Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jednoduše vubec; taky záleží, kde ho skladujes, jestli není zasmradnute od plisni treba ![]()
Jinak se někde podává hlášení nebo si dělají na MNV carky za každý vyprání? Musíš to hlásit někam? ![]()
@Sisika9 píše:
Ne, partnera s dětmi bych nebrala, všechny jeho zdroje půjdou našim dětem, to je základ evoluční biologie, ne?a bohužel, ale u nás je ten přes pračku zodpovědnější partner, takže většinou povlíká on
Správně, nejlepší je byt nezodpovedna a nevedet a neřešit a dát tu příležitost rod. prislusnikum
- v praxi se mi to velmi osvědčuje ![]()
Svlékla bych před dalším příjezdem a dala čisté. Peřiny bych občas dala větrat. Hlídávala jsem neteř a měla vždy čisté povlečení, když přijela. A noční košili.
Tak až se v tom třeba 10× vyspí…tak nějak.
Proč? Vznikla vám kvůli tomu doma hádka?
@Sisika9 píše:
Zjevně to jsou partnerovi děti, takže já vůbec. Ať si to partner pere tak, jak uzná za vhodné
Cože? ![]()
Jednou za měsíc, klidně i za dva. Přijde mi jako nesmysl máchat čistý cejchy, notabene u dětí, které se vesměs ani nepotí (pokud to tak je).
@Sisika9 píše:
Zjevně to jsou partnerovi děti, takže já vůbec. Ať si to partner pere tak, jak uzná za vhodné
Tak když už ty děti jsou tak snad by je měla tolerovat, nee? A takto dělit že to musí prát otec děti…mi to přijde divné. Přece pere prádlo i tomu muži, nee? A jeho dětem nevypere?? Divné…
Já peru muzovym dětem vše…beru to jako samozřejmost, ale já mám jeho děti i ráda… a povlečení cca co 3.navstevu.
Já bych prala po každé návštěvě, ale já peru povlečení i nám co 4-5 dní. Záleží i na tom, jestli jsou děti ekzematici, alergici, jestli máte domácí zviřátka atd.