Zemana nesmí obsluhovat postižení

19789
4.2.15 08:56

Zemana nesmí obsluhovat postižení

http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…. clanky. clicks

Co vy na to? Já na to tohle: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
4.2.15 08:58

@eumedon tvl, co to zase je? Kdyz ctu jen nadpis diskuze, mam to vubec cist? Aby me to hned po ranu nezvedlo ze zidle :pocitac:
Doufam, ze a par let bude lepe…i kdyz kdyz jsem pred par dny precetla, ze chce kandidovat Skromach. Zrejme me politicke pohode pomuze jedine odstehovat se na pusty ostrov :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.2.15 09:00

Mi je na :poblion: jen ho vidim…

trochu me desi, co z nej za nasledujici 3 roky jeste stihne vypadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
4.2.15 09:00

Koho si zvolili toho mají. Ja fandila Okamurovi a proto jsem volit nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keish-Keish
4.2.15 09:02

Já s ním souhlasím ;)

• Citovat
  • Upravit
107
4.2.15 09:03

Je mi zněj na :poblion: Hlavně, že ho všichni volili… :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.2.15 09:04

Tak uz jsem si to precetla. Uzasny. Ten clovek je hulvat. Ostatne to neni zadna novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.2.15 09:05
@Arisek15 píše:
Je mi zněj na :poblion: Hlavně, že ho všichni volili… :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

To je prave to, ja znam jen velmi malo lidi, kteri do urny hazeli jeho jmeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
4.2.15 09:06

Milé Dámy,
vy snad věříte všemu co napíšou naše bulváry??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.2.15 09:07

Nemůžu Zemana ani vidět natož slyšet. Co projev, to perla!!! (počínaje korunovačníma klenotama, kdy ho zkosila viróza konče projevem proti postiženým lidem).Je to ostuda národa. Co si lidi zvolili to mají, pro mne nepochopitelné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

Zpráva na novinkách :roll:
Nejsem nějaký jeho fanda, ale bůhví, jak to bylo. Už vidím, jak v jiné zemi obsluhují prezidenta nevyučení číšníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
@Arisek15 píše:
Je mi zněj na :poblion: Hlavně, že ho všichni volili… :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

Když ono toho na výběr moc nebylo… buď by to byl potetovaný magor nebo zdegenerovaný spáč… jsem z toho taky naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
@Anix píše:
Milé Dámy,
vy snad věříte všemu co napíšou naše bulváry??? :lol: :lol: :lol:

Přesně tak. Novinky nejsou solidní server.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.2.15 09:09

@ Anael máš recht, bulvár si všechno přibarví podle sebe :roll: Ale nedivila bych se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
4.2.15 09:15

Po několika jeho,,kauzách" bulvár honí kdejakou senzaci, tak si vezme tuto situaci, napíše si to dle sebe. Aneb uděláme z housenky ještě větší housenku a senzace je na světě, však co, lidi po tom zase půjdou jako slepice po flusu. :roll:
Moje babička to řekla jasně. Ať je jaký chce, je to prezident a házet po něm vajíčky je nějaký projev demokracie? Hlavně že máme svobodu projevu…ale to, jak se projevujeme už nikdo neřeší.
Teď všichni hlásají, jak ho na hradě nechtěli a fandili tomu a tomu…tak kde jsou teda ti, co ho volili? Že se už k tomuto nikdo nehlásí.
Už mě to celkem unavuje, jak každý jen plive a nadává kolem sebe.
Bulvár bude psát o jednorukém číšníkovi, který,,nesměl" obsloužit prezidenta, nebo o nových prsou nějaké modelky. Jim je to jedno, zajímá je jen to, aby lidi četli, vztekali se, nebo nadšeně někoho pomlouvali.
Udivuje mě, že se toho pořád tolik lidí chytá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová