Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminky mám dotaz jdu poprvé v 36tt od gynekoložky už do poradny do Bohunic tak bych se chtěla zeptat kam se tam chodí do jakého patra a jestli se musí přes recepci která je ve 3 patře… A jak to probíhá ta kontrola v Bohunicích jsem z toho celkem nervózní… Moc děkuju za odpovědi…
Poprvé se na recepci musí, vypíšou ti tam kartu. Myslím, že budeš mít spoustu času, aby z tebe nervozita odpadla, vždycky jsem tam čekala minimálně hodinu, takže s sebou svačinu a pití!
@zuzkasim takže prvně mám jít do toho třetího patra a potom mě pošlou do druhého ju?? Chápu to dobře?? Teda děkuju tak to si vyčkám a jak probíhá kontrola změří a zváží mě tam třeba mimčo?? Moje gynekoložka to totiž nedělá… A já jsem zvědavá =)
Jo budeš se vracet z třetího do druhého s vypsanou kartou a pak budeš čekat až přijdeš na řadu (já tam stihla před porodem jít jen jednou a čekala sem 5hodin!! opravdu) Uvnitř mi pak změřili pas, zvážili, napojili na monitor - ale kontrola šla napřed, pak sem čekala zase v čekárně a pak asi po půl hodině sem se tam vrátila na monitor. Bylo to šílený, stihla sem sníst dvě bagety a přečíst tři časáky…naštěstí jsem měla info, že se tam čeká:-)
hodně štěstí!! ![]()
Chodila jsem tam v červnu. Byla jsem tam cca 3X a ani jednou jsem nečekala. Donesla jsem tam moč a po monitoru mě Dr. vždy udělala prohlídku a ještě utz., na kterým malýho zvážila a zjistila jeho aktuální polohu. Měla jsem málýho cestovatele ![]()
@bikerka jejky tak to mě teda moc nepotěšilo…
to já mám ještě necelý měsíc do porodu takže to asi bude vícekrát co je navštívím tak snad mi to alespoň trošku vyjde s tím časem
jinak moc děkuju za info ![]()
@Dasha01 děkuju za info tak jsem zvědavá jestli čekat budu nebo nee… Snad jen chvíli když už…
A jaké jsou tam sestřičky a doktoři a jsou alespoň příjemní co jsem zažila tak zrovna nic moc…
@sona20 V té poradně byla pořád stejná doktorka. Taková mladá, ale dobrá. Setra na monitoru nebyla moc příjemná, ale jsou i horší
. Víc mě zarazila neochota některých sester na novorozeneckým, ale byla tam převaha těch ochotných. V každé nemocnici narazíš na někoho nepříjemnýho, to si nevybereš.
@Dasha01 pořád jedna aha já myslela že se tam budou střídat více doktorek což tohle by bylo určo lepší kdyby tam byla jen jedna
Tak to znám rodila jsem v Bohunicích před více jak dvouma rukama a ty sestřičky některé to bylo vážně na zabití tak vidím že se tam nic nezměnilo
jen já si to už nějak vůbec nepamatuju
![]()
Tak já jsem byla spokojená, na novorozeneckým sem za celou dobu (6dní) nenarazila na vyloženě nepříjemnou osobu. Bylo tam pár odměřenějších, ale nic vážnýho. Na monitoru byla příjemná paní doktorka…jestli se doktorky střídaly nevím:-) Já bych tam šla rodit znova, kdybych teda plánovala, ale neplánuju:-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.