Praní povlečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13745
8.2.23 15:25

Třeba po dvou měsících. Po každé návštěvě bych ho vyvětrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
8.2.23 15:55

Jednoduše vubec; taky záleží, kde ho skladujes, jestli není zasmradnute od plisni treba :roll:

Jinak se někde podává hlášení nebo si dělají na MNV carky za každý vyprání? Musíš to hlásit někam? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
8.2.23 15:59
@Sisika9 píše:
Ne, partnera s dětmi bych nebrala, všechny jeho zdroje půjdou našim dětem, to je základ evoluční biologie, ne? :srdce: a bohužel, ale u nás je ten přes pračku zodpovědnější partner, takže většinou povlíká on :mrgreen:
:palec:

Správně, nejlepší je byt nezodpovedna a nevedet a neřešit a dát tu příležitost rod. prislusnikum :palec: - v praxi se mi to velmi osvědčuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.2.23 16:06

Svlékla bych před dalším příjezdem a dala čisté. Peřiny bych občas dala větrat. Hlídávala jsem neteř a měla vždy čisté povlečení, když přijela. A noční košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
8.2.23 16:47

Tak až se v tom třeba 10× vyspí…tak nějak. :nevim: Proč? Vznikla vám kvůli tomu doma hádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
8.2.23 16:48
@Sisika9 píše:
Zjevně to jsou partnerovi děti, takže já vůbec. Ať si to partner pere tak, jak uzná za vhodné ;)

Cože? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
8.2.23 16:48

Jednou za měsíc, klidně i za dva. Přijde mi jako nesmysl máchat čistý cejchy, notabene u dětí, které se vesměs ani nepotí (pokud to tak je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
8.2.23 17:55
@Sisika9 píše:
Zjevně to jsou partnerovi děti, takže já vůbec. Ať si to partner pere tak, jak uzná za vhodné ;)

Tak když už ty děti jsou tak snad by je měla tolerovat, nee? A takto dělit že to musí prát otec děti…mi to přijde divné. Přece pere prádlo i tomu muži, nee? A jeho dětem nevypere?? Divné…
Já peru muzovym dětem vše…beru to jako samozřejmost, ale já mám jeho děti i ráda… a povlečení cca co 3.navstevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
8.2.23 18:15

Já bych prala po každé návštěvě, ale já peru povlečení i nám co 4-5 dní. Záleží i na tom, jestli jsou děti ekzematici, alergici, jestli máte domácí zviřátka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný