Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já rodila první dítě u Miloušů a tak už tam nechci.Teď zkusím Bohunice.Podle mě ti dítě odnedou všude,aby ho vyšetřili,ale u Miloušů nebyl problém,aby šel manžel s ním,takže ten u něj byl neustále.
Souhlasím s názory na porodní odd. v Bohunicích. Pokud bys chtěla vidět porodní boxy a šestinedělí, tak pořádají předporodní kurzy, http://www.fnbrno.cz/article.asp?… . Nadstandart-sprcha, gymball, radio, televize…na jednom je i vana. Porodní asistentky, co jsme měli my byli skvělé, doktoři taktéž. Na šestinedělí to bylo horší-člověku nic neřekli, to až nastal problém, takže doporučuji se ptát. Na nadstandartu na šestinedělí jsou dobrý neomezený návštěvy, takže muž tam byl s náma od osmi od rána do osmi do večera.
Přeji hodně štěstí
kyblicek píše:
ahojte chtěla jsem se zeptat jestli se do Bohunic musí nák registrovat a jaký na tuto porodnici máte názor.jsem tedka v 15tt a chci jítrodit tam první dítě jsem rodila u milosrdných bratří a tam mě už nikdo nedostane
Kyblicku
ja rodila sve prvni dite v Bohunicich, rodil me pan doktor Vrana. Rodila jsem cisarem. A musim rict, ze pece zenskych sester i lekaru muzu hodnostit jen na vybornou!! Mili, ochotni, usmevavi, poradi, pomuzou.. proste nemuzu rict nic spatneho. Detske sestry mely trochu vetsi fofr, takze tam uz to na vybornou nebylo, ale zase, je to jen par dni… o mimi se staraly dobre, ale vadilo mi, ze jsem byla po cisari, v zadech napichlou jehlu, v ruce kapacku, na druhe tlakomer a prisla sestra, vrazila mi Viktorku do naruce a rekla nakojte a odesla, ja se nemohla hybat, nevedela jsem jak na to… jeste, ze tam se mnou byla na pokoji pani, ktera rodila normalne a malou mi podrzela, ale pak jsem prisla na to, ze se jim musi rict TED MI POMUZETE, proste byt prubojna a hned to s nima slo. Celkove hodnotim dobre a pokud bude nejake priste, tak pujdu zase tam. Nebo na Obilnak, chci aby me zase rodil doktor Vrana ( zalezi kde zrovna bude
), je to muj pribuzny a opravdu musim rict, ze je to profik na slovo vzaty a opravdu bych se mu sverila do pece s cimkoliv!
Fen-fire píše:
Holky taky se tam chystam, muzete nektera trosku popsat, jak to tam probihalo, co sebou a tak? Zajima me i poporodni pece, reknou a ukazou, jak se o mimi starat, pomuzou s kojenim, zodpovi dotazy? Moc dekuju
jak uz jsem psala, detske sestry tam maji hafo fofr, takze to trosku kuhla ta pomoc, ale musis si dupnout, proste si nejakou zavolat a nepustit
jinak vic se doctes v mem predchozim prispevku
a pokud chces vedet co s sebou, tak se mrkni na diskuzi Co s sebou do Bohunic je to jeden z novejsich prispevku ![]()
děkuju moc holky no já už jedno dítě mám takže vím jak vykoupat přebalit k ničemu ty sestr jako nepotřebuju spíš jen teda asi možná na to kojení uvidím jak o pujde tentokrát hlavně mi jde o ten porod a přístup u něj potom už to člověk nějak zvládne i kdyby nebyli milí
děkuju za nazory
kyblicek píše:
děkuju moc holky no já už jedno dítě mám takže vím jak vykoupat přebalit k ničemu ty sestr jako nepotřebuju spíš jen teda asi možná na to kojení uvidím jak o pujde tentokrát hlavně mi jde o ten porod a přístup u něj potom už to člověk nějak zvládne i kdyby nebyli milíděkuju za nazory
co se tyka doktoru fakt no problem! Sestricky nejsou zle, ale musis si je fakt privolat a durazne zadat
jinak personal na sale, anesteziologove ( v pripade Cisare jsou taky moc mili, anesteziolog, ktery mi daval epidural abych mohla byt u cisare vzhuru byl super clovicek, porad si se mnou povidal byl moc mily ), partner mohl byt na sale a neplatili jsme ani korunu…hodne stesticka pri porodu ![]()
ani korunu??tak to je dobrý.no já si ještě na prod počkám do března ale už se těším a děkuju
kyblicek píše:
ani korunu??tak to je dobrý.no já si ještě na prod počkám do března ale už se těším a děkuju
ne, ani korunu, myslim jako ze to, ze byl otec u porodu.. maji napsano, ze se plati.. nevim jestli to bylo tim, ze me rodil pan doktor, se kterym jsme jedna rodina nebo jestli se neplati vubec… to netusim, ale treba budes prekvapena ![]()
Máša79 píše:
Budu teď trochu s dotazem mimo, ale chtěla jsem se zeptat: holky, je v Brně nějaká porodnice, kde vám po porodu neodnesou mimino pryč?
Prvního sem rodila před 3lety a odnesly ho pryč,protože potřeboval zahřát v inkubátoru po 2 dnech porodu…no a druhého jsem tam rodila zase a měla sem ho celičkou dobu po porodu u sebe, vzali mi ho jen z ruky,aby ustříhli pupečník,zabalili a zvažili a to vše na boxu u mě!Takže spokojenost!
Jestli bych někdy rodila znova(což ale neplanuji) jdu zase do Bohunic! Za mě velká spokojenost ![]()
to jsme ráda od známých právě slyším že bohunice to nejlepší je to asi aji na tom nakoho člověk narazí ale milosrdný ne už ne bojím se toho že by mě tam zase nechali trápit tak dlouho dokud by malé přestalo být srdíčko tak jak to bylo i u prní holčičky v tu chvili jsem měla děsnej strach aby byla zdravá a manžel ani k cisaři nešel protže mu bylo horzně zle jak veděl že se něco děje.možná porod bez komplikací je tam asi dobrej ale jinak nee
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.