Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, vím že je ještě docela brzo, ale jen tak předběžně…Je tu někdo kdo se chystá rodit ve nebo rodil Štbk? ![]()
Chtěla jsem, ale pouštějí po porodu, i po císaři docela pozdě, tak dám opět přednost FNOL. ![]()
Po normálním porodu pouštěj po 3 dnech a po císaři za týden, to si myslím, že je normální… ![]()
@kristin11
Není, po císaři mě pustili ve FN 4. den, 7. den jsem si došla na vytažení svorek. 7 dnů bez komplikací mi tam přijde jako zbytečnost zůstávat, zvlášť, pokud je doma už jedno dítě.
@Werna jj třeba potkáme
@Anael vážně? mě tvrdili že to je po císaři normální…ale žádný svorky jsem neměla, v pondělí jsem rodila a další pondělí mě pustili…
@kristin11
Já rodila ve FNOL taky v pondělí a domů jsem šla v pátek. V Olomouci dávají ty svorky, je to lepší na hojení než stehy, potom se jen dojde na ambulanci na vytažení těch svorek ( je to jako když se vytahuje naušnice). ![]()
@Anael mě právě vůbec nic nevytahovaly
ale měla jsem nějakou blbou reakci na ty stehy asi týden jsem si z jizvy vymačkávala hnis, no a pak už v poho, primář mi řekl, že je to reakce na ten steh, ale co to bylo zač to netušim…jenom doufám, že teď budu moct rodit normálně, ale bojím se vysokýho tlaku ![]()
@kristin11
Aha…no právě proto se v OL už dávají jen ty svorky…já s jizvou neměla žádné problémy. Doufám, že podruhé to bude opět císař, tentokrát už plánovaný, ne akutní a bude to zase v pořádku. Tak ať ti to vyjde podle tvých představ
.
@Anael děkuji
taky přeju úspěch
v to taky doufám, že kdyby to měl být nedej bože zase císař, tak aspoň planovaný a ne až po 11ti hodinách utrpení :/
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.