Bojím se jít do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
4.4.11 22:06
Sabriina. píše:
A nešlo by tátovi to něríkat? Na hodiny nekouká, že bych si napsala omluvenku sama. (což můžu, když tady není - sám to řekl). Kdyby to učitelka vzala, že jsem byla nemocná?

Hlavně, říkat mu to po skype není ok.

Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:04

nj, jen aby ses do toho pak nezamtoala, zvlášť jestli jsi se před tou učitelkou prokecla jak píšeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
Muchitos píše:
jenny.fields píše:
Promluvit se o tom s učitelkou i otcem a čelit důsledkům. Počítám v nejhorším případě trojka z chování nebo podmínečné vyloučení. Lepší se přiznat co nejdřív. pokud se k tomu postavíš čelem, tak to jistě všichni ocení. :palec:Néé učitelce se nepřiznávej :-D stačí aby o tom vědět Taťka ne? proč si zbytečně kazit prospěch?? já myslím že by tě takta mohl podržet… pro tebe už bude dost to, že to budeš muset všechno dohnat :-D

No nevím. Pokud ti to otec omluví, tak už budeš před ostatními ocejchovaná jako ta, co jí otec omluví záškoláctví. Je to možná zvláštní, ale to se mezi studenty moc nenosí :nevim: , zvlášť pokud chodíš na gympl.

Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabriina.
xyz píše:
Sabriina. píše:
Muchitos píše:
můžu mít jen dtaz? co dělá 15ti letá studentka na emiminu? jen mě to zajímá jak ses tady octla?

Hledala jsem web, kde se můžu vypovídat a kde nejsou praštění puberťáci. Koukni na můj deníček.

Jenže táta je v cizině, on by mě zabil.. Fakt nevím co dělat.
Další „průšvih“ je, že jsi tu sama bez zákonného zástupce :nevim: To navíc hrozí sociálkou :-(

Učitelka je přísná, ale tohle by neudělala. Řeknu, že je na pracovní cestě.. Doufám, že to stačí.

• Citovat
  • Upravit
48576
4.4.11 22:08

sabri nejlepší je se přiznat sama a co nejdříve.Táta uvidí že si mu nechtěla lhát a je to to nejmenší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.4.11 22:12

Ať si ostatní říkaj co chtějí.To vůbec neřeš - řeš sebe. Přiznej se taťkovi, nic nefalšuj ať z toho není ještě větší průšvih.

jenny.fields píše:
Muchitos píše:
jenny.fields píše:
Promluvit se o tom s učitelkou i otcem a čelit důsledkům. Počítám v nejhorším případě trojka z chování nebo podmínečné vyloučení. Lepší se přiznat co nejdřív. pokud se k tomu postavíš čelem, tak to jistě všichni ocení. :palec:Néé učitelce se nepřiznávej :-D stačí aby o tom vědět Taťka ne? proč si zbytečně kazit prospěch?? já myslím že by tě takta mohl podržet… pro tebe už bude dost to, že to budeš muset všechno dohnat :-D

No nevím. Pokud ti to otec omluví, tak už budeš před ostatními ocejchovaná jako ta, co jí otec omluví záškoláctví. Je to možná zvláštní, ale to se mezi studenty moc nenosí :nevim: , zvlášť pokud chodíš na gympl.

• Citovat
  • Upravit
50725

A přítelkyně to svojí mamince řekne? Když si o tom promluvíte mezi 4 očima a poprosíš ji, aby to zůstalo mezi váma? :think:

V každém případě bych vymyslela, jak to hodláš všecko dohnat, to lidi rádi slyší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
jenny.fields píše:
Muchitos píše:
jenny.fields píše:

Já na gympl chodila.. podle mě o hodně lepší volba než mít 3 z chování.. na našem gymplu by to byl jistý vyhazov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
4.4.11 22:14
lucineeccka píše:
Ať si ostatní říkaj co chtějí.To vůbec neřeš - řeš sebe. Přiznej se taťkovi, nic nefalšuj ať z toho není ještě větší průšvih.

Jo přesně tak.. snaž se všechno dohnat ve škole a snaž se to říct tátovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.11 22:14

holky opravdu si myslíte že je dobrý krýt podvod dalším podvodem?Myslím že i ten největší bručoun by přiznání snesl lépe než další lži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabriina.
4.4.11 22:16

Jenomže já mám největší strach to říct tátovi. On je na školu fakt přísnej. A tohle by mi neodpustil.

• Citovat
  • Upravit
10178
4.4.11 22:17
Sabriina. píše:
Jenomže já mám největší strach to říct tátovi. On je na školu fakt přísnej. A tohle by mi neodpustil.

ale odpustil, je to tvůj táta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.11 22:18
Sabriina. píše:

ale odpustil.To jsou takoví bubáci,věř nám matkám.Kdyby nebyl tvrdej kašleš na to víc,ale dokáže ocenit i snahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabriina.
4.4.11 22:18

A nemám to prvně říct učitelce, že jsem byla nemocná a tak. A kdyby náhodou dělala problém - říct to tátovi? Z nej mám totiž nekvětší strach.

• Citovat
  • Upravit
2830
4.4.11 22:20

odpustil je to tvůj táta… určitě to bude lepší když se přiznáš sama než když na to příjde… a přijde na to určitě… prostě se pochlapa a běž na to :-) klidně přes skype.. řekni jak moc toho lituješ, že to vše doženeš, že víš že to byla blbost, protože to že si nestíhala se tím nevyřešilo… není to konec světa, na tohle se zapomene za pár týdnů…
Nepočítej stím že se vyhrabeš uplně bez následků… nějak se to projevit musí.. ale neboj bude to v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
4.4.11 22:22
Sabriina. píše:
A nemám to prvně říct učitelce, že jsem byla nemocná a tak. A kdyby náhodou dělala problém - říct to tátovi? Z nej mám totiž nekvětší strach.

Já myslím že by to táta vědět měl tak i tak… a to mi nejde o nějakou spravedlnost ale o to že se to stejně provalí… dřív nebo později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze