Bojím se, že budu přenášet

Lo
6285
28.1.13 14:03

Bojím se , že budu přenášet.

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s 37. týdnem těhotenství. Mám čípek 2 cm, porodní cesty uzavřené…napsané od gynekologa, že poloha miminka je PPHL II - nevím, co je to II :nevim:, hlavička balotuje nad vchodem pánevním, pánev prostorná, hrdlo uzavřené, vag. klenba plná… o nějakém blížícím se porodu nikdo neřekl ani slovo a já i na sobě cítím, že jsem úplně v pohodě…nemám žádné bolesti, docela i dobře spím..poslíčky neznám… vím ale, že spousta holek má ve stejném týdnu těhotenství aspon nějaký příznaky. Nechtěla bych přenášet :? Tak se ptám, měla jste to některá podobně a porodila v termínu? I bez dřívějších nějakých příznaků? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
28.1.13 14:05

@Lo Ahoj ja prenasela, a rodila jsem 40+5 tt…Ale malej se ozval sam nakonec, ztakze na vyvolavacce jsem nebyla.. ;) ;) Jen me v porodnici pichli plod.vodu,ta me neodtekla. :dance:
Jeste mas cas, jsi teprve ve 37 tt.
Ale mam znamou ktera sla na vyvolani protoze chtela, a rekla at mimi uz vytahnou. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.1.13 14:08

@Jaja87 8o Fakt? Ve kterém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
28.1.13 14:09

Ahoj, jsem ta, co hledáš :mavam:
Do porodu vůbec nic, asi jeden posel v 38+něco, vše „vzorně“ uzavřené, k ničemu se neschylovalo. Hrabalo mi z toho :roll:
Ale pan doktor mi slíbil pomoci, tak mi udělal v 38+3 jednoho Hamiltona a za týden druhého a večer jsme jeli, prcek vykoukl 39+4

Jinak - nerouhej se, bytostně rozumím, jaká je to otrava, ten konec, ale spíš si přej, aby šlo vše dobře, byť o den dva dýl. Držím palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2106
28.1.13 14:10

Ahoj ja rodila 2 krat. Poprve jsem mela v den terminu CS 4 dr me rekla ze do tydne neporodim a holka se narodila za necele 2 dny :think:.U druhy holky jsem nebyla ve 38 tydnu taky vubec pripravena, dr odporucala casty sex, aby jsme tomu trochu pomohli. A holka se narodila 39+2 a to i bez toho sexu :lol:.Takze muzes rodit klidne i za tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
28.1.13 14:11

U mně bylo hrdlo zavřené a hlavička nikde, hlavička nalehla snad o víkendu, první známky změn na hrdle až den před porodem snad, v úterý porod. 40+3 podle doktorů, ale já vím, že to bylo přesně 40+0 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.1.13 14:13

@Kačus82 Jasně, přeju asi, aby bylo hlavně vše v pořádku, miminko zdravé :) To je jasný :) Ale samozřejmě bych ráda rodila přirozeně, než s vyvoláváním… to je jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.1.13 14:14

@Lo Tak to nevim v kolikatym tydnu byla, ale na tohle ti podle me pristoupi az kdyz se mimi povazuje za donosene…Ja osobne bych nikdy miminko nevyhnala z briska, ja cekala poctive co se bude dit..A sam si rekl prenasela jsem jen 5 dni. ;) ;) Miminku je v brisku dobre, nechala bych ho tam, neni se ceho bat.
Muzes porodit kdykoliv, nikam bych nespechala, uzivej si to i kdyz je to uz ke konci docela otrava to ti rozumim…
Ja zkousela ruzne metody, sex,2dcl vina cervenyho, male pivo, tohle me poradili kdyz jsem chodila na krivku, ze to obcas u zen pomaha na vyvolani porodu, ale me nepomohlo nic z toho…
Pises ze jsi ve 37tt a to je jeste cas, mimi jeste neni donosene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
28.1.13 14:15

@Lo No kazda jsme jina, a nekdo si zase chvali vyvolani, nekdo to ma hned nekdo trpi dele..Jak kdo no tohle je tezky soudit…
Ale taky jsem chtela prirozene a nakonec se splnilo, i kdyz jsem mela uz na male.. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
28.1.13 14:18
@Lo píše:
@Kačus82 Jasně, přeju asi, aby bylo hlavně vše v pořádku, miminko zdravé :) To je jasný :) Ale samozřejmě bych ráda rodila přirozeně, než s vyvoláváním… to je jasný :)

tak na to je ještě hooooooodně času, přežij ;)

• Citovat
  • Upravit
4190
28.1.13 14:25

@Lo Ahojky :) Já jsem porodila nečekaně v 38+3. Do té doby jsem neměla žádné poslíčky ani tvrdnutí. Byla jsem si jistá, že budu přenášet, protože jiní už nějaké příznaky měli a já ne. No a nakonec jsem porodila skoro dva týdny před termínem. V noci praskla voda, ale jinak žádné bolesti, nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.1.13 14:29

@LLL1 Týý jo, super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
28.1.13 14:38

Ve 40.tydnu by mel rozumny doktor na pozadani udelat Hamiltona ;) Mne ho udelali 39+0 a 39+6 jsem porodila ;) Prave jsem se taky bala prenaset, vedela jsem, ze mimino je od zacatku o 5-7 dni vetsi (nebylo to vice nez tyden, tak mi odmitli upravit TP), tak jsem fakt nechtela rodit nekde ve 41-42tt, coz by vlastne realne bylo jeste o tyden vice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.1.13 14:51

Máš ještě 5 týdnů čas, než budeš přenášet ;) Ta II. značí postavení, tj. to, kam směřují záda dítěte, v tvém případě pravé přední (= záda jsou směrem dopředu, k pravé straně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
28.1.13 16:07

Tak to jsem asi jedina co chtels at tam zustane co nejdyl dej se co dej :-D ve 38tt mel ale odhad na 4kg a js vysoky tlak takze sel panacek ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí