Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím uživatelky/uživatele, kteří se bojí islámistů, Islámského státu a věcí s tím spojených. V několika diskusích jsem narazila na pár lidí stejného názoru, proto jsem založila soukromou skupinu, kde bychom si o tom mohli pokecat, podpořit se atd.
Skupina určena opravdu jen pro ty, které mají STEJNÉ obavy, ne pro posměváčky.
![]()
Přidejte se! ![]()
Edit: Dodán odkaz na skupinu. ![]()
https://www.emimino.cz/…e-islamistu/
Příspěvek upraven 04.02.15 v 16:49
@lovesmile pochopila jsem, že sem asi psát nemám, ale čeho konkrétně se bojíš?
Já nevím nějak to neřeším nemám pocit, že se mě to přímo dotýká nikoho takového neznám ani nevyhledávám.
@kacz Toho, čeho chtějí dosáhnout a toho, že to přejde ve 3. sv. válku? ![]()
Klidně můžeš psát i tady. ![]()
@luciekal píše:
Já nevím nějak to neřeším nemám pocit, že se mě to přímo dotýká nikoho takového neznám ani nevyhledávám.
Noooo, zatím…
![]()
Teďka zase bylo v jiné diskusi, že nám seberou děti a dají je do výcvikových táborů
Já teď ze sebe udělám blb.ce, ale jak se nás to týká?
Já myslela že oni jsou hlavně v USA, ono nám fakt něco hrozí?
Dneska ráno jsme se o tom doma bavili. pravděpodobnost, že tě zastřelí policista je 40× vyšší, než že tě zabije terorista. Čeho konkrétně se bojíš? Pokud nemáš v úmyslu emigrovat na nějaký zapomenutý ostrov, potom s tím zřejmě nic neuděláš. Domnívám se, že střední Evropa je v tomto smyslu bezpečný kus planety.
pozn. neposmívám se, také se obávám, ale vím, že je to zbytečné, neboť s tím vůbec nic nemůžu udělat.
Příspěvek upraven 04.02.15 v 14:36
@celipipka54 píše:
Teďka zase bylo v jiné diskusi, že nám seberou děti a dají je do výcvikových táborůJá teď ze sebe udělám blb.ce, ale jak se nás to týká?
Já myslela že oni jsou hlavně v USA, ono nám fakt něco hrozí?
a kdyby týkalo? kam utečeme? do států? muhehe.
taky bych si s tím nelámala hlavu
člověka to zbytečně deprimuje.
@celipipka54 Ano, hrozí. Já třeba věřím i Nostradamovým proroctvím, která mu vycházejí, takže si můžete, koho to zajímá, počíst třeba tady: http://duch.duchacek.com/…radamus.html
Stačí číst ty „komentáře“, je to vždycky takové vysvětlení k danému úryvku. Dost věcí tam popsaných, už se naplnily.
Já tomu věřím. ![]()
@marrlinka píše:
a kdyby týkalo? kam utečeme? do států? muhehe.
taky bych si s tím nelámala hlavučlověka to zbytečně deprimuje.
Kdyby týkalo, tak nevim, asi zešedivím
Já jsem takovej plašan, když se mluvilo o 3. světové válce v souvislosti s Putinem, tak jsem byla docela na nervy. Teď zase islámisti
Mě takový věci nenechávají klidnou i když s tím nic neudělám
![]()
@lovesmile np je to jedna z mála věcí z čeho strach mam. Už se nemlátí jen někde mezi sebou, ale Francie je kousek a jim je to jedno koho zabijou. Jednou se budeme ještě hodně divit
Je jich moc a jsou všude ![]()
Já bych řekla, že Islámského státu se obávají všichni, každýmu se z toho musí zvedat žaludek, a posměváčku na Islámský stát moc není. Co v těch diskuzích je kontroverzní je masová nenávist a obviňování muslimů. Já se ze začátku nechala strhnout davem a tím davovým hysterismem proti muslimům. Ale to není správné.
@terinka4444 píše:
Já bych řekla, že Islámského státu se obávají všichni, každýmu se z toho musí zvedat žaludek, a posměváčku na Islámský stát moc není. Co v těch diskuzích je kontroverzní je masová nenávist a obviňování muslimů. Já se ze začátku nechala strhnout davem a tím davovým hysterismem proti muslimům. Ale to není správné.
Mně se zvedl žaludek včera a to silně. Každému normálnímu se člověku se z nich musí dělat zle. Tihle už ten svůj sadismus dotahují k dokonalosti. ![]()