Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heidi86 Otázka co on o té restauraci věděl.. A ještě jednou zopakuji spešl tobě.. P5ečti si článek, kde najdeš, že s nima byl ochotnej pokecat o jejich trápení.. Ale to je stejně fuk, nastěhuj si domů třeba celou várku sýrijců..
Hlavně, že budou co nejdál de mě..
@Viking píše:
Lidovky = Novinky? Něco mi uniklo?
(Jinak ten člověk je strašná ostuda, o tom žádná.)
Pardóóón nedívala jsem se na odkaz. Já jsem to četla na Novinkách.
Ostudná je podle mě pouze forma jeho projevu. Ale s obsahem většinou souhlasím. A obsah je pro mě důležitější. ![]()
No a kdyby se těmi postiženými obsluhovat nechal, tak bude plno článků a diskuzí o jeho pokrytectví, jak je zneužívá, aby si „vyžehlil“ ten výrok, jak se předvádí pro media a lid. Takže suma sumárum je to fakt fuk.
@Anix píše:
Milé Dámy,
vy snad věříte všemu co napíšou naše bulváry???![]()
![]()
Lidovky mi jako bulvár nepřijdou ![]()
@Nuníček Sem ráda, že se tu objevují i lidi co umí číst mezi řádky ![]()
@berusa.m píše:
Pardóóón nedívala jsem se na odkaz. Já jsem to četla na Novinkách.
Ostudná je podle mě pouze forma jeho projevu. Ale s obsahem většinou souhlasím. A obsah je pro mě důležitější.
Formu a obsah nelze takhle oddělovat, ale i kdyby: lže o Peroutkovi, když je na to upozorněn, lže prostě dál a ještě dupe. S jakým obsahem tu souhlasíš? (Co se týče inkluze, souhlasí se Zemanem spíš lidi, kteří moc nevědí o tom, co ta věc přesně znamená, odborníci se z něj chytají za hlavu, ale to tady asi není třeba rozebírat. Alespoň to téma nechtěně trochu zpopularizoval. Mám ovšem tendenci spíš věřit argumentům lidí, kteří se tématem léta profesionálně zabývají, než chlapíkovi, co na požádání něco plácne o čemkoli.)
@Trinetka tady je někdo tupej jak majzl, o sýriicích nepadla řeč
a jsem proti tomu, aby zde byli. Tak spešl pro Tebe - neříkám, že má všechny názory špatné - každej řekne někdy něco co je pravda a moudré, ale není to člověk, kterého jsem volila a v mnoha věcech s ním nesouhlasím. Další věc, že u nás prezident jaksi moc nemá možnosti zasahovat do toho co vláda odklepne - takže loutka…Toť vše
Pokud jsem dobře četla, tak to nebyl M. Zeman, kdo by ty postižené z pivovaru vyhnal. Podle mě ani nevěděl, že tam takoví lidé pracují, dokud nebyl na místě a místní protestanti mu to neosvětlili. Novinky zase udělali z komára velblouda.
Volila jsem Zemana a kdyby opět byl tak špatný výběr ze dvou kandidátů, udělám to znova ![]()
@NikynaU píše:
Lidovky mi jako bulvár nepřijdou
Mně to právě přijde příznačné - někdo tu na linkované Lidovky záměrně nebo omylem napíše „haha, Novinky, bulvár“, a pak už to každý, komu se nehodí Zemanova pivní „moudrost“ do jeho obrazu světa, jen opakuje „nojo, bulvár, bůhví jak to vlastně bylo…“. Úplně bez ohledu na fakta:)
@marrlinka píše:
@eumedon tvl, co to zase je? Kdyz ctu jen nadpis diskuze, mam to vubec cist? Aby me to hned po ranu nezvedlo ze zidle
Doufam, ze a par let bude lepe…i kdyz kdyz jsem pred par dny precetla, ze chce kandidovat Skromach. Zrejme me politicke pohode pomuze jedine odstehovat se na pusty ostrov
Já bych to zase tolik nehrotila, jednak obsluhovat prezidenta potřebuje určitou úroveň, dělala jsem hotelovku a obsluhovali jsme na hradě běžně v rámci praxe coby studenti prestižní školy, druhak kdoví, jak to všechno bylo. Prezident má u mě jedno velké plus za to, jak se staví k islámu, a že není připosranej říct nahlas to, co si většina národa v tomto ohledu myslí. Co se týče integrace postižených do normálních tříd, tak je přece jasné, jak to myslel, ale ono je snadné to překroutit. Já bych tedy taky nebyla nadšená, kdyby ve třídě s mýma děckama, kterým o něco jde a jsou jedničkáři, byl někdo, kdo by je táhl zpátky. Protože každý řetez je tak silný, jak jeho nejslabší článek. Neřeknu půl slova, pokud ve třídě je vozíčkář, ale někdo, kdo je mentálně postižený, tak ve třídě nemá co dělat.
@Petule030 píše:
Pokud jsem dobře četla, tak to nebyl M. Zeman, kdo by ty postižené z pivovaru vyhnal. Podle mě ani nevěděl, že tam takoví lidé pracují, dokud nebyl na místě a místní protestanti mu to neosvětlili. Novinky zase udělali z komára velblouda.
Volila jsem Zemana a kdyby opět byl tak špatný výběr ze dvou kandidátů, udělám to znova
Taky tak.
@Trinetka píše:
@Anael Přesně jak říkáš..Já nevím proč každej neumí vytvořit názor podle sebe.. Každej papouškuje titulek u zpráv, místo aby zapl vlastní mozek a poslouchal co danej člověk chce říct.. Já sem se svou volbou prezidenta spokojená, jeho názory sou opravdu víceméně ve většině případů stejné jako ty moje a nestydím se zato.. Že tu lidi tlučou hlavou o zeď nebo hážou vajíčka.. To se takhle holt děje.. Nikdo neumí říct svoje argumenty..
Ještě sem neslyšela nikoho, kdo by tady chtěl ty utečence.. Celej islám vybombardovat a ne si ho sem cpát.. Stačí se kouknout na situaci na jihu.. Já to říkám pořád, že za pár let jako češi vyhynem, bude tu islám a naši,,ostatní,, občani..
Mě na našem národě nejvíc štve to, že valná většina lidí jedná tak, aby si náhodou NĚKDO NĚCO NEMYSLEL. Z toho je mi zle. Zeman je sice svéráz, ale aspoň trošku rozvířil ty naše české připosrané vody. Za mě má bod, byť ne vždy ve všem s ním 100% souhlasím, tak myslím, že právě takového prezidenta jsme potřebovali. Protože jinak se budeme pořád jen před někým klanět.
@Trinetka píše:
@Nuníček Sem ráda, že se tu objevují i lidi co umí číst mezi řádky
Ona je to fakt hysterie a hodí se už každá blbost
.
@Heidi86 loutka je ale jak sama podotýkáš každej prezident..
edit: ještě to dopíšu, nejdřív sem si říkala, že když mi předhazuješ, že sem tupá, že se tím nebudu čílit.. Je to forma odporu lidí co mi za to nestojí ze nějak ventilovat ![]()
Ale sýrijce sem tam napsala záměrně jako dodatek
Nepochopila jsi, že tě upozorňuju, že bys měla číst víc pozorně článek a ne jen titulek toť vše..
@Zabatko Jo tak to je.. Každej se bojí říct cokoliv jinýho, než se veřejně předestýlá.. Holt náš zlozvyk..