Slipy, nebo boxerky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Syn (3r) doteď nosil slipky, ale můj taťka (jeho děda) mi nasadil brouka do hlavy… prý bych mu kvůli budoucí potenci měla dávat raději trenyrky.
Tak nad tím přemýšlím… manžel nosí jen trenýrky a otěhotněli jsme 2× na první pokus:-):-)
.
Myslíte, že to má až takový vliv nebo spíš se rozhodujete pro trenýrky kvůli tomu, co se vám víc na chlapečcích (či manželích)líbí.
Asi mu zítra zkusím 2trenýrky koupit a uvidím, co on na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik Onehda jsem koukala na TV a nejaky sexuolog tam zrovna o tom mluvil, rikal, ze je lepsi kdyz kluk ci chlap nosi neco volnejsiho, tedy trenyrky, ze to muze mit vliv jak uz jsi psala na poceti apod. Ve slipech, riflich se dost chlapum „vsechno“ macka a neni to pry dobry
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik
Ze začátku, kdy jsme začínali se spodním prádlem(okolo 1.roku), tak jsem trenky na syna sehnat nemohla, tak nosil pouze slipy…Teď (28měs) nosí jak slipy tak trenky…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A můžu se zeptat, kde kupujete trenýrky? teď jsem sháněla 1. spodky pro mého 20.m syna a všude jen slipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, doporučují se z tohoto důvodu volné trenýrky (a pro menší látkové pleny). Ale dneska si to pak chlapi stejně narvou do těsných kalhot, aby byli „cool“. Potom je úplně zbytečné, aby vůbec varlata sestupovala.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za názory.
Já kupuju holčičce kalhotky taky i vietnamců (jsou teda podstatně levnější),takže se tam mrknu i na ty trenyrky.
Protože např. v Lidlu, či v Tescu jsem trenyrky na malé prcky ani neviděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciezesvetic píše:
A můžu se zeptat, kde kupujete trenýrky? teď jsem sháněla 1. spodky pro mého 20.m syna a všude jen slipy
trenýrky jsem sehnala v Lindexu, Nextu, F&F, Globusu a teď i v Lídlu, ale ty byly v setu i s tílkem…ale my teda máme vel. 98
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já mám pro syna několikery boxerky a pár slipů do punčoch. boxerky jsem kupovala v hmku a teď jsem na ně koukala i v lindexu, ale tam je ta cena už jinde. Zkus se kouknout na mmb, tam jsem koupila ty hmkové v dvoubalení a ta cena nebyla špatná a kvalita je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je vam jasne, ze trenyrky a boxerky jsou uplne neco jineho? Nemyslim, ze v boxerkach by byla o tolik vetsi volnost. Ale je pravda, ze ze zdravotnich duvodu jsou skutecne vhodne trenyrky.
- Citovat
- Upravit
Dnes jsem teda koupila malému trenýrky, sehnala jsem je až ve 4.obchodě(všude měli jen slipy či boxerky), cena 68Kč, ale nic líbivého. Uvidím, zda si je bude chtít vůbec oblíct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trenýrky a boxerky
Zdravím dámy! Můj syn (5.let)nosí jedině boxerky neboi trenky.Je v nich spokojený. Když byl menší tak jsem kupoval slípky, ale už je nechtěl nosit, tak jsem přešel na boxerky a trenky.
- Citovat
- Upravit
@Tom 34.let píše:
Zdravím dámy! Můj syn (5.let)nosí jedině boxerky neboi trenky.Je v nich spokojený. Když byl menší tak jsem kupoval slípky, ale už je nechtěl nosit, tak jsem přešel na boxerky a trenky.
ja to jen schvaluji…myslim si ze je to pro ty kluky velmi pohodlne a nevznikaji tolik opruzeniny v okoli a nic je neskrti…muj braska mel hodne velke hnisave bolaky ale pak presel na boxerky a ma klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit