Porod 04.2014 Šternberk

351
20.9.13 08:10

Porod 04.2014 Šternberk

Ahoj, vím že je ještě docela brzo, ale jen tak předběžně…Je tu někdo kdo se chystá rodit ve nebo rodil Štbk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
20.9.13 08:58

Chtěla jsem, ale pouštějí po porodu, i po císaři docela pozdě, tak dám opět přednost FNOL. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
20.9.13 10:03

:D, ale to už víme, že se tam možná potkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
20.9.13 10:04

Po normálním porodu pouštěj po 3 dnech a po císaři za týden, to si myslím, že je normální… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.9.13 10:09

@kristin11
Není, po císaři mě pustili ve FN 4. den, 7. den jsem si došla na vytažení svorek. 7 dnů bez komplikací mi tam přijde jako zbytečnost zůstávat, zvlášť, pokud je doma už jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
20.9.13 11:23

@Werna jj třeba potkáme :) @Anael vážně? mě tvrdili že to je po císaři normální…ale žádný svorky jsem neměla, v pondělí jsem rodila a další pondělí mě pustili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.9.13 14:02

@kristin11
Já rodila ve FNOL taky v pondělí a domů jsem šla v pátek. V Olomouci dávají ty svorky, je to lepší na hojení než stehy, potom se jen dojde na ambulanci na vytažení těch svorek ( je to jako když se vytahuje naušnice). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
20.9.13 15:03

@Anael mě právě vůbec nic nevytahovaly :nevim: ale měla jsem nějakou blbou reakci na ty stehy asi týden jsem si z jizvy vymačkávala hnis, no a pak už v poho, primář mi řekl, že je to reakce na ten steh, ale co to bylo zač to netušim…jenom doufám, že teď budu moct rodit normálně, ale bojím se vysokýho tlaku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.9.13 08:02

@kristin11
Aha…no právě proto se v OL už dávají jen ty svorky…já s jizvou neměla žádné problémy. Doufám, že podruhé to bude opět císař, tentokrát už plánovaný, ne akutní a bude to zase v pořádku. Tak ať ti to vyjde podle tvých představ :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
21.9.13 10:17

@Anael děkuji :) taky přeju úspěch :) v to taky doufám, že kdyby to měl být nedej bože zase císař, tak aspoň planovaný a ne až po 11ti hodinách utrpení :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková