Těžké věci v těhu

775
27.1.13 17:55

Těžké věci v těhu

Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat… Doma si musím vše dělat sama-manžel jezdí kamionem a tak nosím každý den kyble se dřevem ze zahrady domů a pak taky těžké nákupy ( kolikrát když to spočítám-ovoce-zelenina, tak v jedné ruce nesu skoro 10kg). Pak mám 2letou dceru, kterou taky několikrát za den pochovám-ta váží 12kg… No prostě by mě zajímalo jestli může představovat nějaké riziko v těhu, jsem ve 26tt. Jinak mi nic není a nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
27.1.13 17:58

@M+M+S :kytka: pokud se necítíš zle tak dobrý, ale jinak komplikace např. že se dříve odloučí placenta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.1.13 18:00

No zkušenost s tím nemám, ale já bych to moc nepřeháněla. Pro dřevo bych raději šla více krát a nákupy bych taky nedělala zbytečně moc velké. Pokud potřebuješ nakoupit více těžkých věcí, tak autem nebo poprosit někoho z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
27.1.13 18:00
@LN13 píše: @M+M+S :kytka: pokud se necítíš zle tak dobrý, ale jinak komplikace např. že se dříve odloučí placenta :zed:

To znamená co? -odloučení placenty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
27.1.13 18:01

Nevím, dřevo netahám, ale nákupy se mi občas taky „zadaří“. Zvykám si brát s sebou aspoň staršího synka jako nosiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.1.13 18:07

Jestli jsi v pořádku.. je dobrý naučit se zacházet s váhou, ke zvednutí zátěže si třeba dřepnout a vstát s rovnými zády, netahat to přes břišní svalstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ježourek

Občas jsem v těhu tahala těžký věci, nákupy tak cca 15 kg, sem tam přenášela balík vod a nic se mi nestalo, ale stejně, bud opatrná, mě se nic nestalo nezáleží že se nic nestane tobě…a taky ám kamionáka :palec:

• Citovat
  • Upravit
3477

Nic se přece jenom nemá přehánět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.1.13 18:10

Já teď tahám, když je to nezbytně nutné (poponést, zvednout dceru má kolem 10kg, po schodech nahoru jde sama, dole ji pomáhám) před vánoci jsem držela starší dceru ta má 16kg a pak mě bolelo břicho, musím ji pomoct do vany a z vany, nemá tak dlouhé nohy, aby překročila a mám co dělat, abych ji utáhla.
Ale když držím tu menší tak v pohodě.
Když si musíš něco donést ze zahrady, tak toho ber raději míň a běž častěji.
A ten nákup já to řeším, tak že nakoupím a vše nastrkám pod kočár nebo do tašky ke kočáru a raději jdu 2× do obchodu, jak to tahat v ruce :nevim:.
Ty už nemáš kočár, že by sis alespoň tak pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
27.1.13 18:10

Já bych takhle těžký věci netahala… :think: Když jsem byla těhotná, manžel mi dělal zásobu uhlí a dřeva doma…Jezdila jsem nakupovat autem a vyndavala nákup po částech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.1.13 18:11

Já jsem tahala těžký věci a taky se mi nic nestalo :-) týden po porodu jsem lezla po stromě :-D

• Citovat
  • Upravit
4466
27.1.13 18:13

Ahoj, manžel taky jezdí (ne kamionem). Radši tahám nákupy na zádech v batohu a do tašky jen drobnosti, řidičák nemám, tak to jinak nejde :nevim:

dítě netahám, leze po mě samo (4r) :mrgreen:

hlavně to nepřeháněj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
27.1.13 18:13

@ohýnek Stát se může a nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.1.13 18:16

Pri druhem a tretim tehotenstvi jsem se noseni deti nevyhnula a nic se nestalo. Nicmene na drevo bych si poridila nejaky vozejcek, nanakupy nakupni tasku (mam z ikey a je super, prazdna se dala pouzit i na popovezeni ditete, ktere si na ni sedlo :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.1.13 18:16

@Korrrinka to ano, já taky neříkám někomu že to má dělat po mě :-) pro mě prostě těhotenství neměnilo skoro nic :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky