Po 3 měsících vztahu těhotná

Anonymní
27.1.13 19:20

po 3 tydnech tehotna

Ahoj maminky mam prosbu o vas nazor.Jsem s novym pritelem teprv 3.m a zjistila sem ze jsem tehotna…jedno ditko uz mam :) a zajimal by me vas nazor co byste na mem miste podnikly potrat nebo nechat? ja byla vzdy proti potratu ale mam strach jak to vse bude dal..navic financne taky na tom nejsem nejlepe…nemuzu to nikomu rici tak proto to pisi sem dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
27.1.13 19:23

Tak 3 měsíce nebo 3 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
27.1.13 19:27

Já jsem taky otěhotněla po 3 měsíční známosti. Prcka jsem si nechala.Dnes je mu 10 let a i když byly i těžké chvilky nikdy jsem toho nelitovala. Zůstala jsem na něj sama, ale mám skvělou rodinu, která mi hodně pomáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221

Je omlouvam se blbe sem to napsala :D jsme spolu 3m a on by tooc chtel ale ja mam strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

Po 3 měsících bych už asi poznala, jak zhruba se ten muž chová, jak to má on sám doma (často může napovědět). Pokud jsou to ty 3 týdny, je to horší, ale jen ty sama víš, co je zač, kde jste se seznámili a asi už jste něco o jeho minulosti naťukli. Řekla bych to jemu a v klidu bych to řešila. My ti těžko řekneme, zda tě opustí, nebo to přijme a zvládnete to. Nepíšeš ani váš věk.
Já osobně bych nelezla do postele s člověkem, od kterého bych si dítě udělat nenechala (to, zda by mě poté opustil, to je druhá věc), takže potrat by od určitého věku nepřipadal v úvahu. Nějak by se to zvládlo.
Napiš případně více podrobností a co ty sama cítíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.1.13 19:28

Jak na to reaguje onen tatínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.13 19:29

Aha, než jsem dopsala, už to tu je. ;) Tak pokud on sám by do toho šel, tak si myslím, že po 3 měsících se to dá odhadnout, jak moc vážně to myslí a co je tou jeho motivací. Pokud je to rodinný typ a k dětem má dobrý vztah, nebála bych se toho.
Samozřejmě můžete později zjistit, že si třeba v něčem nesednete, ale to se může stát kdykoli. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.1.13 19:29

No ale prave ze prvni vztah nevysel a uz takhle mala vidi tatu jen o vikendu a ted uz mam obavy a potrat to mi prijde hrozny navic uz vidim jak na me v nemocnici koukaj na vraha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.1.13 19:30

Byli jsme spolu měsíc a půl, otěhotněla jsem - a teď čekáme druhé a jsme spolu 7 let - je „ten pravý“ :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.1.13 19:31

Už jsem dočetla ;)
V tom případě záleží na okolnostech a hlavně na tom jak se na to sama cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.1.13 19:31

Ahoj tak teď taky nevím zda týdny nebo měsíce. Ale řeknu ti svůj příběh. Já po dvou měsících zjistila ze jsem skoro ve druhém měsíci. Přítel rezolutně proti. Kdyby mě bylo třicet asi bych si dítě nenechala ale bude mi 38 a s podporou rodiny jsem si dítě nechala teď jsem ve 20 týdnu čekám holčičku a moc se těším. Přeju pevné nervy v rozhodování. Kdyžtak jsem svůj příběh napsala sem do deníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.1.13 19:32

No ale prave ze prvni vztah nevysel a uz takhle mala vidi tatu jen o vikendu a ted uz mam obavy a potrat to mi prijde hrozny navic uz vidim jak na me v nemocnici koukaj na vraha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.1.13 19:32

@wercis Vždy je tady riziko, že to nevyjde… ať jste spolu 3měsíce nebo 3roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
27.1.13 19:33
@wercis píše:
No ale prave ze prvni vztah nevysel a uz takhle mala vidi tatu jen o vikendu a ted uz mam obavy a potrat to mi prijde hrozny navic uz vidim jak na me v nemocnici koukaj na vraha

Hele.. můj táta říká že dříve děti neplánovali podle toho zda byly finančně zajištěný nebo ne.. Já jsem nikdy neměla značkový hadry, ale nikdy ani né socka, prostě normální rodina.. ano dítě se setká s určitýma rozmazlenýma co mají všechno a budou se jim smát.. Já bych mimčo pryč nedala kdyby bylo s přítelem a je jedno jak si s nim dlouho.. taky už by další být nemuselo a budeš toho litovat.. a když si tohodle prcka necháš tak se na něj začneš těšit a budeš spíš litovat toho že si vůbec někdy ho chtěla dát pryč.. uvidíš:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.13 19:34

Tak ono jak na vraha by na tebe sice asi nekoukali, mají to tam, bohužel, na denním pořádku :,(, ale osobně si myslím, že ty pozdější případné výčitky, v případě že až doteď jsi na tu myšlenku potratu nepřistoupila, by byly pro tvůj další život horší. A nejhorší je, že to, jak na to budeš reagovat třeba po roce, to nyní neodhadneš. Já byla hrozný cynik, po ještě o trochu kratší známosti než máš teď ty jsem také otěhotněla, ale skončilo to spontánním potratem. I tak mě to hodně změnilo a nikdy se už nebudu cítit jako předtím. Kdybych to tenkrát musela řešit tím vyvolaným potratem, byla bych na tom teď jistě ještě mnohem hůř… Člověk na to asi musí mít žaludek a mysl hodně budoucnosti. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí