Nechci dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.15 11:30

nechci dítě

Ahoj, možna je to dost divne tema na emiminu, ale chodim si sem ro jine rady, recepty a tak.
Chtela bych se zeptat jestli je normaln ze jeste v 28.letech nechci a ani nemam pomysleni na miminko? Partnera mam fantastického, skvele nam to klape ale u mne se zda se nejak vubec nevyvinul matersky pud. Vlastne ani deti nemam rada. Pouze teda sestrine kluky ktere miluji ale svoje nechci.jsem divna? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25080
29.1.15 11:32

Tak si je nepořizuj, ale abys v 35 neplakala, že to nejde :nevim: Nevím, co chceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.1.15 11:33

Já jsem taky vždycky tvrdila, že dítě/děti nechci. Pak jsem „náhodně“ otěhotněla a ten přístup se ihned změnil o 180 stupňů. :mrgreen: Teď už mám děti dvě. První dítě se mi narodilo ve 25 letech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.1.15 11:34

A anonym protože se stydíš? To že teď děti nechceš, neznamená, že je nebudeš chtít za pár let;) a parner děti chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
29.1.15 11:34
@Anonymní píše:
Ahoj, možna je to dost divne tema na emiminu, ale chodim si sem ro jine rady, recepty a tak.
Chtela bych se zeptat jestli je normaln ze jeste v 28.letech nechci a ani nemam pomysleni na miminko? Partnera mam fantastického, skvele nam to klape ale u mne se zda se nejak vubec nevyvinul matersky pud. Vlastne ani deti nemam rada. Pouze teda sestrine kluky ktere miluji ale svoje nechci.jsem divna? :D

Ja myslim ze to je docela bezne. A taky nemam rada cizi deti :D asi jen deset (ty moje, pribuznych a deti par kamosek) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.15 11:35
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli je normaln ze jeste v 28.letech nechci a ani nemam pomysleni na miminko? Partnera mam fantastického, skvele nam to klape ale u mne se zda se nejak vubec nevyvinul matersky pud. Vlastne ani deti nemam rada. Pouze teda sestrine kluky ktere miluji ale svoje nechci.jsem divna? :D

nejsi divná, proč bys byla? někdo prostě dítě nechce, není důvod se nutit. :nevim: Moje spolužačka taky dítě nikdy mít nebude, prostě děti nemá ráda. Má ráda zvířata. Nevidim v tom nic divného, né každý má rozmnožovací pudy. Dělej dle svého :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
29.1.15 11:35

Já taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
29.1.15 11:36

Tohle jsem měla taky (ale teda mladší), pak jsem změnila chlapa a tím se změnil (z ničeho nic a ze dne na den) i můj názor na děti. No a už mam jedno a plánuju na podzim práci na druhém, abych se do 29 max do 30 vrátila zpět do práce. Takže někdy to není v nás, ale v chlapovi. A ten minulý mi taky přišel skvělej, jen jsme bydlí spíše jak nejlepší kamarádi než partneři. Tím ale nechci říct, že bys měla vyměnit chlapa, to já jen pro jiný úhel pohledu na „mateřské pudy“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101

Nevíš o čem mluvíš. Možná je to podvědomý strach z neznámého, ze zodpovědnosti, že změny. Trochu sobeckost? Dítě je dar!!! Ale na to přijdeš až ho budeš mit. Tak hodně štěstí, abys to stihla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869

„Divná“ z hlediska všech na emiminu asi jsi, no jsou takoví lidé. Mám kamarádku z VŠ 38, děti nemá a nechce. Na druhou stranu, hodně mých spolužaček mělo první dítě až po 35. Třeba to na Tebe ještě přijde a nebo taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@Anonymní píše:

Proč? Každého věc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 11:37

Ja se toho prave docela desim proto uzkostlivě beru antikoncepci.Ale to jsou vecne otazky:taak kdy uz do toho prastite, kdy bude miminko…Me se nechce jsem pohodlna a myslim ze bych nebyla dobra matka rada se staram o sebe, domacnost a o partnera a nedovedu si predstavit ze bych musela podridit svuj zivot necemu co mozna vlastne ani nechci

• Citovat
  • Upravit
4984
29.1.15 11:37
@PETIK04 píše:
Nevíš o čem mluvíš. Možná je to podvědomý strach z neznámého, ze zodpovědnosti, že změny. Trochu sobeckost? Dítě je dar!!! Ale na to přijdeš až ho budeš mit. Tak hodně štěstí, abys to stihla :mavam:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.1.15 11:38

Já znám jednu, která nikdy nechtěla dítě, s mužem se na tom i dohodli, pak nechtěně otěhotněla (bylo jí něco přes 30), šla na potrat, ten provedli asi nějak špatně a ona za pár měsíců porodila zdravou holčičku. Oba rodiče ji milují, chovají se k ní hezky. Už jí jsou 4 roky a tuhle se mě ta známá ptala, jestli je to se dvěma moc náročný a že by možná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 11:39

A co chceš jako slyšet…seš divná :mrgreen: sakra tak bud´máš jasno a seš s tim srovnaná a neřešíš to nebo holt asi nejseš a proto zakládáš diskuzi :think:

sim tě jsou ženský, který holt mateřsky nastavený nejsou, pak jsou takový co to neřeší (jako třeba já..nikdy sem si nepředtavovala, jak budu vozit kočírek a mít miminko…jako malá jsem si hrála s angličákama a lezla po stromech-mám dvě děti ani nevim jak :mrgreen: )… pak jsou takový co tvrdí, že děti nechtěj, ale ve skutečnosti jak by rády, jen to nepřiznaj…pak jsou takové co to nahánějí před 40tkou pak jsou ty co jsou s tim srovnaný a fakt to nemaj jako životní púrioritu atd…a co jako, já v tom problém nevidim…život má takovejch podob, že fakt není jeden lepší než druhý…každý je jedinečný :pankac:

p. s. mám kamarádku, je stejně stará jak já, je jí 35 a nečekám, že někdy děti mít bude…nikdy je nechtěla… mom.teda nemá ani chlapa, prostě na to neni stavěná a co jako…asi bude podle tvý optiky taky divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová