Bojím se jít do školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Dobrý den.
V březnu jsem udělal jednu velkou chybu dal jsem si marihuanu ale nebyla to normální marihuana jelikož to byla syntetická marihuana ale to jsem nevěděl samozřejmě jsem nevěděl že budu mít až takovej trip a nevěděl jsem co se děje takže jsem se dost ztrapnil před třídou.
No prostě řval jsem na celou školu prostě psycho no.
A jako hej prostě jestli ty kreténi ve vládě zase zavedou chození do školy od toho 8. června tak prostě já nevím já prostě do tý třídy nepáchnu!
Prostě nevím co budu dělat jestli nás pošlou do školy…
Ty jsi učitel? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tomu moc nerozumím. Od 10.3. se do školy nechoď, ne? Tak jak jsi mohla mít po čtvrtém prázdniny a pak tam nechodit. A škola je dal nepovinna. To doma nic neděláš, ne pracuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka - reaguješ na starý příspěvek. Obnovitel se choval jako magor po tripu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice píše:
@vokishka - reaguješ na starý příspěvek. Obnovitel se choval jako magor po tripu..
Aha, já myslela, že když kliknu, objeví se soucasnost 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka - proč? Myslíš, že mezi vyučujícími se nenajdou huliči?
Po pravdě - teď s dcerou dělám písanku a i když alkohol piju zřídka, teď přemýšlím, že bych si nalila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice píše:
@vokishka - proč? Myslíš, že mezi vyučujícími se nenajdou huliči?Po pravdě - teď s dcerou dělám písanku a i když alkohol piju zřídka, teď přemýšlím, že bych si nalila
Určitě by to tak napsal a ještě takovým stylem. Navíc pokud by někdo byl zhulený, že by před děckama dělal bugr na celou školu, bylo by to ve zprávách. Decka by to zveřejnily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka @Králičice ten clovek by tam hlavne nebyl zamestnany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy @vokishka - si dělám srandu
Proč se nepobavit na účet trolíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit