Slipy, nebo boxerky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Slipy nebo Boxerky?
Zdravím všechny ![]()
Je to možná divný dotaz, ale chtěla jsem se zeptat na váš názor, co dáváte chlapečkům za spodní prádlo…
Já zatím slipy, ale docela by se mi líbily i boxerky. Jen nevím, jaká je ta praktická stránka s těma nohavičkama…jestli to není pod oblečením vidět… ![]()
Moc díky za názory. Olsanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pod oblečením to vidět není. My jsme začli slipama a teď si syn vybírá výhradně boxerky. Vidět to bylo jen pod žlutýma holčičíma elasťákama, ale ty běžně kluci nenosí ![]()
Martk a
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame zatim slipy ale rada bych presla na takovy ty jakoby elastakovy boxerky. Malej klasicky volny boxerky odmita, pac je mu to nepohodlny pod gatema, vzdycky se mu to tam pomuchla a on ma pak furt ruce na zadku nebo predku jak to rovna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, David je taky na boxerkách a pod oblečením úplně bez problému
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je super, hned po nějakých boxerkách kouknu
![]()
Moc díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale asi se fakt podívej spíš po nějakých těch elastických. Ty volné Tomík nikdy nechtěl, lezly mu … no, asi tam, kam nemají
A navíc se mu to pod gatěma všelijak shrnovalo a krčilo, tak sakryš nevím, jak to ti ostatní kluci dělají
Takže kluci nosí oba slipy, boxerky jen napodoma místo kraťásků, ale na ně už nic nesmí přijít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kluci mají jen slipy. (u Toma proto, že se z nich dobře sype bobek a neprojede nohavicou) a v létě na spaní měl Honzík trenky a tričko. Jinak se mi zdá, že se musí kupovat boxerky o hodně menší než slipy, neb máme jedny z obchodu, je na nich číslo 98 a Honzíkovi jsou pořád velké a to má oblečení 122/128!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My pouzivame oboji dvoji, ale boxerky pouzivame za:,–(ne 100% bavlna - zalezi na strihu! Co mame my (vetsinou Benetton) jsou strizene bezva a maji sirsi ozdobnou gumu v pase, jez ma byt trochu videt z kalhot (tak je muj 4lety syn poucen od kamarada, co ma 10leteho brasku!)
, v kazdem pripade to nejsou takove ty volne plandave jako meli dedeckove.
- Citovat
- Upravit
Olsanka jen takova OT poznamka-ty jsi v 52 týdnu těhotenství? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudli, už je to snad lepší
![]()
Nějak jsem se k tomu nemohla dokopat.....no, pravda, hned to vypadá líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
boxerky
Zdravím,synovy (7.let)dávám boxerky,slipky nechce nosit,a chci se zeptat zda mu mohu koupit i trenýrky.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, protože u nás tohle téma konečně začlo být aktuální, chtěla bych se zeptat, kde kupujete trenýrky pro úplný prcky? Tzn. velikost cca 98/104. Manžel si vzal do hlavy, že slipy za žádnou cenu ne, klasický boxerky jsou v podstatě na stejné úrovni…
Tak hledám, hledám, ale „normálních“ trenýrek ze 100% bavlny nacházím šíleně málo. V obchodech je mívají až ve velikosti od cca 6 - 7 let a z toho by malej ještě vypadl…
Kdyžtak děkuju za tipy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sice kupuju slipy, ale u nás mají normálně velikosti od nějaké té 92-98. Jedny bavlněné (z pleteniny) jsem teda koupila, strašně se mi tam líbili ježečci
. Jestli chceš, můžu kouknout na výrobce. Ale bylo to v takovém tom malém městském obchodě s dětským textilem.
Mimo naše město mám na prádlo a trička oblíbený tenhle obchod - http://detskezbozimipa.cz/ nebo jemu podobné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit