Po 3 měsících vztahu těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
27.1.13 19:38

Hlavně to dítě je i toho přítele, skutečně byste se měli dohodnout hlavně spolu, jen jsem chtěla zdůraznit, že s psychikou ženy to může (a nemusí) dost zamávat. Často se na to zapomíná a pak jsou z toho problémy.
Co třeba přítel dělá za práci? Můžete na tom být časem třeba finančně lépe? Jaké máte možnosti? Bydlíte ve svém, nebo každou chvíli může hrozit, že o bydlení přijdete… To všechno zvažte. Ale společně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.1.13 19:39

Heledˇto snad musíš vědět sama, s kým spíš a jakej je. Nepiš já, mysli my. Takže napiš, jak to má on, jakej je, jestli to chce, je to výhra.
Jestli to nechceš ty - v nemocnici na tebe nebudou koukat nijak, pro ně je to rutina. Ty jsi klient, ty platíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.1.13 19:44

On ditko moc chce je mu 26 a jsme spolu 3 m ale ja mam strach navic dceri jsou 3 tak mam i strach jak to vse zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.13 19:54

@wercis Pokud je možnost, že vám finančně aspoň trochu pomůže, než abys ve finále ještě živila ty jeho (i to se stává) a nyní ti na něm nic nevadí (i drobnost, která ti teď přijde spíše vtipná, může časem přerůst v překážku), pak bych do toho šla. Řekni mu o svých obavách, ještě jednou zhodnoťte obě možnosti a uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.1.13 20:17

Ahojky, já jsem otěhotněla, když jsme s přítelem byli 2 měsíce :mrgreen: první měsíc jsme se jen oťukávali a druhý jsme spolu začali spát a bylo to :twisted: teď jsme spolu 4 roky a čekáme druhou holčičku :)
Já bych ten vztah nezatracovala, protože nikdy nevíš.. klidně vám to může vyjít :hug: a taky kdybys byla s chlapem kdovíjak dlouho, se můžete klidně rozejít úplně stejně jak s tím, se kterým se znáte chvíli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.1.13 20:31

@wercis když si tu otázku hodila do pléna, máš ty sama nějaké pochybnosti o něm? Případně o vašem vztahu? Nebo spíš tápeš a potřebuješ se utvrdit v tom, že si dítě necháš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
27.1.13 20:31

@Janinka07 Mám to přesně stejně… znali jsme se měsíc, pak jsme spolu začali spát, já napoprvé otěhotněla… Klukovi budou čtyři, holce je rok a půl, my budeme mít v březnu pětileté výročí od seznámení :-D
S ex jsem předtím byla šes let, z toho 5 jsme spolu žili a poslední rok byli manželé… a nedopadlo to. Teď jsme to dlouhé oťukávání vypustili, zatím super, a v nejhorším jsme prostě přivedli na svět dvě báječné děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.1.13 20:32

Dekuju moc za nazory pomohly ste mi :) zitra jdu na gyndu tak jsem zvedava co mi rekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.1.13 20:33

Musíte si o tom spolu promluvit. Někdy to může dopadnout lépe než u lidí co se znají věčnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.1.13 20:36

No, já otěhotněla po 3 týdnech známosti, 1. výročí seznámení jsme slavili s 3měsíčním synem :lol: a 3. výročí už s 27m a 5m synem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
27.1.13 21:00

Jestli partner miminko chce a mate zazemi a on pracuje tak bych se tomu nebranila. Rozchazi se lidi kteri jsou spolu pet sedm let protoze maji prechozene vztahy. Sice se asi moc neznate ale muzes to brat z te lepsi strany ze jste plni energie. Moje osobni zkusenost je ze mi pritel ktereho jsem znala mesic rekl ze se mu libi jak trenujeme na nase budouci deti. Ja se smala ze je to blbost ze se nezname. A do pul roku jsem s nim bydlela a po roce jsem otehotnela. Takze zase takova sci-fi to nebyla. A pocitove jsem od zacatku vedela ze me to k nemu tahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.1.13 21:07
@Anonymní píše:
Ahoj maminky mam prosbu o vas nazor.Jsem s novym pritelem teprv 3.m a zjistila sem ze jsem tehotna…jedno ditko uz mam :) a zajimal by me vas nazor co byste na mem miste podnikly potrat nebo nechat? ja byla vzdy proti potratu ale mam strach jak to vse bude dal..navic financne taky na tom nejsem nejlepe…nemuzu to nikomu rici tak proto to pisi sem dekuji za nazory

Já jsem byla s přítelem, dva týdny v 17 letech jsem otěhotněla nelituji. Finančně to sice nevypadalo vůbec ružově, ale levná vybava se dá sehnat vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.1.13 21:11

@wercis Jinak strach jsem měla obrovský neměli jsme, kde bydlet. Na potrat se mi nechtělo, ale nechtěla jsem zklamat přítelo, kdo to dítě chtěl. Bydlení jsme si nějaký sehnali nakonec, a myslim, že jsme oba velmi štastný, že jsme spolu. Každý to nechápe, protože ještě nejsme spolu ani dva roky amáme 13 měsíčního kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.1.13 21:37

Ted sem se chtela zeptat co na to vase okoli :D ja se teda podle lidi okolo neridim ale cekam tezkou kritiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.1.13 21:44

@wercis Moje rodina mě skoro zabila a davali mi hroznou čočku celý těhu bydlela jsem u táty a fakt na to nerada vzpomínám každý den mi všim možnym se snažil dokázat jak jsem neschopná se starat o dítě. Přítelova rodina mě litovala, že jsem si našla takovýho vola. A nadavali přítelovi. A všichni ostatní řeli, že jsme magoři, že nemame zazemí ( do doby než bylo malýmu 4 měsíce jsme nevěděli, kde budem bydlet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí