Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Vesnickaholka to choditko jsem už dala pryč. Jen jsem si říkala zda není něco špatně když 3 dny za námi chodil (teda když jsme natahly ruce) a teď zase nic. 😊 😊
Nech ho byt. Syn se mi takhle pustil sam az v 15.5 mesicich. A druhy den uz chodil jak suveren, zastavoval, popobihal…zjevne fyzicky na to mel driv, ale potreboval najit odvahu. Maximalne muzes nejak povzbuzovat, necim „lakat,“ jak uz delate, ale lamat to pres koleno je zbytecne.
@Thomassss jasně ze ho nebudu nutit 😊 jen mě napadlo zda není nějaký problém když teď mezi námi Zase přestal chodit 😊
@beruska9 děkuji, zkouším ale už se mu zase nechce. Tak snad brzo odvahu zase najde 😊
@Nonameeee1 píše:
@Vesnickaholka to choditko jsem už dala pryč. Jen jsem si říkala zda není něco špatně když 3 dny za námi chodil (teda když jsme natahly ruce) a teď zase nic. 😊 😊
Nemyslim si
dcerka uz zacinala chodit, pak jsme odjeli na dovolenou, ze se rozchodi tam a ono to bylo naopak, ze tou zmenou prostredi si zase proste kecla na zem a lezla
kdyz jsme se vratili domu, tak do nejakych dvou tydnu se vratila s tou chuzi do faze, ve ktere byla pred odjezdem a behem dalsiho tydne az dvou stabilne chodila ![]()
@Vesnickaholka píše:
Nemyslim sidcerka uz zacinala chodit, pak jsme odjeli na dovolenou, ze se rozchodi tam a ono to bylo naopak, ze tou zmenou prostredi si zase proste kecla na zem a lezla
kdyz jsme se vratili domu, tak do nejakych dvou tydnu se vratila s tou chuzi do faze, ve ktere byla pred odjezdem a behem dalsiho tydne az dvou stabilne chodila
Deti jsou nekdy srandovni…moje obe se rozchodily jinde nez doma, z nejakeho duvodu je praveze zmena prostredi vyprovokovala
Mladsi, ktery zacal chodit kratce po 1. narozeninach, taky pak chuzi a lezeni nejakou dobu stridal, starsi, ktery zacal v tech 15 mesicich, se uz na kolena nikdy nevratil ![]()
Bud rada. Dcera se pustila v 16 mesicich a rovnou prosla cele mesto, nepadala.
Mladsi zacal chodit sam driv a tech padu, byl to sebevrah, telo bez mozku
.
@Vesnickaholka je pravda ze tohle dělal spis venku na hřišti nebo na trávě 😂 doma spis ne. Děkuji za podporu. 😊 😊 ja už měla radost ze začne pomalu chodit 😂
@blumen jako je pravda ze když šel k nám usel těch 10 kroku a pak chtěl spadnout. Asi ještě nemá fakt jistotu 😊