Bojíme se islámistů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6578
4.2.15 14:27

Bojíme se islámistů

Zdravím uživatelky/uživatele, kteří se bojí islámistů, Islámského státu a věcí s tím spojených. V několika diskusích jsem narazila na pár lidí stejného názoru, proto jsem založila soukromou skupinu, kde bychom si o tom mohli pokecat, podpořit se atd. :mrgreen: Skupina určena opravdu jen pro ty, které mají STEJNÉ obavy, ne pro posměváčky. :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Přidejte se! :hug:

Edit: Dodán odkaz na skupinu. :mavam:
https://www.emimino.cz/…e-islamistu/

Příspěvek upraven 04.02.15 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
4.2.15 14:31

@lovesmile pochopila jsem, že sem asi psát nemám, ale čeho konkrétně se bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.2.15 14:31

To asi neni parodie, ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
4.2.15 14:32

Já nevím nějak to neřeším nemám pocit, že se mě to přímo dotýká nikoho takového neznám ani nevyhledávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.2.15 14:32

@kacz Toho, čeho chtějí dosáhnout a toho, že to přejde ve 3. sv. válku? :nevim:

Klidně můžeš psát i tady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.2.15 14:33
@Ali-Ali píše:
To asi neni parodie, ze? :mrgreen:

NE! :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@luciekal píše:
Já nevím nějak to neřeším nemám pocit, že se mě to přímo dotýká nikoho takového neznám ani nevyhledávám.

Noooo, zatím… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144

Teďka zase bylo v jiné diskusi, že nám seberou děti a dají je do výcvikových táborů 8o Já teď ze sebe udělám blb.ce, ale jak se nás to týká? :oops: Já myslela že oni jsou hlavně v USA, ono nám fakt něco hrozí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.2.15 14:34

Dneska ráno jsme se o tom doma bavili. pravděpodobnost, že tě zastřelí policista je 40× vyšší, než že tě zabije terorista. Čeho konkrétně se bojíš? Pokud nemáš v úmyslu emigrovat na nějaký zapomenutý ostrov, potom s tím zřejmě nic neuděláš. Domnívám se, že střední Evropa je v tomto smyslu bezpečný kus planety.
pozn. neposmívám se, také se obávám, ale vím, že je to zbytečné, neboť s tím vůbec nic nemůžu udělat.

Příspěvek upraven 04.02.15 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.2.15 14:36
@celipipka54 píše:
Teďka zase bylo v jiné diskusi, že nám seberou děti a dají je do výcvikových táborů 8o Já teď ze sebe udělám blb.ce, ale jak se nás to týká? :oops: Já myslela že oni jsou hlavně v USA, ono nám fakt něco hrozí?

a kdyby týkalo? kam utečeme? do států? muhehe.
taky bych si s tím nelámala hlavu :nevim: člověka to zbytečně deprimuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.2.15 14:39

@celipipka54 Ano, hrozí. Já třeba věřím i Nostradamovým proroctvím, která mu vycházejí, takže si můžete, koho to zajímá, počíst třeba tady: http://duch.duchacek.com/…radamus.html
Stačí číst ty „komentáře“, je to vždycky takové vysvětlení k danému úryvku. Dost věcí tam popsaných, už se naplnily. :nevim: Já tomu věřím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
@marrlinka píše:
a kdyby týkalo? kam utečeme? do států? muhehe.
taky bych si s tím nelámala hlavu :nevim: člověka to zbytečně deprimuje.

Kdyby týkalo, tak nevim, asi zešedivím :think: Já jsem takovej plašan, když se mluvilo o 3. světové válce v souvislosti s Putinem, tak jsem byla docela na nervy. Teď zase islámisti :zed: Mě takový věci nenechávají klidnou i když s tím nic neudělám :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59359

@lovesmile np je to jedna z mála věcí z čeho strach mam. Už se nemlátí jen někde mezi sebou, ale Francie je kousek a jim je to jedno koho zabijou. Jednou se budeme ještě hodně divit :? Je jich moc a jsou všude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.2.15 14:40

Já bych řekla, že Islámského státu se obávají všichni, každýmu se z toho musí zvedat žaludek, a posměváčku na Islámský stát moc není. Co v těch diskuzích je kontroverzní je masová nenávist a obviňování muslimů. Já se ze začátku nechala strhnout davem a tím davovým hysterismem proti muslimům. Ale to není správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
4.2.15 14:42
@terinka4444 píše:
Já bych řekla, že Islámského státu se obávají všichni, každýmu se z toho musí zvedat žaludek, a posměváčku na Islámský stát moc není. Co v těch diskuzích je kontroverzní je masová nenávist a obviňování muslimů. Já se ze začátku nechala strhnout davem a tím davovým hysterismem proti muslimům. Ale to není správné.

Mně se zvedl žaludek včera a to silně. Každému normálnímu se člověku se z nich musí dělat zle. Tihle už ten svůj sadismus dotahují k dokonalosti. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová