Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@afghani já jsem ani video nepouštěla. Nemám ho ráda. Za mě je to jen sprostý čuně. ![]()
Vzhledem k tomu, že je velký obhájce Zemana si o něm nemyslím nic dobrého a už vůbec si nemyslím, že nevěděl, že ho natáčejí ![]()
@afghani, co tebou otřáslo? Jeho vyjadřování nebo poměry v politice? Ani jedno ani druhé mě naprosto nepřekvapuje. Video jsem ani neskoukla celé, uslintaný Ringo jde mimo mě… ![]()
@Berousik píše:
Vzhledem k tomu, že je velký obhájce Zemana si o něm nemyslím nic dobrého a už vůbec si nemyslím, že nevěděl, že ho natáčejí
Asi tak nějak. Zrovna on se docela rád poslouchá, viz jeho vystoupení ve Všechnopárty. To se nedalo…
Já tam teda neviděla ani neslyšlela nic šokujícího ![]()
jen mně teda překvapilo, že byl i docela kus chlapa, protože teď vypadá příšerně ![]()
jinak celkově ho vůbec nemusim…
@afghani nezlobím se. Video je o něm, tak jsem vyjádřila názor na něj. Sorry, jestli se tě to dotklo ![]()
@afghani píše:
@Berousik a tys tam byla, ze vis, ze nevedel, ze ho nataceji?:-)prosim jen o prispevky k obsahu videa-nikoliv hopdnoceni pana cecha atd. dekuji
Tak jednak jsem psala, že si nemyslím, ne že to vím a za druhé si změň nadpis, pokud si tak striktně stojíš na obsahu videa.
@afghani píše:
@Berousik a tys tam byla, ze vis, ze nevedel, ze ho nataceji?:-)prosim jen o prispevky k obsahu videa-nikoliv hopdnoceni pana cecha atd. dekuji
K obsahu videa… však je to o Čechovi nebo ne? Nebo pokud jsi to myslela tak, že poměry v politice jsou otřesné, tak to by šlo založit i bez videa
. Anebo to nechápu, sorry ![]()
Edit: Jak píše @Berousik - otázka zní jasně ![]()
Příspěvek upraven 27.01.15 v 13:45
@Berousik píše:
Tak jednak jsem psala, že si nemyslím, ne že to vím a za druhé si změň nadpis, pokud si tak striktně stojíš na obsahu videa.
přesně tak
![]()
Já jsem asi hrozně bezelstná osoba, páč já jsem to s těma sedmi milionama nepochopila ![]()
@afghani píše:
Jenže obsah videa úzce souvisí s tím, jestli věděl/nevěděl, jestli ho natáčejí. Takže to JE relevantní.
@yourlady píše:
Zakladatelka viděla toto video zřejmě v mém příspěvku v jiné diskuzi o svobodě a demokracii.mno…pana Čecha nemusím, nicméně s jeho názory o poměrech v politice souhlasím a je fakt, že jeho působení v politice nebylo nikdy spojeno, pokud vím, s kausami rozkrádání atd.-říká se, že je sprosťák, to jo, ale nikdy nekradl a z politiky raději odešel, protože se v tom už nechtěl angažovat. To jsi chtěla slyšet, zakladatelko? S obsahem videa souhlasím.Příspěvek upraven 27.01.15 v 13:43
Aniž bych se ho chtěla dotknout a jakkoliv hodnotit, tak těžko soudit, jestli kradl/nekradl a nebo jestli odešel kvůli poměrům nebo byl jinak odstaven od koryta. Na to máme moc málo informací.
@afghani píše:
@jessikka Co vytahuji? Napsala jsem co se o Čechovi v době jeho působení v politice říkalo (je mi 40 a v době, kdy byl politicky aktivní, jsem pracovala jako zpravodajka, čili jsem přece jen obecně situaci sledovala)a připojila názor na to, co v nahrávce říká, kausa vodárny, názor na lidstvo jako takové atd. Nechci se tu hádat. Předpokládám, že zakladatelka čeká názory k tomu, co pan Čech konkrétně v záznamu vypráví, nikoliv nějaké jiné polemiky. Odpojuji se a přeji příjemnou diskuzi!
@afghani píše:
@jessikka Co vytahuji? Napsala jsem co se o Čechovi v době jeho působení v politice říkalo (je mi 40 a v době, kdy byl politicky aktivní, jsem pracovala jako zpravodajka, čili jsem přece jen obecně situaci sledovala)a připojila názor na to, co v nahrávce říká, kausa vodárny, názor na lidstvo jako takové atd. Nechci se tu hádat. Předpokládám, že zakladatelka čeká názory k tomu, co pan Čech konkrétně v záznamu vypráví, nikoliv nějaké jiné polemiky. Odpojuji se a přeji příjemnou diskuzi!
Nejsi náhodou zakladatelka Ty? ![]()
@afghani píše:
Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?