Bojím se jít do školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Říct to tátovi…Každá lež má krátké nohy…
Mluvím, ze své vlastní zkušenosti. Kůli takovéhle kravině jsem se nechala vyhodit ze školy ![]()
Sabriina. píše:
Ahoj, snad mě tu někdo pochopí.
Od 18.2. Do 4.3 jsem byla doma nemocná, měla jsem i omluvenku od doktora. Pak týden školy a pak jarní prázdniny a po těch jsem zase 2 týdny nešla do školy. Táta je v cizině a já s jeho přítelkyní doma. Ona neví, že jsem nechodila do školy.
Bála jsem se tam jít, už kvůli tomu, že nic nestíhám.
V pátek mi psal kamarád ať zavoláme do školy, že jsem se neozvala a že mě můžou vyhodit. Volala jsem a učitelxe řekla, že jsem enmocná a že přijdu v úterý a prolecla se, že táta není doma. A já jiného zákon. zástupce nemám. Takže mám strach - zítra o tom budeme mluvit. Mám strach, že to praskne.
Vím, že to byla chyba. Já nejsem flákač, mám docela obstojné známky, ale zlenivěla jsem. Co teď? Když to praskne otec mě zabije…
Jinak je mi 15 a jsem na šestiletém gymplu.
Prosím, nesuďte mě..
- Citovat
- Upravit
lucineeccka píše: Říct to tátovi…Každá lež má krátké nohy…
Mluvím, ze své vlastní zkušenosti. Kůli takovéhle kravině jsem se nechala vyhodit ze školy
Sabriina. píše:
Od 18.2. Do 4.3 jsem byla doma nemocná, měla jsem i omluvenku od doktora. Pak týden školy a pak jarní prázdniny a po těch jsem zase 2 týdny nešla do školy. Táta je v cizině a já s jeho přítelkyní doma. Ona neví, že jsem nechodila do školy.
V pátek mi psal kamarád ať zavoláme do školy, že jsem se neozvala a že mě můžou vyhodit. Volala jsem a učitelxe řekla, že jsem enmocná a že přijdu v úterý a prolecla se, že táta není doma. A já jiného zákon. zástupce nemám. Takže mám strach - zítra o tom budeme mluvit. Mám strach, že to praskne.
Vím, že to byla chyba. Já nejsem flákač, mám docela obstojné známky, ale zlenivěla jsem. Co teď? Když to praskne otec mě zabije…
Prosím, nesuďte mě..
Má dost starostí, když tady není. Vím byla to chyba. Uvidím co na to ičitelka, kdyžtak mu to řeknu.. A už to nikdy neudělám, byla to blbost. Velká.
Příspěvek upraven 04.04.11 v 21:58
- Citovat
- Upravit
A co teda chceš?? Taky jsem chodila do školy, taky jsem dělala blbosti a věř tomu nebo ne jendou se tomu budeš smát a budeš na to vzpomínat
(není to tak dávno co jsem od tama vylezla)
Běž za tatkou a přiznej se mu.. co myslíš že se jako stane?? Zabít tě nemůže
a lepší než at se to dozví jinak ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sabrii, proč bychom tě měly hned soudit? Nic tak hrozného se přece nestalo, zvlášť když máš jak píšeš obstojný prospěch…nevím teda jaký je tvůj otec, jestli je moc přísný a tahle absence ve škole je pro něj neomluvitelná? Nejlíp by bylo kdybys šla s pravdou ven ať o tom ví, jinak půjdeš z průšvihu do průšvihu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co se svěřit taťkově přítelkyni? Ta tě nezabije rozhodně, už jenom proto, že by si to nedovolila
a třeba mu to nějak stravitelně podá… A zkusila bych se s ní domluvit, co dál, zašla i za učitelkou (třeba i s ní, jestli cítíš, že tě podrží, i když není tvůj zákonný zástupce) a vyřešila to. Ideálně bych přišla s plánem, jak doženeš zameškané učivo, kdy se necháš přezkoušet atd.
