, je to klasické velikostní číslování, takže žádný problém. a letos mi připadá, že mají v Tescu nááááádhernéééé, teda mluvím o holčičích. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.6.09 10:26

My jsme kupovali v prodejně kde se prodává spodní prádlo a plavky. Měli tam i pro malé děti. Stojí 125kč. Zkoušeli jsme to přes plínku a bylo nám řečeno, ať si je doma vyzkoušíme a kdyby nebyly dobré, tak nám je vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
5.6.09 10:43

Cancerko,

kupovala jsem pro kluka loni v CaA, podle momentální velikosti a odhadu ;-), nezkoušela jsem. A stály kolem 100,–. Letos mají i pěkný výběr v Tescu…zrovna nedávno mi spadlo oko zrovna na dětské plavečky.

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
5.6.09 11:10

Super diky za rady, většinou píšete Tesco, tak to omrknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.6.09 13:00

Ahoj, tak my jsem teď koupili také v Tescu a jsou parádní, podle velikostí co děti nosí. Cena byla perfektvní 97,– a 105,– holčičí.
Jinak chodíme do bazénu a tam vyžadují plavací plínky a na to plavečky. Tenkrát jsme je koupili za 100,–, nějaká paní je pro ně speciálně šije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
5.6.09 13:08

Snad nebude vadit, když se přidám také s dotazem. Neporadily byste mi nějaké dobré plínky na plavání. Za měsíc jedem s malým na dovču (bude mu rok a půl) a u hotelu je bazén. Bude to jeho první koupání v bazénu a já jsem v tomhle směru list nepopsaný 8O . Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
5.6.09 13:23

Nu my používáme takové plínky na kterých je nakreslený nemo, ale jaká je to značka netuším :oops: teď malá spí tak se ani nepodívám.
Nu každopádně, pokud jsi ještě nezkoušela, tak hlavně varuju, ono to v tom bazéně ta plínka nacucne vodu, tak pak nejprve zadek „vyždímat“ než malýho položíš na deku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7834
5.6.09 15:56

když je tam Nemo, tak by to měly být ty od Huggies :wink:
Máme je taky, spokojenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.6.09 18:01

My používáme babylove z DM drogerie a jsou také dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
8.6.09 12:47

Tak už jsem koupila v Tescu za 140 s jahudkou na zadečku :)
Raději jsem to zkusila na plínku, já mám totiž strašně blbej odhad na velikosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat