Co vy na F.R.Čecha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19078
27.1.15 13:34

@afghani já jsem ani video nepouštěla. Nemám ho ráda. Za mě je to jen sprostý čuně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
27.1.15 13:35

Vzhledem k tomu, že je velký obhájce Zemana si o něm nemyslím nic dobrého a už vůbec si nemyslím, že nevěděl, že ho natáčejí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.15 13:37

@afghani, co tebou otřáslo? Jeho vyjadřování nebo poměry v politice? Ani jedno ani druhé mě naprosto nepřekvapuje. Video jsem ani neskoukla celé, uslintaný Ringo jde mimo mě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.15 13:38
@Berousik píše:
Vzhledem k tomu, že je velký obhájce Zemana si o něm nemyslím nic dobrého a už vůbec si nemyslím, že nevěděl, že ho natáčejí :mrgreen:

Asi tak nějak. Zrovna on se docela rád poslouchá, viz jeho vystoupení ve Všechnopárty. To se nedalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.1.15 13:40

Já tam teda neviděla ani neslyšlela nic šokujícího :nevim:

jen mně teda překvapilo, že byl i docela kus chlapa, protože teď vypadá příšerně :mrgreen:

jinak celkově ho vůbec nemusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
27.1.15 13:40

@afghani nezlobím se. Video je o něm, tak jsem vyjádřila názor na něj. Sorry, jestli se tě to dotklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.15 13:41
@afghani píše:
@Berousik a tys tam byla, ze vis, ze nevedel, ze ho nataceji?:-)prosim jen o prispevky k obsahu videa-nikoliv hopdnoceni pana cecha atd. dekuji :*

Tak jednak jsem psala, že si nemyslím, ne že to vím a za druhé si změň nadpis, pokud si tak striktně stojíš na obsahu videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.15 13:42
@afghani píše:
@Berousik a tys tam byla, ze vis, ze nevedel, ze ho nataceji?:-)prosim jen o prispevky k obsahu videa-nikoliv hopdnoceni pana cecha atd. dekuji :*

K obsahu videa… však je to o Čechovi nebo ne? Nebo pokud jsi to myslela tak, že poměry v politice jsou otřesné, tak to by šlo založit i bez videa :nevim:. Anebo to nechápu, sorry :oops:

Edit: Jak píše @Berousik - otázka zní jasně :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.01.15 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
27.1.15 13:43
@Berousik píše:
Tak jednak jsem psala, že si nemyslím, ne že to vím a za druhé si změň nadpis, pokud si tak striktně stojíš na obsahu videa.

přesně tak :potlesk: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.1.15 13:45

Já jsem asi hrozně bezelstná osoba, páč já jsem to s těma sedmi milionama nepochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 13:53
@afghani píše:

Jenže obsah videa úzce souvisí s tím, jestli věděl/nevěděl, jestli ho natáčejí. Takže to JE relevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 13:55
@yourlady píše:
Zakladatelka viděla toto video zřejmě v mém příspěvku v jiné diskuzi o svobodě a demokracii.mno…pana Čecha nemusím, nicméně s jeho názory o poměrech v politice souhlasím a je fakt, že jeho působení v politice nebylo nikdy spojeno, pokud vím, s kausami rozkrádání atd.-říká se, že je sprosťák, to jo, ale nikdy nekradl a z politiky raději odešel, protože se v tom už nechtěl angažovat. To jsi chtěla slyšet, zakladatelko? S obsahem videa souhlasím.Příspěvek upraven 27.01.15 v 13:43

Aniž bych se ho chtěla dotknout a jakkoliv hodnotit, tak těžko soudit, jestli kradl/nekradl a nebo jestli odešel kvůli poměrům nebo byl jinak odstaven od koryta. Na to máme moc málo informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:10
@afghani píše:
@jessikka Co vytahuji? Napsala jsem co se o Čechovi v době jeho působení v politice říkalo (je mi 40 a v době, kdy byl politicky aktivní, jsem pracovala jako zpravodajka, čili jsem přece jen obecně situaci sledovala)a připojila názor na to, co v nahrávce říká, kausa vodárny, názor na lidstvo jako takové atd. Nechci se tu hádat. Předpokládám, že zakladatelka čeká názory k tomu, co pan Čech konkrétně v záznamu vypráví, nikoliv nějaké jiné polemiky. Odpojuji se a přeji příjemnou diskuzi! :mavam:
:roll: Ty? Nic. Nevidíš, na koho reaguju?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.15 14:11
@afghani píše:
@jessikka Co vytahuji? Napsala jsem co se o Čechovi v době jeho působení v politice říkalo (je mi 40 a v době, kdy byl politicky aktivní, jsem pracovala jako zpravodajka, čili jsem přece jen obecně situaci sledovala)a připojila názor na to, co v nahrávce říká, kausa vodárny, názor na lidstvo jako takové atd. Nechci se tu hádat. Předpokládám, že zakladatelka čeká názory k tomu, co pan Čech konkrétně v záznamu vypráví, nikoliv nějaké jiné polemiky. Odpojuji se a přeji příjemnou diskuzi! :mavam:

Nejsi náhodou zakladatelka Ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:12
@afghani píše:

Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová