Nechci dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21895
29.1.15 12:31
@brumdinka píše:
@krtek7489 v tom případě seš štastnej člověk, když si byla tak bezstarostná :) jinak to co píšeš se dá dělat i s dětma třeba to cestování po světě 8)ale jinak všeobecně celej život je o prioritách a holt každej je má nastavený jinak :kytka:

Ja souhlasim, taky mi prijde, ze bez deti jsem zila bezstarostny zivot. Starala jsem se akorat o to, kam pujdu :lol:..Zadny spech domu, zadny vareni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 12:34

@krtek7489 to že tys je v tomto věku neměla neznamená, že je jiní nemají, asi by ses hodně divila co mohou mít lidé za starosti…

@Eemii svoboda je vnitřní rozhodnutí/postoj člověka stejně jako stěstí…
je pořád stejná 8)

p. s. já už mám větší děti, ale stejně i s tím miminem pokud mám hlídání jdu..
z minuty na minutu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 12:34
@brumdinka píše:
ale to přece fakt nemusíš :mrgreen:představ si, že na výlety a když na to přijde i na tý motorce se dá jezdit i s dětma :D

jezdit na motorce s detma? to je blbost :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
25123
29.1.15 12:35
@Anonymní píše:
jezdit na motorce s detma? to je blbost :lol: :lol: :lol: :lol:

no to fakt neni, nemluvim o miminu… děti jsou snad do 18 let..s dopělým za jeho zády klidně můžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
29.1.15 12:36

@brumdinka ano, ale uz je tam to pokud..a ne kazdy to hlidani z minuty na minutu ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819

Mojí kamarádce je 26let děti nemá a ani na to nemá zatím pomyšlení hodně cestuje tak říká že by jí to ted ani nevyhovovalo u ní to zas hodně ovlivňuje její přítel kterej je o deset let starší a děti nechce vůbec tak uvidíme jak to dopadne já si třeba život bez dětí neumím představit ale nikoho za to neodsuzuji je to každého věc jak naloží se životem aby pak ten člověk na starý kolena nelitoval že zůstal sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
@Eemii píše:
Ja souhlasim, taky mi prijde, ze bez deti jsem zila bezstarostny zivot. Starala jsem se akorat o to, kam pujdu :lol:..Zadny spech domu, zadny vareni :nevim:

Fakt? Mně je pětadvacet a nepřijde mi, že bych hýřila bezstarostným životem, a to nemám děti..zkoušky co každý měsíc, dva, nejistota, kdy dodělám školu a budu moct nastoupit do práce..fakt budu ráda, až to budu mít z krku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123

@Eemii a né každý touží poo tom se jít ožrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 12:37
@Eemii píše:
@brumdinka ano, ale uz je tam to pokud..a ne kazdy to hlidani z minuty na minutu ma ;)

nebo ještě jinak, kdo chce najde si způsoby, kdo ne výmluvy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.1.15 12:40
@Anonymní píše:
Ahoj, možna je to dost divne tema na emiminu, ale chodim si sem ro jine rady, recepty a tak.
Chtela bych se zeptat jestli je normaln ze jeste v 28.letech nechci a ani nemam pomysleni na miminko? Partnera mam fantastického, skvele nam to klape ale u mne se zda se nejak vubec nevyvinul matersky pud. Vlastne ani deti nemam rada. Pouze teda sestrine kluky ktere miluji ale svoje nechci.jsem divna? :D

Vůbec nejsi divná. Mít dítě je možnost, ne povinnost a každý to tak nemusí mít. Ještě máš čas, můžeš změnit názor. Nebo nemusíš - je to na tobě, tvůj život :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.1.15 12:41

@fialka09
věř mi, že zkoušky a to, co popisuješ, jsou bezstarostný život - procházka růžovým sadem, oproti výchově dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
29.1.15 12:41
@fialka09 píše:
Fakt? Mně je pětadvacet a nepřijde mi, že bych hýřila bezstarostným životem, a to nemám děti..zkoušky co každý měsíc, dva, nejistota, kdy dodělám školu a budu moct nastoupit do práce..fakt budu ráda, až to budu mít z krku..
:lol: Taky jsem si myslela, jak mám na VŠ těžký život, učit se, brigády… A pak jsem si pořídila rodinu a zjistila, že studenstký léta byly nejlepší v mém životě :mrgreen: Jak se říká - přiměřeně k věku. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 12:42

S byvalym partnerem jsme se rozesli protoze prave on chtel deti a ja ne. rikal ze se to casem zmeni ale nezmenilo asi po 6letech.-zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
21895
29.1.15 12:43
@silvik.sk píše: :lol: Taky jsem si myslela, jak mám na VŠ těžký život, učit se, brigády… A pak jsem si pořídila rodinu a zjistila, že studenstký léta byly nejlepší v mém životě :mrgreen: Jak se říká - přiměřeně k věku. :mavam:

Asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 12:44
@Eemii píše:
Moji sestre je 27 let a deti taky nechce, neumi si predstavit, je mit, v noci vstavat, nemoct jit, kam chce, kdy chce..moji dceru ma rada, ale jen na chvili. :mrgreen:.Tezko rict, zda ten postoj nekdy zmeni, ale kdyz se ji povi, ze treba az za deset let, krouti hlavou.
Ale na ni to nematerstvi bylo znat od mala, nikdy si nehrala s panenkama, kocarkama, deti ji byly a jsou fuk, nikdy nebyla klasicka holcicka.

tak to mame teda s tvojí sestrou stejne.-zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová