Body nebo trika?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Body nebo trika?
Ahoj ![]()
Chtěla bych se zeptat, zda dáváte spíš body nebo trika…já dávám bodýčka, ale Darinka mi z nich hned vyroste, je dlouhá v těle, takže kupuju každou chvíli, proto jsem si říkala, že bych začala dávat trika a pod to třeba body tílko…Jak to děláte vy? Navíc je pravda, že kupa trik je o hodně hezčích, než klasické body…
Moc díky za názory. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ja davam bodycka jeste porad.....
je to super, drzi plinu a ze jsou trika hezci- nepochybuji,ale pak ma mimco hole zadicka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když bude horké léto (a to teda zatím nevypadá), tak jsou trika v pohodě. Jinak jsou body lepší, že kryjí celá záda, kup prostě větší. dokud je dítě v plínách tak jsou bodýčka určitě praktičtější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme taky jedině bodýčka. Terka je pořád v pohybu, teď navíc leze a stoupá si a to by měla s trikem hned holá záda. Vidím to na mikče jak jí vždycky leze nahoru. Navíc bodýčko drží plínku jak píšou holky. My kupujeme Tesco bodýčka kde je
a 5 ks a to se vyplatí, nebo jsem teď našla bodýčka na MMB - tam kupuju hlavně s dlouhými rukávy. Terinka má pořád ledové ruce a tesco bodýčka mají převážně krátký rukáv. A dělají se i hezký bodýčka hezčí než tričko. Třeba v Kiku nebo tak. I CaA má někdy výprodej bodýček třeba za 60 Kč a nebo Hypernova, Globus a tak. Chce to jen ohlídat když chodíš někam na nákup. My jsme PRO BODÝČKA!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se praktikovaly bodíka, ale první dcerka byla brzy bez plenek a to jsme přešli na trička (přecijen při nehodě je tričko ok, bodíko jaksi ne). U druhé zatím vedou bodíka nebo body tílko + tričko, ale doma občas bez plen je a to bodíko nám jaksi překáží. Takže bodíka jsou opravdu praktická jen do doby, než si samo dítě sedá na nočník ![]()
Koukám, že malej jsou 3 měsíce, tak to u nás frčely jen bodíka. .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dávám dětem výhradně bodýčka do té doby, než se začínají učit na nočník. To už mi pak přišlo hooodně nepraktické
. Tvé malé jsou 3měsíce, tam bych určitě nad tričkama nepřemýšlela. Kupuju vel. 104 pro Mišku a nemyslím si, že by trička byla hezčí než body😉
Ahoj,M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dávám obojí, holky holá záda neměly nikdy, trička mají delší a když je chladno, dám jim body s dl. rukávem a na to tričko s krátkým, je to moc hezký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám body-tílko a na to tričko, zatím není takové horko, takže myslím, že mu není horko. Jak uhodí vedra, tak už tílka dávat nebudu, dostane buď jen triko nebo jen bodyčko (když bude trochu „chladněji“).
Ale pro tříměsíční miminko bych se přimlouvala rozhodně za bodyčko
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi dávali bodýčka do té doby než jsem odplínkovali. Snad jen přes horké léto byli kluci jen v tričenku a plíně, ale jinak mi to přijde praktičtější, jedno body, než body nátělník a pak tričko, to by mu asi byl hic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já taky hlasuju za bodýčka, nesnáším, když má malej holé záda… Na nočník ještě nechodí, takže trika u nas zatím spíš vedou jakou tenší mikiny přes body-tílko. Jen když bylo opravdu vedro, tak měl malej tričko.
Hodně se mi osvěvdčila „prodlužovačka“ na body - body extendor od manymonths. K vidění např. zde:
http://www.ditevsatku.cz/…dor-barevny/ …dají se koupit i po jednom kuse.
Mě se osvědčil hrozně moc, malej je docela hubenej, takže s úspěchem stále používáme body vel. 74
U tílek a u kr. rukávků je to super, s dlouhým rukávem má už nekteré body jako s rukávem 3/4, ale na doma mi to neva…
Pasuje mi na všechny body, z Tesca, C&A i H&M…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všm moooc díky za názory, tak nějak jsem předpokládáala, že to asi bodýčka vyhrají
Tak se ještě zeptám, kde přes net se dají koupit nějaká obyč bodýčka…Tesco apod., nejlépe
y. Nechce se mi za body dávat velké peníze…
Nejblíž mám pouze Kik, jinak Tesco apod. je pro mě dost zruky. A ještě jedna otázka, jak se vám osvědčily body s lodičkovým výstřihem (bez cvoků).
Amynko…to vrstvení se mi taky moooc líbí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem davala body do te doby, nez Anezka prestala mit pliny. A i ted ji davam body na spani, protoze nase Anezka naopak ze vseho vyrostla za dost dlouho, takze bodycka 92 ji porad jsou. Presne jak uz psaly holky - jsem v klidu, co se tyce holych zad. To ja nesnasim ani u sebe a Anezka navic byla v 1,5 roce v nemocnicni s podezrenim na zanet ledvin (nastesti se neprokazal), a tak jsem jeste vic opatrnejsi. Ted kdyz ma pliny, tak jsou bodycka neprakticka. V zime jsem to resila tak, ze jsem koupila super tilka v CaA - jsou uzka na telo a hodne dlouha, navic z biobavlny a dvojbaleni stalo 150Kc. Takze zatim nosi porad tilko a na to triko podle pocasi - kratky nebo dlouhy rukav nebo oboji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tricek malych velikosti jsme zdedili hodne, ale pouzila jsem je asi dvakrat pri velkem vedru. Jinak mi prisla nevyuzitelna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja taky hlasuju pro bodyna,mala nosi skoro porad bodyno s dlouhym a na to triko s kratkym,to se mi hrozne libi a dokud neni vylozene horko stejne mam radsi kdyz ma dlouhy rukav-i kdyz jen tenkou bavlnu.
Kdyz je tepleji ma kratke bodyno a triko s kratkym a dnes mame 30stupnu tak bude mit jen triko nebo saty bez bodyna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit