Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Havlova píše:
Skladokaz moučný.
Roztoči to koukám roztočili ve velkém ![]()
Stačí koupit jedno balení a můžeš jich mít doma hejno hned
@JiříkMazlík Když nepomohlo Savo tak asi ani Sanitol proti roztočům že?
@Kika240898 máš biokill nebo třeba Frontline a podobné na psi kočky to ve většině případů zabije.
A dost na všechno zabíral i čistič brzd
když je samozřejmě v mém oboru nejvíc poruce ![]()
@JiříkMazlík To bohužel nemám,
![]()
Ale kašlu na to, zítra volám deratorizatovi a havěť má po ptákách..víte jak velkou kuchyň mám? To nedám, všechno na míru a těžké.
Na lidi to nelze že???
![]()
@Kika240898 píše:
@JiříkMazlík To bohužel nemám,![]()
Ale kašlu na to, zítra volám deratorizatovi a havěť má po ptákách..víte jak velkou kuchyň mám? To nedám, všechno na míru a těžké.
Na lidi to nelze že???![]()
![]()
Pokud nejsou posypaný moukou, tak ne.
@Kika240898 pokud nemáš zvířata a děti či je kam je přesunout tak kuchyn zavřít a vytvořím tam tak jedovaté prostředí že chcípne i lednička ![]()
No hlavně si dávej pozor při koupi mouky atd měj to někde zvlášť ![]()
A mnozí se hoodne rychle když mají papání
@JiříkMazlík píše:
@Kika240898 pokud nemáš zvířata a děti či je kam je přesunout tak kuchyn zavřít a vytvořím tam tak jedovaté prostředí že chcípne i lednička
No hlavně si dávej pozor při koupi mouky atd měj to někde zvlášť
A mnozí se hoodne rychle když mají papání
Stačí po nákupu deponovat na týden na mrazák.
Ahoj všichni, ráno se mi v kuchyni objevili mikro broučci ( viz. foto). Šla jsem na to radikálně, v dolních suplikach jsem všechny potraviny vyhodila, v horních se žádní neobjevili, vše jsem vzala jak savem, octem, spešl přípravkem na ten hmyz. Každopádně, po chvilkách se i tak pořád objevují jednotlivci a dokonce už i na místech kde nebyli.( Poletí i horní šuplíky s potravinami). Doma udržuju pořádek a čistotu a však… Co to pro Krista je a jak s tím zabojovat? Děkuji