Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
@krtek7489 v tom případě seš štastnej člověk, když si byla tak bezstarostnájinak to co píšeš se dá dělat i s dětma třeba to cestování po světě
ale jinak všeobecně celej život je o prioritách a holt každej je má nastavený jinak
Ja souhlasim, taky mi prijde, ze bez deti jsem zila bezstarostny zivot. Starala jsem se akorat o to, kam pujdu
..Zadny spech domu, zadny vareni ![]()
@krtek7489 to že tys je v tomto věku neměla neznamená, že je jiní nemají, asi by ses hodně divila co mohou mít lidé za starosti…
@Eemii svoboda je vnitřní rozhodnutí/postoj člověka stejně jako stěstí…
je pořád stejná ![]()
p. s. já už mám větší děti, ale stejně i s tím miminem pokud mám hlídání jdu..
z minuty na minutu ![]()
@brumdinka píše:
ale to přece fakt nemusíšpředstav si, že na výlety a když na to přijde i na tý motorce se dá jezdit i s dětma
jezdit na motorce s detma? to je blbost
![]()
@Anonymní píše:
jezdit na motorce s detma? to je blbost![]()
![]()
![]()
no to fakt neni, nemluvim o miminu… děti jsou snad do 18 let..s dopělým za jeho zády klidně můžou…
@brumdinka ano, ale uz je tam to pokud..a ne kazdy to hlidani z minuty na minutu ma ![]()
Mojí kamarádce je 26let děti nemá a ani na to nemá zatím pomyšlení hodně cestuje tak říká že by jí to ted ani nevyhovovalo u ní to zas hodně ovlivňuje její přítel kterej je o deset let starší a děti nechce vůbec tak uvidíme jak to dopadne já si třeba život bez dětí neumím představit ale nikoho za to neodsuzuji je to každého věc jak naloží se životem aby pak ten člověk na starý kolena nelitoval že zůstal sám
@Eemii píše:
Ja souhlasim, taky mi prijde, ze bez deti jsem zila bezstarostny zivot. Starala jsem se akorat o to, kam pujdu..Zadny spech domu, zadny vareni
Fakt? Mně je pětadvacet a nepřijde mi, že bych hýřila bezstarostným životem, a to nemám děti..zkoušky co každý měsíc, dva, nejistota, kdy dodělám školu a budu moct nastoupit do práce..fakt budu ráda, až to budu mít z krku..
@Eemii píše:
@brumdinka ano, ale uz je tam to pokud..a ne kazdy to hlidani z minuty na minutu ma
nebo ještě jinak, kdo chce najde si způsoby, kdo ne výmluvy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, možna je to dost divne tema na emiminu, ale chodim si sem ro jine rady, recepty a tak.
Chtela bych se zeptat jestli je normaln ze jeste v 28.letech nechci a ani nemam pomysleni na miminko? Partnera mam fantastického, skvele nam to klape ale u mne se zda se nejak vubec nevyvinul matersky pud. Vlastne ani deti nemam rada. Pouze teda sestrine kluky ktere miluji ale svoje nechci.jsem divna?
Vůbec nejsi divná. Mít dítě je možnost, ne povinnost a každý to tak nemusí mít. Ještě máš čas, můžeš změnit názor. Nebo nemusíš - je to na tobě, tvůj život ![]()
@fialka09
věř mi, že zkoušky a to, co popisuješ, jsou bezstarostný život - procházka růžovým sadem, oproti výchově dětí ![]()
@fialka09 píše:
Fakt? Mně je pětadvacet a nepřijde mi, že bych hýřila bezstarostným životem, a to nemám děti..zkoušky co každý měsíc, dva, nejistota, kdy dodělám školu a budu moct nastoupit do práce..fakt budu ráda, až to budu mít z krku..
S byvalym partnerem jsme se rozesli protoze prave on chtel deti a ja ne. rikal ze se to casem zmeni ale nezmenilo asi po 6letech.-zakladatelka
@silvik.sk píše:Taky jsem si myslela, jak mám na VŠ těžký život, učit se, brigády… A pak jsem si pořídila rodinu a zjistila, že studenstký léta byly nejlepší v mém životě
Jak se říká - přiměřeně k věku.
Asi tak ![]()
@Eemii píše:
Moji sestre je 27 let a deti taky nechce, neumi si predstavit, je mit, v noci vstavat, nemoct jit, kam chce, kdy chce..moji dceru ma rada, ale jen na chvili..Tezko rict, zda ten postoj nekdy zmeni, ale kdyz se ji povi, ze treba az za deset let, krouti hlavou.
Ale na ni to nematerstvi bylo znat od mala, nikdy si nehrala s panenkama, kocarkama, deti ji byly a jsou fuk, nikdy nebyla klasicka holcicka.
tak to mame teda s tvojí sestrou stejne.-zakladatelka