Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravím
Jak často byste prali povlečení dětem, co u nás spí 2 noci jednou za 14 dní?Díky za odpovědi
Po každém víkendu ![]()
Zjevně to jsou partnerovi děti, takže já vůbec. Ať si to partner pere tak, jak uzná za vhodné ![]()
Záleží kolik toho zrovna máš, ale já bych to přeprala po každé aby to měli vždy voňavé popřípadě ob návštěvu …
@Sisika9 píše:
Zjevně to jsou partnerovi děti, takže já vůbec. Ať si to partner pere tak, jak uzná za vhodné
@Sisika9 píše:
Zjevně to jsou partnerovi děti, takže já vůbec. Ať si to partner pere tak, jak uzná za vhodné
Tak snad nema tvuj partner deti s takovym pristupem. Vlastnim bys to vyprala bez reci.
Prala bych po kazde navsteve a povlikala ciste pred kazdou navstevou, at se na to povleceni neprasi.
@blumen píše:
Tak snad nema tvuj partner deti s takovym pristupem. Vlastnim bys to vyprala bez reci.
Ne, partnera s dětmi bych nebrala, všechny jeho zdroje půjdou našim dětem, to je základ evoluční biologie, ne?
a bohužel, ale u nás je ten přes pračku zodpovědnější partner, takže většinou povlíká on ![]()
Nechápu, proč bych měla povlečení prát po 2 použitích!? to teda ani náhodou!
cca měsíc…
Nechala bych vyvětrat, ustlala a dala přehoz. Prala nejdřív po 2, spíš 3 návštěvách.
Peru po každé návštěvě. Protože nevím, která bude další návštěva. Ať má každá své, čisté.
Prala bych po kazde navsteve. I nam peru povleceni kazdy tyden, tak bych nenechala partnerovy deti spat ve spinavem.
Zdravím
Jak často byste prali povlečení dětem, co u nás spí 2 noci jednou za 14 dní?
Díky za odpovědi