Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Naši se brali po třech měsících, a jsou spolu 30 let. Manželovy rodiče se brali též po 3m, a jsou spolu 35 let. Ani v jednom případě to nebylo kvůli těhotenství!
Někdy to zkrátka vyjde na celý život. Někdy ne, ani po 10 letech. ![]()
V 17 letech to ke opravdu brzy ale zvladly ste to
a to je parada
@Anonymní píše:
V 17 letech to ke opravdu brzy ale zvladly ste toa to je parada
Mě v podstatě náhodou pomohl gynekolog šla jsem k němu, že pujdu na potrat. Myslela jsem si, že to nebude problém a nikdo o ničem nebude vědět. Gynekolog mě seřval napsal mi žádanku a dal k tomu fotku z ultrazvuku, že mi prý ještě neni 18 tak to tak musí udělat. Dal to do obálky a zalepil samozřejmě jsem to okamžitě rozlepila. A věděla, že nemužu a jsem zoufalá. Za přítelem se mi nechtělo neznali jsme se moc. Probrala jsem to s kamarády a ty mi dodali odvahu, přítel mě vyděsil tim, že chtěl. A s jeho podporou jsem měla sílu do toho jít. Bez něho by to nešlo. Od té doby jsem dost proti potratum. I když to chápu, když člověk ví, že nemá podporu přítele.
Příspěvek upraven 28.01.13 v 09:23
@wercis píše:
Ted sem se chtela zeptat co na to vase okolija se teda podle lidi okolo neridim ale cekam tezkou kritiku
U nás bylo okolí sice překvapené, ale v naprosté většině nadšené ![]()
Ted ste me podporily i vy a za to dekuji
od pritele podporu mam spis jde o muj strach a neduveru uz ze zkazenych vztahu…no uvidime co mi rekne na gynde pak dam info ![]()
@Anonymní píše:
Ted ste me podporily i vy a za to dekujiod pritele podporu mam spis jde o muj strach a neduveru uz ze zkazenych vztahu…no uvidime co mi rekne na gynde pak dam info
Držim ti palce. Chápu tě, pro mě nejtěžší bylo vysvětlovat každýmu, jk vim, co dělám a všechno dobře skončí, aby mě nezabili. A přitom přítel byl nadšený, já celý těhu se za to spíš styděla, s nikym to moc neprobírala. Vůbec jsem netušila do čeho jdu.
@Anonymní píše:
Ted ste me podporily i vy a za to dekujiod pritele podporu mam spis jde o muj strach a neduveru uz ze zkazenych vztahu…no uvidime co mi rekne na gynde pak dam info
Nikdy v životě nebudeš mít v žádném vztahu jistotu! ALe pokud přítel miminko chce, pokud pracuje, tak se to dá zvládnout! držím palce, ať bude rozhodnutí jakékoliv!
Tak sem byla na gynde jsem zhruba ve 3 tydnu…ptala sem se i na cenu potratu 4500 to je pekna palka ani ty penize nemam mam hrozny strach ze vseho
vim ze nasu uz se mnou nikdy nepromluvi kdyz si to necham..vim ted to zni hrozme detinsky ale vazne nevim co mam delat ![]()
@Anonymní píše:
Tak sem byla na gynde jsem zhruba ve 3 tydnu…ptala sem se i na cenu potratu 4500 to je pekna palka ani ty penize nemam mam hrozny strach ze vsehovim ze nasu uz se mnou nikdy nepromluvi kdyz si to necham..vim ted to zni hrozme detinsky ale vazne nevim co mam delat
Je pro tebe důležitější možná spokojená rodinka bez výčitek, nebo to, aby s tebou rodiče mluvili?
Navíc si myslím, že by „je to přešlo“, pokud uvidí, že to zvládáte. Pokud tvůj přítel je pro, neváhala bych, mohla bys toho jednou pořádně litovat.
A kolik Ti je, když tak moc dáš na rodiče? Vím, že to nemusí nic moc znamenat, přítele máš už ve věku, kdy se začínají o děti zajímat, takže tam bych problém neviděla.
Je mi 28 o vek nejde ale mam strach ze vztah nevyjde a ja budu sama se 2ma detma…uz nemuzu ani poradne spat kvuli tomu hrozny myslenky ![]()
Hodně maminek zvládlo vychovat dvě a více dětí sama.. a byly normální… to bych strach neměla.. ale zas riskovat občas stojí za to;).. Neměj strach že to nevyjde, radujse z toho, že to takhle je a že to vyjde.. zvládneš to;)
@Anonymní píše:
Tak sem byla na gynde jsem zhruba ve 3 tydnu…ptala sem se i na cenu potratu 4500 to je pekna palka ani ty penize nemam mam hrozny strach ze vsehovim ze nasu uz se mnou nikdy nepromluvi kdyz si to necham..vim ted to zni hrozme detinsky ale vazne nevim co mam delat
Na svoje rodiče se vykšli, mít strach je normální a všechno v životě je risk. Oni určitě si to rozmyslí až to dítě uvidí.
Upřímně ve 28 by jsi měla už být dost duševně vyspělá a dát sama na sebe než na to co řeknou rodiče ani rodiče nemají vždy pravdu!!