Nevím, já jsem taková, že „s poctivostí nejdál dojdeš“, ale jestli cítíš, že by to nebylo ono, ať to přítelkyně s taťkou dohodne (teda pak i s tebou, ona jenom kvůli prvotnímu šoku, aby vychladl), napíšou omluvenku a ty se všecko douč a sekej už dobrotu ![]()
Tím, že nebudeš chodit do školy to, že nestíháš asi nedoženeš… Nebo jsi za školou pilně studovala?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
můžu mít jen dtaz? co dělá 15ti letá studentka na emiminu? jen mě to zajímá jak ses tady octla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promluvit se o tom s učitelkou i otcem a čelit důsledkům. Počítám v nejhorším případě trojka z chování nebo podmínečné vyloučení. Lepší se přiznat co nejdřív. pokud se k tomu postavíš čelem, tak to jistě všichni ocení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:
můžu mít jen dtaz? co dělá 15ti letá studentka na emiminu? jen mě to zajímá jak ses tady octla?
Hledala jsem web, kde se můžu vypovídat a kde nejsou praštění puberťáci. Koukni na můj deníček.
Jenže táta je v cizině, on by mě zabil.. Fakt nevím co dělat.
- Citovat
- Upravit
jenny.fields píše:
Promluvit se o tom s učitelkou i otcem a čelit důsledkům. Počítám v nejhorším případě trojka z chování nebo podmínečné vyloučení. Lepší se přiznat co nejdřív. pokud se k tomu postavíš čelem, tak to jistě všichni ocení.
Néé učitelce se nepřiznávej
stačí aby o tom vědět Taťka ne? proč si zbytečně kazit prospěch?? já myslím že by tě takta mohl podržet… pro tebe už bude dost to, že to budeš muset všechno dohnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nešlo by tátovi to něríkat? Na hodiny nekouká, že bych si napsala omluvenku sama. (což můžu, když tady není - sám to řekl). Kdyby to učitelka vzala, že jsem byla nemocná?
Hlavně, říkat mu to po skype není ok.
Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:04
- Citovat
- Upravit
Sabriina. píše:Muchitos píše:
můžu mít jen dtaz? co dělá 15ti letá studentka na emiminu? jen mě to zajímá jak ses tady octla?Hledala jsem web, kde se můžu vypovídat a kde nejsou praštění puberťáci. Koukni na můj deníček.
Aha jo tak
tady jsou jen „praštěné maminy
“ tak pak jedině ta přítelkyně.. a kdy se táta vrátí? Máte s Přítelkyní dobrý vztah?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sabriina. píše:Muchitos píše:
můžu mít jen dtaz? co dělá 15ti letá studentka na emiminu? jen mě to zajímá jak ses tady octla?Hledala jsem web, kde se můžu vypovídat a kde nejsou praštění puberťáci. Koukni na můj deníček.
Další „průšvih“ je, že jsi tu sama bez zákonného zástupce
To navíc hrozí sociálkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:Sabriina. píše:Aha jo takMuchitos píše:
Jenže táta je v cizině, on by mě zabil.. Fakt nevím co dělat.tady jsou jen „praštěné maminy
“ tak pak jedině ta přítelkyně.. a kdy se táta vrátí? Máte s Přítelkyní dobrý vztah?
To sice máme, ale bydlí s námi i její mamka a ta by mi dala. Už ty řeci, když zaspím..
- Citovat
- Upravit
Sabriina. píše:
A nešlo by tátovi to něríkat? Na hodiny nekouká, že bych si napsala omluvenku sama. (což můžu, když tady není - sám to řekl). Kdyby to učitelka vzala, že jsem byla nemocná?Hlavně, říkat mu to po skype není ok.
Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:04
Tak si napiš omluvenku pokud k tomu máš svolení, ale pak se mu přiznej… budeš mít klidnější svědomi.. přeci jen dva týdny jsou dlouho… a přítelkyni bych to taky řekla.. dkyby náhodou učitelka chtěla volat doml nebo tak.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, nesuďte mě..