Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
@Eemii a né každý touží poo tom se jít ožrat
Ale jiste..ale preci nechce rict, ze zivot s detmi je stejny, jako bez nich.Pro me jednoznacne lepsi s nimi, jen jiny ![]()
@NaimaCloudy Já to spíš porovnávala s tím řešením, jestli si půjdu s kamarádkou zahrát volejbal
to jsem neřešila ani nepamatuju..taky, jsou zkoušky a zkoušky..věřím, že ze státnic je pokakaný skoro každý ![]()
@NaimaCloudy píše:
@fialka09
věř mi, že zkoušky a to, co popisuješ, jsou bezstarostný život - procházka růžovým sadem, oproti výchově dětí
nemyslím, sama mám dvě děti…11 a skoro 4 roky, do toho pracuju na částečnej úvazek, studuju vpodstatě 2 Vš…a opravdu mám někdy starostí nad hlavu a nevim kam dřív skočit..do toho babičku v LDNce, která už ani nikoho z rodiny nepozná a fakt je to smutnej pohled atd…to ale neznamená, že někdo, kdo to nemá tak jako já ty starosti nemá…má je jen jiné a pokud jeho život nežiješ nemůžeš říct, že on je nemá a ty ano…jelikož to prostě není pravda…každý na tomto světě si jak se říká neseme ten svůj kříž a pro každého je ta starost něco jiného…jde jen o úhel pohledu…
@silvik.sk píše:Taky jsem si myslela, jak mám na VŠ těžký život, učit se, brigády… A pak jsem si pořídila rodinu a zjistila, že studenstký léta byly nejlepší v mém životě
Jak se říká - přiměřeně k věku.
Tak uvidíme, až si pořídím rodinu
jako s hodně lidma z oboru, co mluvím, tak byli neskutečně rádi, když to měli za sebou, a život jim pořádně začal až po té škole ![]()
@Eemii píše:
Ale jiste..ale preci nechce rict, ze zivot s detmi je stejny, jako bez nich.Pro me jednoznacne lepsi s nimi, jen jiny
to já ale nikde nepsala
jen jsem psala, že dětmi ani svatbou život nekončí a svoboda také ne…
@brumdinka píše:
nemyslím, sama mám dvě děti…11 a skoro 4 roky, do toho pracuju na částečnej úvazek, studuju vpodstatě 2 Vš…a opravdu mám někdy starostí nad hlavu a nevim kam dřív skočit..do toho babičku v LDNce, která už ani nikoho z rodiny nepozná a fakt je to smutnej pohled atd…to ale neznamená, že někdo, kdo to nemá tak jako já ty starosti nemá…má je jen jiné a pokud jeho život nežiješ nemůžeš říct, že on je nemá a ty ano…jelikož to prostě není pravda…každý na tomto světě si jak se říká neseme ten svůj kříž a pro každého je ta starost něco jiného…jde jen o úhel pohledu…
Já ti věřím, taky tě obdivuju, že zvládáš studovat s dětma
já do toho nepočítám samozřejmě jen školu, ale rodinné problémy, úmrtí v rodině, zdravotní potíže..nějaké břímě si nese každý, to máš pravdu..já spíš jen reagovala na to, že v pětadvaceti člověk řeší jenom volejbal s kamarádkama, což je podle mě taky trochu zkreslený úhel pohledu..
@lolla.jones píše:
Podle mne se teda s ditětem ztratí spontálnost ze života.
evidentně nemáš děti, že ![]()
@Anonymní píše:
No partnera to k detem taky netahne.Kdyz hlidame sestriny kluky tak je to fajn na vikend ale pak jsme radi ze jsou pryc. I kdybych otehotnela tak si mylim ze bych sla na potrat.Vim ze mne mozna odsoudite. zakladatelka
dočetla sem teda zatím jen sem, ale můžu tě ubezpečit, že si z mimin ani z větších cizích dětí rozhodně neucvrnknu
Ale rodinu sme s manželem chtěli, kdo by přece podělil naše težce nabitý statky
.. Já sem teď ve 30tt a ještě pořád netuším, jak se to,,dítě,, drží
ale tak nějak si myslím, že to prostě přijde
Ale je fakt, že já děti nikdy nevyhledávala, ale ani neodmítala..
@fialka09 jé dík mno mám resty, místo abych psala závěrečku tady drbu ![]()
p. s. právě, že neřeší nebo jinak jak kdo, někdo možná jo
to bylo na naimy né na tebe ![]()
Příspěvek upraven 29.01.15 v 12:56
@brumdinka píše:
evidentně nemáš děti, že
Já je mám a souhlasím.
@lolla.jones píše:
mam
tak v tom případě nechápu, proč nejseš spontální…já jsem ![]()
@fialka09 píše:
@NaimaCloudy Já to spíš porovnávala s tím řešením, jestli si půjdu s kamarádkou zahrát volejbalto jsem neřešila ani nepamatuju..taky, jsou zkoušky a zkoušky..věřím, že ze státnic je pokakaný skoro každý
No ono taky studovat v pětadvaceti
Pracuješ?